Oldalak

2011-07-10

Hevület

Azt, hogy meleg van, lehet fokozni trágár jelzőkkel, de a hőmérsékleten ez keveset segít. A háló tetőablakára felraktam egy hővédő fóliát, valamit javít a helyzeten, de tavaly az alufólia hatásosabb volt. Csak az sötétet is csinált. De úgy tűnik, Katának elég a tudat, hogy van hővédelem, és akkor már nem is baj, ha meleg van. Én meg megoldottam, hogy napközben nem megyek fel a felső szintre. Lent kifejezetten tűrhető viszonyok vannak, különösen, mikor kimegyek valamiért az udvarra, és utána bejövök. De az igazi az, amikor elmegyek a boltba, az utcán a beton felett remeg a levegő, aztán bejövök a kapun a fák árnyékába, ez már sokkal kellemesebb, aztán meg belépek a házba. Majdhogynem fázom is.
A legcsúcsabb, hogy ilyenkor este viszont nagyon kellemes a levegőn. Persze leginkább csak ruha nélkül, de holnap elmegy Fecó a mamáékkal a Balatonhoz, és mi csak pénteken vagy csütörtökön megyünk utánuk, annak függvényében, hogy kap Kata szabadságot. Ha nem lesz szúnyoginvázió, kipróbáljuk a kertben az éjszakai pucér szaladgálást, meg a szexet a hintaágyban. Vagy kint az emeleti teraszon. Szívem szerint felvinném a csajt a háztető laposabb részére, de odatűznek az utcai fények, és így nem csak műholdról infravörösben lehetne látni, mit művelünk. Persze lehet, hogy esni fog az eső, de akkor még mindig megtehetjük, hogy lent a nappaliban a vendégágyat vesszük használatba. Nem mintha nagyon unnánk a hálószobát, csak hát állítólag a változatosság gyönyörködtet. Nem tudom, igaz-e, de szívesen végzek egy kis empirikus kutatást a témában.
Már csak ilyen léha gondolatok járnak a fejemben, miközben Dél-Szudán kikiáltja a függetlenségét, Magyarországra meg valakik GMO szennyezett kukorica és szója vetőmagot szállítottak. Szudán nem tudom mennyire érint minket, bár emlékeim szerint jó sok kőolajuk van, szóval ez érintheti az egész világot. Viszont a vetőmag elég durva dolog. Elméletileg mi GMO mentes övezet vagyunk, és nem engedünk ilyesmit termeszteni nálunk. A vetőmag előállítók nagy bánatára. Na most, ha "véletlenül" bejutna némi genetikailag módosított vetőmag az országba, akárcsak úgy is, hogy a normális közé keveredne egy kevés ilyen mag, ezek a növények a virágporukkal "megfertőznék" a többit is, és pár év után értelmetlen lenne a tiltás, hisz nem lehetne tisztán termelni a szálló pollenek miatt.
Egyébként az USÁ-ban akkora szemétség folyik, hogy azt elképzelni is nehéz. Egy gazda a saját földjén hagyományos kukoricát vetett, a szomszédja meg genetikailag módosítottat. A szomszéd virágporát átfújta a szél, és ennek a gazdának is részben GMO kukoricája lett. Ezek után a vetőmag-előállító cég, akitől a szomszéd vásárolt, beperelte a gazdát, hogy fizessen neki jogdíjat, hiszen az ő genetikai szabadalommal védett kukoricáját termeszti. Az hiába mondta, hogy hát azt a szél fújta át, és neki nem volt szándékában ezt termelni, fizetnie kellett. Mondjuk, ha én vagyok az ügyvédje, beviszek egy légtisztítót a bírósági tárgyalásra, és a tárgyalás közepén megkérem a bírót, hogy fizessen nekem 10 dolcsit, hiszen azt a levegőt szívta, amit az én készülékem tett tisztábbá.

10 megjegyzés:

Tyúk írta...

Hű, engem most ebből a hővédő fólia érintett meg igazán. Lehet akkorát, hogy a 130 nm-es tetőt behúzzam vele??

Rosabella Sanchez írta...

Az állandóság nagyon jó dolog,főleg, a Kedves személyét illetően. Nah, meg ha a kedélyállapot is az lenne, az maga a gyönyör. De a kísérletezés, a lebukás veszélye sokat dobhat a romantikus életen. :)

AncsaT írta...

Tyúk: Szerintem be lehet fóliázni egy komplett üvegházat is, csak ekkorában már lehet, hogy nem éri meg saját kezűleg, hanem jobb egy céget keresni, aki ilyesmivel foglalkozik.

