Oldalak

2012-11-12

MILF

A napokban előkerült a kifejezés egy bloggerina írásában. (Nem tudok linket tenni, mert mélen küldte, nem postolta ki.) Napok óta a kifejezésen agyalok. MILF = Mom I'd Like to Fuck, ami kb. annyit tesz, dugni való anyuka. A Wikipédia szerint az első írásos előfordulás 1990-ben, egy internetes fórumon történt. Széles körben használatossá 1999-ben vált, az Amerikai pite c. film bemutatása után, ahol Stifler anyukáját emlegették így, akit ugye... No de nem az etimológiája érdekel, hanem a konnotáció, amit hordoz. Nem tudom más mennyire érzi, de nekem a kifejezésben van egy marha nagy "de". Akit ezzel címkéznek fel, az ugyan anyuka, habár van már gyereke, DE mégis, ennek ellenére is szexuálisan attraktív. Mintha az anyaság kizárná, hogy valaki vonzó legyen.
Bőven van mit háborognom, mert ez a nőknek eléggé ocsmány tárgyiasítása. Mindössze két funkcióra egyszerűsít minket (szex és szaporodás), ráadásul a kettőt szétválasztja és szembeállítja egymással, és az sem kétséges, melyiket helyezi a másik elé. Persze ez utóbbi nem volt mindig így. Valamikor egy húsz éves nő két gyerekkel kelendőbb volt mint ugyanaz a húsz éves lány szűzen. Mert a kétgyerekes anyuka bizonyította a termékenységét, hogy alkalmas a gyerekszülésre, míg a lány zsákbamacska volt, ki tudja, talán meddő. Mondjuk ez ugyanaz pepitában, csak akkoriban a nőt nem szexuális játékszernek, hanem gyerekszülő gépezetnek nézték.
De térjünk vissza a címhez. Kíváncsi voltam rá, csak én látom ilyen sértőnek a kifejezést, vagy más is osztja a véleményem, ezért gugliztam egy kicsit. Megérte, mert találtam érdekes szempontokat, amin rágódhattam tovább. Például előkerült az a vélemény, hogy a MILF nem családi státust, hanem életkort jelöl. Azaz így a harminc felé közeledve, ha kicsípem magam, lassan én is lehetek MILF. Mert olyan 25-30 éves korig bezárólag egy dögös csaj lehet "sexy girl", 30 fölött MILF, és ha elmúlt 40, akkor cougar. Csak ez utóbbi esetben megfordulnak a szerepek. Míg egy MILF-re a pasik vadásznak (aki erre a korosztályra bukik az a MILF-hunter), a cougar (puma) olyan szexuális ragadozó, aki minimum egy tízessel fiatalabb pasikat cserkész be.
Egy fórumon azt írta egy anyuka, hogy ő büszke rá, ha így emlegetik, mert nem kevés munkájába kerül, hogy vonzó maradjon. Mert egy kisgyerekes anyukáról általában nem az jut eszébe egy pasinak, hogy mit csinálna vele az ágyban. Mivel a baba annyi energiáját leköti, éjszaka felkel enni, vagy csak szimplán ordít reggelig, amikor is megint pelenkázni kell, aztán mosni rá, folyton ringatni, etetni, altatni, fürdetni stb. aztán kezdeni elölről az egészet, és ebben az anyuka úgy kimerül, hogy ha akad egy nyugodt fél órája, amikor a gyerek alszik, és éppen nem szalad a lakás, akkor beájul az ágyba, nem pedig szépítkezik.
Nem csoda, ha némelyik anyuka nem ad magára, lompos, depresszióval küzd, csokival vigasztalja magát, elhízik, karikás a szeme, kócos a haja, löttyedt seggén lóg a kitérdelt mackónadrág. Nem mondom, hogy meggyőzött az érvelés, mert azért a fentiekben leírt anyuka alaposan el van hanyagolva a családja részéről. Mindeközben hol van a párja, a szülei, a testvére, a nagynénje, az unokatesója, a barátnői, a szomszédasszony? És nem kell egyszerre az összes, mert Fecóra a mama meg a nagynéni nem sokat vigyázott, elég voltam én, hogy Kata a GYES alatt kitanuljon mindenféle kézműves izét, és hétvégenként iskolába járjon.
Volt olyan vélemény is, hogy a kifejezés elszakadt a rövidítés szó szerinti értelmétől. Amíg azt mondani valakinek "kedves anyuka, de jól néz ki, úgy megdugnám kegyedet", az orbitális bunkóság, a "de jól nézel ki, egy igazi MILF vagy", az pedig elmegy egy merészebb bóknak. Nem zárom ki az ilyesfajta jelentéselhomályosulást, de azért még óvatos lennék ezzel a dumával. Én nem örülnék neki, ha lemilfeznének, akármilyen jó (?) szándékból is történt. Annyi mindent lehet mondani helyette, "kedvest, szépet neki", amitől nem durran el az agya. Szóval nem fogom így szólítani Katámat. Pedig anyuka, és mikor egy szál bugyiban behajol a mosógépbe...

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

két dolog:
- nem biztos, hogy szembeállítás, hogy aki anyuka, az már nem "dugható", mert már nem vonzó, hanem egyfajta társadalmi konvencióból fakad, hogy aki anyuka, az már tabu, az már foglalt.
- mi ezt sokkal szebben szoktuk mondani K. ügynökkel: olyan anyuka, akinek már a lánya is édes, nem csak ő maga.

AncsaT írta...

Nem hiszem sokan törődnének ilyesfajta tabukkal. Akkor nem lenne ennyi házasságtörés. :) És én a kifejezésre értettem, hogy az hordoz ilyesfajta szembeállítást.

Az anyukákat és lányaikat meg ne is mondd, a múltkor találkoztam egy volt tanítványommal, az anyjával meg a kisbabájával volt, és mindhárman elbűvölőek voltak. :)

Névtelen írta...

Érdekes témákat feszegetsz, azért nézek időnként vissza.
Nem tudom, mennyire bántó a nőknek, ha MILF-nek nevezik őket, legalábbis általánosítva. Úgy vélem, ez egyénfüggő. Van, aki örülne, ha annak neveznék, van, akit sért. Talán az se mindegy, hogy ki nevezi annak. Szemtanúja voltam, amikor két lány undorodva tekintett egy őket bámuló ötven fölötti férfira, ugyanakkor tetszett nekik, ha húszéves bámult rájuk ugyanúgy. Mivel ismertem őket, megkérdeztem, szerintük miért nem lehet szépérzéke egy idős pasinak? Nem igazán értették, miről van szó, ezért ki kellett fejtenem, hogy az ember azt bámulja, amit, vagy akit szépnek talál, lásd, múzeumok. Egyébként a férfiaknak se mindegy, hogy milyen nő kokettál velük.
Visszatérve a MILF-re, igazat adok abban, hogy egy kulturált nő számára sértő lehet a stílus, kivéve, ha az öltözködése, viselkedése a szexualitást sugározza. Igaz, egy kulturált nő öltözködése nem a szexualitást helyezi előtérbe. Egyébként pár éve láttam a munkahelyemen egy nőt, akinek az öltözködése olyan kihívó volt, hogy felért egy munkahelyi szexuális zaklatással. :-)
Abban is igazat adok, hogy nem nevezi MILF-nek az ember azt, akit szeret, akkor sem, ha legszívesebben éjjel-nappal szeretkezne vele.
Talán egy, vagy két hónapja láttam Kőbányán a Richter Gedeon vegyészeti gyár előtt egy kocsit, amiből egy lány szállt ki, akiről te ugrottál be. Nadrágban volt, simléderes sapkával a fején, amelyen hátul átfűzte a barna haját. Valamit pakolt ki, vagy be, de nem volt időm jobban megnézni, mert sietnem kellett.

Martes

AncsaT írta...

Örülök, hogy érdekesnek találod. Megkaptam, hogy a mimóza hozzám képest érzéketlen rinocérosz, és hogy lassan vérfeminista leszek. :) Jelentem, az is bánt, ha a cápákat vérszomjas gyilkosoknak állítják be, miközben a kutyák nagyságrendekkel több embert ölnek meg, mégis ők az ember legjobb barátja, csak ugye ezzel a problémával nehezebb azonosulnom, és ritkábban is találkozom vele. :)

Esküszöm, nem jártam Kőbányán, és onnan csak egyfajta gyógyszer származik, amihez hajlandó lennék hozzányúlni, a kőbányai világos. :)

Névtelen írta...

A MILF kifejezést nagyon ritkán, szinte soha nem használják szemtől-szemben azzal, akire vonatkozik. Leginkább társalgás közben utalnak ezzel a szóval egy másik személyre, olyanra, akire ráillik, de nincs jelen. Angolszász környezetben főleg fiú mondják olyan anyukákra, akikkel véletlenszerűen ismerkedtek meg annak kapcsán, hogy a lányukkal kezdtek járni. Kifejezetten menőnek számít egy MILF-et becserkészni és lefektetni, főleg akkor, ha egyébként sikerül titokban tartani a lánya előtt és a lánnyal is megmarad a kapcsolat. Inkább minőségi kategória, semmint megszólítás vagy jelző. Általában pozitív, nem sértő. (Akire vonatkozik, az többnyire nem is értesül arról, hogy ő mások szemében esetleg MILF)

AncsaT írta...

Kedves névtelen. A használat körülményeiben, bár vannak rá ellenkező példák, igazad lehet. Talán nem szándékosan, de a kifejezés mégis sértő. Egy fiúnak nehéz ezt megmagyarázni. Próbálok példát mondani rá.

Felszáll a buszra egy cigány fickó. A ruhája koszos, és izzadtságszaga van. (Közmunkán volt, egész nap dolgozott, árkot ásott.) Miután leszáll, a haverod fintorog, és legyezi az orrát. Te rászólsz, hogy "ne izélj már, nem tehet róla, hiszen cigány". Nem szántad sértésnek, arra gondoltál, hogy nem deviáns, nem elhanyagolja a tisztálkodást, hanem számára ez a természetes, így nőtt fel, hogy nem használ dezodort, és szappant meg vizet se sűrűn. Felmentést adsz neki a többség által elfogadott normák alól. Amit mondtál, mégis sértő. Mert általánosítasz, mert egy csoportról alkotott negatív véleményed kiterjeszted őrá is. És még csak észre sem veszed, hogy jó szándékkal ugyan, de bántó dolgot mondtál. Mint izzadt embert nem akartad bántani, de mint cigányt megsértetted.

Ha lemilfezel valakit, úgy gondolod, pozitív dolgot tulajdonítasz neki (szexuális vonzerőt),
és mint kívánatos szexpartnert nem sérted meg, de mint nőt igen. Egy csoporttal kapcsolatos attitűdöt (a nők leginkább/legfeljebb szexre valók, ezért egy nő megítélésének legfontosabb/egyetlen szempontja, hogy mennyire kívánatos szexpartner) nyilvánítasz meg vele szemben is.

Szabi írta...

Tényleg a férfiak azért nézik a nőket, mert szeretik a szépet? Érdekes...
Ez olyan, mint, hogy szeretem a csirkét, ezért megeszem.
Egy nőnek akkor nem sértő, hogy kívánatosnak tartják, ha azt szeretné, hogy kapós legyen (a pasik között). Nem minden nő szeretné ezt. Van olyan is, aki csak bizonyos pasi(k)nak - esetleg nőknek - szeretne bejönni. A férfiak is pont így vannak ezzel. Ha mondjuk egy heteró férfit egy számára vonzó nő heccől annak nyilván örül, ha ugyanezt egy idősebb számára nem vonzó nő vagy egy férfi tenné fel lenne háborodva. Igaz? Nem tudom ebbe miért kell bele keverni a szépérzéket. Tény, hogy a férfiak sokkal inkább azért néznek meg egy nőt és aszerint osztályozzák, hogy rámásznának-e vagy sem. Hajlamosak rá, hogy azt higyjék ezzel a nők is pont így vannak.
Egyszer egy kolleganőm bemutatott a pasijának és másnap mesélte a lány, hogy azt mondta a srác nem jövök be neki. Ez már tíz éve történt, de azóta sem tudok napi rendre térni. Náluk gondolom ez bevett szokás, hogy mindenkit ezzel a mércével tárgyalnak ki, de én rohadtul nem értem, miért fontos, hogy rám izguljon valaki, akit párszor láttam életemben, neki is van párja, nekem is - és miért fontos, hogy én erről értesüljek. Ilyen szitukban azt érzem, hogy rohadtul nem érdekes a személyem csak a testem. Mintha egy lovon ülnék és engem észre sem vennének, csak a lovat mustrálgatnák és tennének rá megjegyzéseket.
Másik szitu: egy ismerős fiú mostanában többször egy lánnyal jelenik meg társaságban, szemlátomást összetartoznak. Mondom a srácnak: szimpatikus a barátnőd. Erre ő azt mondja, hogy gondoltam mert tudtam, hogy a nagy mellű lányokra buksz. Komolyan a szimpátia azt jelenti, hogy nagy a melle? Én vagyok csak ennyire hülye?

Szabi írta...

Még valami: nekem mindig magas volt hogy miért csak akkor vonzó egy nő, ha jól fésült és jól kikészített - hisz az igazi szépség belülről fakad. Megette a fene az egészet, ha egy kiló festék meg egyéb praktikák kellenek hoz7á. Sosem értettem a férfiak mit esznek az ilyesmin.

AncsaT írta...

Ami még szomorú, ha ezt elmondod egy pasinak, általában nem is érti. Ha azt mondta, hogy bejössz neki, akkor mi bajod van, örülj a bóknak, ha meg nem jöttél be, akkor savanyú a szőlő.

Egyszer ki kéne próbálni, hogy csajok félhangosan dumálnánk a pasikról, hogy meghallják, és megjegyzéseket tennénk rájuk, hogy vajon mi és mennyi van a... pénztárcájukban. És azzal milyen változatos módokon szerezhetnének nekünk örömet. Vajon mit szólnának, ha ilyeneket hallanának:

Figyu má' azt a csávót! Nézd, hogy dagad a nacijának a farzsebe! Hogy tele lehet a tárcája! Gondold el, milyen rucit vehetne belőle nekem! Volt egyszer egy pasim, annak is ilyen brifkója volt... hogy az hogy tudott rendelni az étteremben... kaviár, lazac! Bakker már egy hete nem vásároltam egy jót. Föl kéne szedni valami jó vastag faszit. Elcipelném a plázába, szét shoppingolnám! Felakadna a szeme, csak kapkodná a levegőt, úgy leszívnám a hitelkártyáját. Nem térne magához. Tudod, ez kell egy pasinak. Jól le kell húzni, akkor aztán a lábaid előtt fog heverni. Csak megjátsszák magukat, hogy ők rendes kisfiúk, a papájuk megmondta, hogy ne költsenek idegenre. De ezt akarja mindegyik. Mélyen a szemébe nézel, a megfelelő szavakat suttogod a fülébe, és azt csinálsz vele amit akarsz. Persze nem kell bunkónak lenni, azt nem szereti egyik se. Nem lehet rögtön a lényegre térni, a heló után belenyúlni a nadrágjába, mert nem engedi meg, hogy rögtön megfogd a tárcáját. Végig kell csinálni a műsort, nyomni kell neki a süket szöveget, hogy ilyen csodálatos, meg olyan nagyszerű, és te nem csak azt akarod tőle, és a lelke is érdekel. Közben óvatosan nyomulsz előre. Ha véletlen kivillan a bankkártyájának a széle, nem bámulsz mohón. Hamarosan úgy is láthatod a mágnescsíkját is. És a kezedben tarthatod. Aztán kipirult arccal, elnyílt szájjal, enyhén lihegve a füledbe fogja súgni a PIN kódját. Persze egy idő után már nem olyan élvezetes vásárolni a kártyájával, elveszti a varázsát, hamar kimerül a hitelkerete. De hát a világ tele van pénzesnél pénzesebb pasikkal, felszedsz egy másikat. Tele vannak velük a szórakozóhelyek. Csak úgy duzzad a tárcájuk, rázzák a kápét, Visa meg AmEx kártyát villantanak, hogy bekapd a csalit. Mint amikor a nyúl cserkészi be a vadászt. Szóval nem kell szívbajosnak lenni. Megérdemlik, hisz ők akarják. Ez a világ rendje. Ne higgy annak, aki azt mondja, ez nem szép dolog. Csak irigykednek, mert nem képesek lehúzni egy minimálbéres közmunkást sem.

