Oldalak

2009-08-11

Éjszakai őrség


Sikerült jó sokat beszélgetnem bátyámmal. Nálam aludt szombaton, én meg nála vasárnap. Hajnalig beszélgettünk, vigyáztuk a csillagokat az égen. Már majdnem hajnalodott, mire elaludtam. A karjaiban.
Évek óta a tesóm az egyetlen pasi, akivel intim testi kontaktusba kerülök. Jól esett odabújni egy mellkasra, amelyiken nincsenek emlők, sőt szőrős mint egy gorilláé. A helyzet nem nélkülözött minden erotikus töltést. Különösen ébredéskor, mikor az oldalamban éreztem a reggeli merevedését. Kérdeztem is, hogy pisilnie kell, vagy pedig ennyire örül nekem. Vigyorogva mondta, hogy is-is, mire kapott egy puszit a szájára. Ha óvatos vagyok, és nem lépek át egy határvonalat, akkor engedi, hogy huncutkodjak vele. Egyszer még egy közös kádfürdőre is sikerült rávennem, (egyszerűen beültem mellé), de ez már sok volt neki, így kötelező kellékké tette az alsógatyát és a bugyit. Benne erősebb az incesztus tabu. Pedig, ahogy poénkodtunk vele, részünkről nem is lenne vérfertőzés, csak fél-fertőzés, lévén csak féltestvérek. Bennem meg, mivel nem együtt nőttünk fel, szinte semmi gátlás. Sőt, a dolog perverzitása még izgat is kicsit. Na jó, nem kicsit.
Tesóm azzal zárta az ügyet, hogy igazából nem is a szexet akarom, csak szegényes az eszköztáram a szeretetem kifejezésére, és egyébként sem éri meg bekavarni a kapcsolatunkba. Szerinte csak rosszul sülhet el a dolog. Mert ha nem lesz jó a szex, akkor utána neheztelünk egymásra, vagy kevésbbé becsüljük a másikat, meg zavarban leszünk. Ha meg jó lesz... akkor az ég irgalmazzon nekünk, mert újra akarjuk majd, és újra meg újra, és felborítjuk az életünket, és az nem vezet semmi jóra. Meg hogy igazából apafigurát látok benne és így Elektra-komplexusom van. (Az olyan mint az Ödipusz-komplexus csak lányos változatban.)
Mérgemben, hogy annyit elemezte a késztetéseimet, egy darabig Dr. Freudnak hívtam. Büntetésből elolvastatta velem Freud több könyvét, és ő meg Lukréciának hívott. Erre átkereszteltem Cesare névre, a találkozóinkból meg Borgia orgia lett. De előkerültek a Nibelungokból Siegmund és Sieglinde is. Meg Caligula és Drusilla. Elektra komplexus kapcsán meg Lót és a lányai, és ismét Lucrezia Rodrigoval, (a későbbi VI. Sándor), mert ő állítólag a papával (pápával) is jóban volt a bátyus mellett.
Szóval tesómnál a pajzánkodás átment művelődésbe. Mindig is túl sokat okoskodott. Abból, ahogyan egymáshoz szoktunk érni, amilyen érzés, ha megérint vagy megérintem, biztosan tudom, hogy nagyon finom lenne vele ölelkezni. De sajnos kénytelen vagyok a szellemi természetű élvezetekre korlátozni a gyönyörszerzést. Nem mintha az rossz volna, sőt. Képes volnék napokon, heteken keresztül hallgatni őt. Érdekesek a meglátásai és széleskörű a műveltsége. Nagyon sokat tanulok tőle. Mivel tanár, ezt tudja adni nekem. Mondtam, miért nem lett inkább szexuálterapeuta?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése