Oldalak

2012-12-31

Santa (9. rész)

Ösztönös mozdulattal a hajába túrtam volna, de az nedvesen a fejére tapadt. Végigsimítottam rajta, és magamhoz húztam. Örültem, hogy egy hete igazítottam a fazonon, és tegnap este bevetettem a szőrtelenítő krémet is. Felszabadultan engedtem át magam az élvezetnek. Gyengéd volt, mégis szenvedélyes. Egyik kezem a tarkóját simogatta, a másikkal pedig a zuhany csövét markoltam, hogy el ne dőljek. Ez egy darabig megtette, de miután elélveztem, a lábaim gumivá változtak, és nem akartak megtartani. Az elválasztófalnak dőlve lecsúsztam, egyenesen Santa karjaiba. Az ölébe vont, és ringatott, miközben kellemesen meleg víz folyt ránk a zuhanyból. Kábultan hevertem az ölelésében, egyszerre volt rugalmas és lágy a teste, ahogy magához szorított.
Hamarosan magamhoz tértem, megsimogattam az arcát, és előbb a kezemmel, majd a számmal is, megkerestem az ajkait. Játékosan ismerkedtünk egymás szájával. Egy darabig lassan, puhán csókolóztunk, aztán óvatosan a fogaim közé vettem az alsó ajkát, és megnyaltam. Nyelve hegyével kutakodva végigsimított a fogaimon. Kinyitottam a szám, és mélyen beszívtam a nyelvét. Meglepetésében levegő után kapott, aztán éreztem, hogy szélesen elmosolyodik. Ellazította, és áttolta a számba, amennyire csak bírta. Jókora, játékos nyelve volt, de ezt pár perccel korábban már tapasztaltam.
Egyre hevesebben csókolóztunk, és közben feltérdeltünk. A víz folyamatosan záporozott ránk, le kellett hunyjuk a szemünket. Kezemet az összezárt combjai közé csúsztattam, és felhúztam, egészen az ágyékáig. Felnyögött, és szétnyitotta a térdeit. A sarkaira ereszkedett és nekidőlt a falnak. Ráhajoltam, és csókolni kezdtem a melleit, miközben egy ujjamat óvatosan a szeméremajkai közé csúsztattam. Újabb nyögés volt az eredmény. Csak odanyomtam hosszában az egész ujjam, és felváltva a számba vettem a mellbimbóit. Mikor éreztem, hogy meg-megrándul a teste, csak akkor kezdtem el mozgatni a kezem.
Átkarolta a nyakam, és megemelte a csípőjét, hogy jobban hozzáférjek. Lejjebb csúsztam, és a köldökébe dugtam a nyelvem. Nevetett és a vállamra tette a kezét, óvatosan még lejjebb tolt, jelezve, hogy még nem értem el a célterületet. Lekuporodtam a zuhanyfülke alján lévő bordázott gumiszőnyegre, és a combjai közé toltam az arcom. Gondoltam, eljött az igazság pillanata, mert korábban alaposan szemügyre vettem mindkét lányt, és emlékeztem, hogy Clara illendő kis háromszögformára volt nyírva, míg Nicole hozzám hasonlóan a mohikán stílusra szavazott, csak egy kétujjnyi széles csíkot hagyva.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése