Oldalak

2012-12-11

Santa (4. rész)

Testével a falnak szorított és megmarkolta a mellem. Apró kis sikkantást hallattam, nem annyira ijedtemben, mint inkább a meglepetéstől. Váratlanul heves és erőszakos volt a mozdulata. De nem okozott fájdalmat, és rögtön észbe is kapott, elvette a kezét. Jó fejjel magasabb volt nálam, kissé ellépett tőlem, hogy rá tudjon hajolni a számra. Ajkával végigsimított az arcomon, várt egy pillanatot majd puhán megcsókolt. Elengedte a falnak szorított csuklóm, a két kezem ernyedten lehullt. Picit elhúzta a fejét, és rám nézett. A sötétben csak a szeme csillogását láttam. Várt egy kicsit, aztán mikor nem szóltam, nem is mozdultam, visszahajolt a számra, én pedig lehunytam a szemem. Lassan, gyengéden csókolt, csak miután finoman az alsó ajkába haraptam, dugta óvatosan a nyelve hegyét a számba.
Megsimogatta az arcom, majd kezét a tarkómra csúsztatta, ujjaival a hajamba túrt. Megrándultam az érintésétől, mintha áramütés ért volna. A kezeim önállósították magukat, és megkeresték a derekát. A széles bőröv és az ormótlan, vastag posztónadrág alatt karcsú testet tapintottam. Felizzott bennem a vágy. A rejtélyes ismeretlen is egyre hevesebben csókolt, a számban szétáradt a kókusz íze. Kezemet a fenekére csúsztattam és magamhoz húztam. Egyre hevesebben vert a szívem, szédültem, alig kaptam levegőt. A fejemben pedig egyre csak motoszkált a kérdés: vajon kivel is csókolózom.
Elengedte a tarkóm, végigsimított a nyakamon és a mellemen. Levegő után kaptam. Kibontotta a sálam és a nyakamba csókolt. Hangyák sprinteltek lefelé a hátamon, egészen a lábam ujjáig. A keze becsúszott közénk, kigombolta a nadrágom, és lerántotta a cipzárját. Összerándultam a fémesen zizzenő hangra. Kezével a pulóver és a hosszú ujjú póló alá túrt. Tenyerével végigsimított az oldalamon, felnyúlt egészen a két lapockám közé, majd egyetlen ujját végighúzta a gerincemen. A testem ívbe feszült, a testének szorítottam a testem. Most először hallottam a hangját, halkan felnyögött.
Előre húzta a kezét, kezébe vette a melleim, majd az ujjait lefelé fordítva végigsimított a hasamon, és benyúlt a bugyimba, egész mélyen, le a combjaim közé, tenyerét rászorította a szeméremdombomra. Finoman megharapta a fülem, majd megéreztem a nyelvét a nyakamon. Kinyílt a szemem, bámultam a havas rakodóudvart, a rozsdásodó konténert, és egy méterre magam előtt a gomolygó párát, ahol a leheletem a lámpafénybe ért. A lábam remegni kezdett. Ha nem a falnak támaszkodunk, biztos eldőltem volna, mikor lassan, óvatosan mozgatni kezdte a kezét.

7 megjegyzés:

Szabi írta...

Ez nem ér! Mikor tudjuk már meg, hogy ki az?

AncsaT írta...

Hát naná, hogy majd csak a legvégén. Mi lenne más a feszültség, ami az érdeklődést ébren tartja. :)

Névtelen írta...

Kicsit elvonta a figyelmemet a munkámtól :) hatásos!
Lego

Szabi írta...

Vicces - letudnak pár orgazmust, mire megtudja kivel is van?

AncsaT írta...

Lego: Köszönöm. Ha eltereli, leköti a figyelmet, akkor olyan nagyon vacak nem lehet. :)

Szabi: Ez egy történet, egy mese, nem életrajz. Ha akarod metafora. Eltorzít a világ, egy fiatal lánytól azt várják, olyan legyen, úgy viselkedjen, mint egy öreg férfi. Egyszer csak szembetalálkozik saját magával, ami katartikus élmény, de nem ismeri fel (a másikban) önmagát. Keresi a titkos (saját belső) énjét. De az milyen? Vajon a sötét(bőrű Nicole - Nikolausz = a nép győzelme, a demokrácia, a spirituális irányítás bukása, szellemi sötétség)? Vagy a világos (Clara - Claire = világos, tiszta, fényes)? Vajon mi lesz a sorsa? Egyesül-e a tudatos és a tudattalan énje? És persze az milyen is?

Szabi írta...

Ez mind benne van? Nekem ezek nélkül is tetszik. Nem kritika volt, amit írtam, tényleg vicces.

AncsaT írta...

Ha akarod, akkor benne van. Csak hogy kicsit spirituális is legyen. Aki csak valami erotikusat akar, az is megkapja, aki meg valami misztikusat, annak is jut valami. :)

Megjegyzés küldése