Vagy mondjuk bókként megjegyzést tennénk rájuk, hogy milyen jól keresnek. Célozgatnánk rá, hogy mit vehetnének nekünk. És a kasszánál úgy állnánk, hogy belelesnénk a pénztárcájukba, és véletlenül a kezünk odalökné az ő cuccaik közé a saját holmink, és beütné nekik a pénztáros. Bocsánat, véletlen volt! :)

Szabi írta...

:D
Egyik kedvenc könyvem Merle-től a Védett férfiak - pont erről szól.

AncsaT írta...

Igen, a legvége nagyon érdekes, amikor már vége a Bedford kormányzatnak, konszolidálódott a helyzet. Alig van néhány férfi, mindenütt nők vannak, és az ő kezükben a politikai és a gazdasági hatalom is. A reklámokban fiatal, jóképű és izmos pasik láthatók a hűtőgép stb. mellett. Egy magányos pasinak nem biztonságos sötétedés után egyedül az utcán, mert megerőszakolhatják. És az erőszaktevő nőket hallgatólagosan nem ítéli el, megérti a társadalom, elvégre "ez a természetükben van", ők csak a biológiai késztetésüknek tesznek eleget, megpróbálnak teherbe esni. Egy építkezés mellett elhaladva, az ott dolgozó nők füttyögnek Martinelli doki után, és az egyik beszól neki, hogy "de a lábam közé kapnálak" vagy valami ilyesmi. :)

Névtelen írta...

Szerintem a MILF kifejezés önmagában nem sértő, legfőképpen azért mert a pasik nem szoktak senkit se szemtől szembe lemilfezni, csak egymás között "jelzik" ezzel a kifejezéssel, hogy hát "érett" nő, de szívesen dugnám..
Amit a nők nem szívesen hallanak, az az "érett", egyszóval szerintem akit ez zavar, azt nem kifejezetten a szexuális tartalom sért, hanem a korára ilyen formában burkoltan tett megjegyzés.. Ami voltaképpen még bók is lehet, de hát ízlések és pofonok..
Én egyszer voltam fültanúja hogy két ismerősöm beszélgetett rólam. Azon hezitáltak hogy én MILF vagy Puma kategóriába esem-e..
A MILF-el nem értettek egyet, merthogy azért gyermekem még nincs, a PUMA meg csak arra irányul lényegében hogy a fiatalabb férfiakat kedvelem, viszont az nem feltétlenül fejezi ki hogy "dugnám" kategória.
Őszintén megmondom, én csak jót mosolyogtam a vitájukon. Ez legyen életük legnagyobb gondja. :)
répa

AncsaT írta...