D'Angel: Az állandóságért én is odavagyok, bár kedélyállapotilag nem vagyok elkényeztetve. Kata rosszabb mint az időjárás, még 24 órával előre sem lehet eséllyel megtippelni. A lebukás lehetősége inkább idegesít, mint felspanol, a kísérletezgetés meg arra jó, hogy rájöjjek, a régi jó, bevált dolgok érik a legtöbbet. :)

De most majd lesz kis változatosság. Kata a barátnőivel ruhacsereberét tartott nem rég, ami nem jó rájuk, vagy megunták, bedobják a közösbe, és szabadon lehet turkálni. Hozott haza pár új rucit, és már felpróbálgatta nekem, de szerintem este alkalmam lesz leszedni róla párat. Kicsit frusztráló, hogy mikor végre kicsomagolom, elmegy és felveszi következőt, de hát úgy imádja, amikor vetkőztetem. A múltkor a végén kidobásra ítélt holmikba bújt, amiket leszaggathattam róla. Mondjuk a trikóját sikerült egy rántással letépnem, de a bugyihoz olló kellett. Szerintem valami orosz gyártású atombiztos cucc volt. :)

Na, ennyit a génmódosított élelmiszerekről. :)

Névtelen írta...

Ismét az ollóval bevezetett szex kezdett el érdekelni, a génmódosított ciccok (ezt így hagyom Siggie Freud bácsikám tiszteletére) nem annyira.
Ty.

Rosabella Sanchez írta...

Sejtem,hogy milyen érzés lehet, amikor percről percre változik a hangulata, mert én is kaptam belőle rendesen. :)
Eleinte engem is frusztrált,hogy bármikor lebukhatunk,de az ex Édesem megváltoztatta a hozzáállásom. Ő annyira odáig volt érte, hogy lassan, én is kívántam az új dolgokat. De mára ez már csak emlék.

Viszont úgy látom, hogy nektek nincs szükségetek ilyesmikre, mert ti valahol máshol találjátok meg a vérpezsdítő erotikát. Eszméletlenül jó lehet letépni, levágni róla a ruhát, aztán az ágyba vetni és forrón szeretkezni. :) Legalább a fülledt nyári estékben is van valami jó. :)

AncsaT írta...

Tyúk: Az olló csak szükségmegoldás volt, nem rajongok a segédeszközökért. A saját kezeddel az sokkal személyesebb, intimebb.

A kukorica olyan szempontból veszélyes, hogy a kártevőket pusztító mérget termeltetnek vele, és nem tudni biztosan, az emberre ez hogyan hat. Viszont ha tehenekbe jobban tejelés gént tesznek, és megisszuk a tejet, akkor lehet ilyen GMO cickónk lesz. Mondjuk nem tudom az milyen, nagyobb lesz, szex közben spontán megindul a tejünk vagy kétszer négy mellbimbónk lesz. :)

D'Angel: Annyira nem nagy szám a bugyiletépés, filmekben, regényekben jobban működik, csak szerettem volna mindenáron kipróbálni. Néha van ilyen őrület az emberen, hogy lát valamit, hall valamiről, és ő is akarja. Pedig igazából az nem az ő stílusa, csak valamiért irigy rá, hogy "én is én is", de legalább ki van pipálva, hogy megvolt, és akkor többé már nem piszkál. És ez legalább viszonylag szolid dolog volt, tesóm a "Veszedelmes viszonyok" c. film egyik jelenetére volt rákattanva, az sokkal cikibb szerintem. :)

Névtelen írta...

A bugyiletépés nem működik. Vagy ügyetlen vagyok. Csúnya horzsolást hagyott maga után a kísérlet. :)

(Ennyit a génkezelt cuccokról.)

AncsaT írta...

Jaj, hát azt lehet írnom kellett volna, csak saját felelősségre kísérletezzen mindenki az itt olvasottakkal. :(

Praktikus tanács, hogy a bugyit előzőleg "preparálni" kell. Ez azt jelenti, hogy ollóval át kell vágni a szegélyeket, ahol erősebb az anyag, meg gumi van benne. És akkor is úgy érdemes tépni, hogy ne csússzon el, egy hirtelen, nagy rántás rögtön szakítja az anyagot.

Señorita írta...

Ugye a tesód nem az érvágós jelenetre indult be? :))

AncsaT írta...

Nem, se a vámpirizmus, se a vérmágia nem jön be neki. :)
Az volt a kedvence, mikor a márki az egyik csaj pucér fenekén írt szerelmes levelet a másik nőjének. :))

Megjegyzés küldése