Oldalak

2011-07-03

Trans-America. Ch 6. B&N, 2061 (4. rész)

Tudja, ez a melltartó dolog, ez ilyen mérföldkő volt nála. Eleinte úgy jött edzésre, hogy már rajta volt. Sőt, néha suliba is hordta, lelapította, és fiúsabbá tette az alakját. Meg edzés után nem dobta a szennyesbe, hanem hazavitte kimosni. Aztán egyszer csak feltűnően bögyösen vágódott be, és mikor kigombolta az ingét, egy dögös darab volt rajta. Jó, mondjuk csipke meg fodor nélkül, de olyan divatmagazinos, félig tartjuk, félig mutatjuk típus. Kicsit bénázott, nem sikerült kikapcsolnia hátul, de odalépett Mike "Szőrös" Potter, aki eléggé macsó csávó volt, és a becenevét arról kapta, hogy ha egy órával később születik, akkor minden bizonnyal gorilla lesz, mert olyan bozontos szőr borította, de még a hátát is, na szóval Mike odalépett és azt mondta, hogy "segíthetek Gabe?", és kikapcsolta neki. Páran hörögtek, hogy "húúú" meg "ollééé", a leghangosabb Steve "Speedy" Gonzales volt, de Mike beszólt neki, hogy "bocsi, csak gyakorlok, mert este a húgoddal lesz randim". Na ebből lett kergetőzés, meg törölközőcsata, szóval egyáltalán nem foglalkoztunk Gabe melltartójával.
Aztán később már olyan is volt, hogy a suliból hazafelé megkért, hogy ugorjak be vele a Mandy's leárazására. Én nagyobb zavarban voltam mint ő, mikor a csajok közt tülekedve válogatott bögytartót. A lányok először nagyon elhallgattak, de ott volt Steve, meg még egy másik csapattárs húga is, és ők lecsaptak Gabe-re. Lerángatták a dzsekijét, hozzáméregettek egy csomó különböző modellt, de olyan gyorsan, hogy én nem is bírtam megfigyelni, melyik lenne jó, aztán hátratuszkolták a próbafülkékhez, hogy felpróbáltassák vele mindet. Szerencsétlen kiabált nekem, hogy "Johnny segíts!", de közben nevetett, szóval olyan nagyon nem lehetett kiakadva.
A fülkénél a lányok berángatták előttem a függönyt, de Gabe kiküldte őket is, nagy csalódásukra. Én vigyorogtam rájuk, hogy "amire kíváncsiak vagytok, azt én minden edzésen látom". Egyszerre öltötték rám a nyelvüket. Aztán mikor Gabe belebújt egybe, körbevették, állítgatták a pántokat, és nyomkodták, emelgették a csöcseit, állítólag azért, hogy hogyan áll rajta. Rá akarták beszélni mindenféle csipkés push-upokra, de Gabe kényelmes darabokat választott, és hallani sem akart a szilikonpántról. Végül azért a két lány meggyőzte, hogy egy fekete, enyhén csipkés darab igazán jól áll rajta.
Közben egyre többen jöttek próbálni, pedig állítólag ez nem volt szokás, mikor ennyire nagy az árengedmény. És valahogy mindenki Gabe körül csoportosult, ajánlgatták, melyik fazon meg szín állna neki a legjobban. A csajok többségét ismertük a suliból. Az egyik odakiáltott neki, hogy "hova öltözködsz, randid lesz, Gabe?", mire ő visszakérdezett, hogy "szeretnéd ha elhívnálak?". A lány meg bólintott, hogy "kilenckor, a mozi előtt", és tényleg ott is volt. Tudom, mert én is mentem Gabe-bel, hogy ne legyen ciki, ha felültetné a csaj. Igazából dupla randi volt, én Dick húgát vittem el, aki addigra már egészen... no de most Gabe-ről beszélünk.
A nagy zsivajra előjött maga Mandy mama is, mind a 250 font bájával. Csöcsök terén egyértelműen ő uralta a helyiséget, de szerintem az egész várost is. Mikor meglátta Gabe-et, felderült az arca. "Örülök, hogy látlak kicsim", mondta, és már hessegette is a lányokat. Nézte Gabe kezében a melltartókat, "ezek tetszenek?", kérdezte, "ez csak négy, válasszál még kettőt, Mandy mama vendége vagy fél tucat cicifixre", és tényleg nem kellett kifizetnie őket. Persze az öreglány tudta mit csinál, másnap ott nyüzsgött a fél város, mert estére meghívása volt Rodney-hoz, a helyi rádióba, és ott beleszőtte a beszélgetésbe, hogy Gabe az ő fehérneműit hordja. És megjegyezte, hogy ahol egy srác is talál magára melltartót, ott higgye el mindenki, biztos nagy a választék.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ancsa, imádom ezt a sztorit! Hajrá, komolyan. Olvastatja magát!

AncsaT írta...

Köszönöm. Pár folytatás még biztos van benne. :)

Megjegyzés küldése