Hogy mosolyogsz-e, az nagyban függ a körülményektől. Ha egy szilveszteri buliban, a puncsostál mellett, ötven ismerős a szobában, azt mondja neked egy kissé ittas srác, hogy de összegyűrné alattad a lepedőt, akkor mosolyogsz. Maradjon változatlan a szöveg és az ittas fiatalember, csak a helyszínt tegyük át egy lift belsejébe, ami elakadt két emelet között. Vagy a karácsonyi ünnepek miatt kihalt kollégium női zuhanyzójába, hajnali kettőkor, miközben egy szál törölköző van rajtad. Lehet, hogy nem lesz olyan felszabadult a mosolyod.

Szerintem mindegy, hogy milyen szavakkal, ha egy pasi arról beszél, hogy számára csupán szexuális objektum vagyok, az számomra durva. A pasik ezt nem szokták érteni, és háborognak, hogy milyen egysíkúan nézem, mert ez nem csak erről szól. De hát a fenét nem! Még sose hallottam, amint egy srác azt mondja a másiknak, öregem, micsoda nő, akkora műveltsége van, hogy én még olyat nem láttam, gondold el, milyen lehet vele elbeszélgetni Sartre egzisztencializmusáról. :)

Félreértés ne essék, nem az sértő, ha egy srác meg akar dugni, hanem az, ha ez a legelső (és sokszor az egyetlen) elképzelése kettőnkről.

Névtelen írta...

Ancsa, a pasik elképzelése a nőkről legelőször MINDIG ez a "dugnám" version. A szerelem és a tisztelet érzése is csak eme gondolatok UTÁN bontakozik ki bennük. A MILF-et nem szokás szemtől szembe használni, a dugnám gondolat meg úgyis első náluk ha meglátnak egy kívánatos nőt, minden más csak utána jön..Ebben a felállásban nem mindegy hogy azt mondja a havernak, jó MILF, vagy azt, hogy dugnám? :)r

AncsaT írta...

Abban reménykedek, hogy ez a "dugnám gondolkodás", csak a pubertással kezdődik, és valamikor a húszas-harmincas évek fordulóján véget ér. Fecó még "normális", a csajok egyelőre neki csak egy furcsa állatfaj. :) Biztos majd megbolondul pár év múlva, aztán taníthatom neki, hogyan kell csajokat felszedni ( mintha én olyan nagyon értenék hozzá, dehát a tekintélyt fenn kell majd tartani :) ). Azért bízom benne, hogy idővel kinövi, és megint normális lesz. Talán lesz majd egy állandó csaja, és akkor nem a dugáson jár folyton az esze, mert tudja, hogy ha hazamegy, este otthon lesz rá alkalma, és az jobb lesz, mint bármilyen napközben megszerezhető kóbor numera.

Névtelen írta...

Sziasztok!
Micsoda marhaságokat írkáltok! :-) A pasi úgy van felépítve, hogy dugjon. Gondold el, ha azt mondanám a haveromnak, "ott az a csaj! De szívesen vennék neki kocsit, házat meg amit akar! Erre a haver: és a mellét meg se nézted? "Ja, azt nem. Nem már emberek!
A nők meg mit gondolnak magukban, : De szívesen főznék mosnék arra a pasira! Francot!
Egy társkereső oldalon ha elolvassátok milyen pasit akarnak, csupa elvárás az egész. Legyen sportos, izmos, jóképű, intelligens, humoros, kedves stb. A pasik meg mit írnak? Hordjon legalább 85C-s melltartót. Ennyi. Nem kell ezen csodálkozni, ha egy pasi a szexre gondol elöször, hiszen, nem ismeri az idegen nőt, nem tudja milyen a természete, vagy mennyi az IQ-ja, mennyire kedves, s persze azt sem, hogy melyik pasi az ideállja. Első ránézésre csak a külső marad. Mivel a nők nem annyira szex orientáltak, ezért van akit sért, hogy a teste alapján ítélik meg. De ez csak az ELSŐ benyomás.
Én speciel ráfáztam, mert a feleségem egy nagyon gyönyörű, kedves, családcentrikus nő, a főztje épp az én izlésemnek való, de az ágyban... Nagyon ritkán, és ott is csak mint egy darab fa. Ha valaki lemilfezné, azt se tudná mit is jelent.
>Csabi<

AncsaT írta...

Nem vitatjuk, hogy a pasik "így vannak felépítve", bár ez nagyobb részben nevelés kérdése, nem így születtek. A kulcsszó a tárgyiasítás. Ez kb. annyit jelent, hogy egyes pasik számára a nő egy objektum, amit be kell cserkészni, hogy belehelyezhesse a farkát. Szerintünk az lenne a normális, ha a nőkre mint emberekre, lehetséges játszótársakra gondolnátok, akikkel pl. szexjátékokat is lehet játszani, ha nekünk is van hozzá kedvünk. (Vagyis a nő nem tárgy, hanem személy, ezért nem elég, ha a férfinak van kedve szexelni, ez kétszemélyes játék.)

Sajnálom, hogy nem értitek meg egymást az ágyban. Figyeled a szóhasználatot? Nem az a helyzet leírása, hogy a férfinak egészséges a szexualitása, a nő meg érzéketlen, hanem probléma van kettőjük között. Amit az esetek nagy részében meg lehet oldani. Többnyire kommunikációs jellegű a baj gyökere. Meg kéne beszélni, hogy kinek mik az igényei, mit és hogyan szeretne az ágyban.

Ha egy nő kerüli a szexet, annak (meglepő módon) az szoklott a leggyakoribb oka lenni, hogy közben nem érzi jól magát. És ez nem csak az orgazmus hiányáról szól. Sok nő kielégítőnek mondja a szexuális életét akkor is, ha életében nem volt még orgazmusa, mert ettől függetlenül a szexben élvezi a gyengédséget, amit kap, hogy a partnere kedves vele, és örül neki, hogy élvezetet okozhat a párjának, hiszen szereti. De a szex, főleg egy huzamosabb ideje fennálló kapcsolatban már nem csak az élvezetről szól, hanem az intimitásról, az egymás iránti szeretet, megbecsülés, figyelem, törődés, odaadás stb. kifejezéséről.

Próbáld meg elképzelni, milyen lehetne a szex, ha közben ezeket az érzéseiteket ki tudnátok fejezni egymás iránt. És próbálj meg nyitni felé, oldjátok meg ezt a problémát! Hosszabb távon nagyon nem tesz jót a kapcsolatnak.

Szabi írta...

Az életnek ezermillió területe van a társkereső oldalakon kívül, ahol összetalálkozhat egy férfi meg egy nő. Pl munkahely, családi összejövetel, baráti kör. Ha együtt dolgozok egy pasival, vagy egy barátnőm illetve rokonom párjaként ismerem meg, magasról teszek rá, hogy meg akarna-e dugni. Lehet, hogy ő ezt eldönti fejben, ahogy rám néz, de miért muszáj ezt nekem megtudni? Miért nem dolgozhatunk, dumálhatunk anélkül, hogy értesülnék erről? Miért csak annyi érdekes belőlem számára, hogy mennyire vagyok kívánatos, mint nő? Szerencsére vannak intelligens, és empatikus férfiak, akik nem így működnek. Akik emberként tudnak velem bánni. Simán lehet, hogy a fejükben lefuttatják ezeket a köröket, de engem nem zaklatnak vele. Ezért hülye kifogás számomra, hogy mit várunk a pasiktól, hisz ők ilyenek, mert igenis vannak ellenpéldák.
Egyetértek Ancsával. Könnyű a nőre fogni, ha nem működik a szex. Pedig ehhez két ember kell. Simán lehet hogy egyszerűen csak megunta a nő, hogy az ő igényei nincsenek figyelembe véve. Hogy úgy viselkednek vele, mintha ott sem lenne. Azért aztán tényleg nincs ott. Csak elvegetál, kivárja, hogy mikor lesz már vége.

Megjegyzés küldése