Oldalak

2018-06-02

Agresszív töketlenkedés

Korábban már volt szó a migtau (MGTOW) jelenségről, ami a párkapcsolathoz, szexhez nem jutó, csalódott férfiak "savanyú a szőlő" reakciója. Valamiféle kifacsart filozófia, ami azt hirdeti, hogy a férfiakat a nők csak erőforrásként használják a saját és gyermekeik kedvezőbb életfeltételeinek megteremtéséhez. Erre kora gyermekkoruktól kezdve "idomítják" őket a nők, az anyjuk, az óvónőik, tanítónőik, tanárnőik, nagyjából az egész társadalom. De itt a megváltás lehetősége, az öntudatra ébredés, mikor a migtau (kb. a saját útját járó férfi), aki képes függetleníteni magát a belékódolt normáktól, és nem lesz egy nő rabszolgája sem. Önálló jövedelemmel, önállóan fenntartott lakással és háztartással rendelkezik, saját maga gondoskodik róla, hogy legyen mit ennie, legyen tiszta és vasalt ruhája, rendezett környezete, cserébe viszont ő maga döntheti el, hogy mire fordítja a megszerzett jövedelmét.
Igazából ez ennél kicsit bonyolultabb, a jelenségnek több fokozata is létezik. Az első szinten a férfi még csak ráébred arra, hogy kiszorult az erőforrásokért (gazdagság, szexuálisan attraktív nők tömegei) versenyből, és főként panaszkodik miatta. A következő szinten már elutasítja a tartós párkapcsolatot (teljes kiszolgáltatottság egyetlen nőnek), majd mindenféle kapcsolatot (bármiféle függés akár csak egy nőtől is). Végül gazdasági téren is kiszáll a küzdelemből, csak a létfenntartásához, és a szórakozásához szükséges mennyiségű pénzt keresi meg, kevesebbet dolgozik, többet szórakozik, majd legvégül a társadalomból is kiszáll, politika, közösségi élet, másokkal törődés stb. felejtve, csak saját magával, max. a közvetlen cimboráival foglalkozik.
A migtow magasról tesz mindenféle közösségre, megteremti a saját kellemes kis életét. Akinek ez nem sikerül, megreked az első fokozatnál, és a panaszkodásig jut csak el. A hasonszőrűekkel együtt kiokoskodják, hogy a saját torz életszemléletükből adódó összes problémájukért a nők a felelősek. A fejlettebb migtow-kal ellentétben ők nem akarnának lemondani a szexuális életről, csak nem jön össze nekik. Ezért "incel"-nek nevezik magukat, ami nagyjából annyit tesz, akaratán kívül szüzességben élő. Az incel nem bölcsen lemond arról, aminek az árát nem tudja vagy nem akarja megfizetni, hanem dühösen acsarkodik, amiért neki nem jut belőle.
Az alfahímeknek vagy Chadeknek (gazdag, jóképű, kigyúrt, menő srácok, sikeres sportolók stb.) jutnak az alfanőstények vagy Stacyk (szexuálisan attraktív) lányok. Ők magukat bétáknak vagy ómegáknak tartják, akik kiszorulnak a Stacykért folyó versenyből. Vannak persze Beckyk is, a béta-ómega lányok, de hát egyrészt az kinek kell, másrészt meg még őket sem tudják "megszerezni", és ugye ha csak álmodozni lehet a nőkről, akkor már miért ne a Stacykről álmodozzanak. Persze ezek elég erőszakos álmok, és a fórumokon zajló diskurzusból lejön, hogy a nőket jobbára a testükre redukálják, és nem a párkapcsolat, hanem a puszta szex és a nők feletti hatalom az, amit hiányolnak az életükből.
Ez eddig lehetne egyszerűen a szociálisan életképtelen, selejtes hímek leírása is, akik majd szép csendben kihalnak, magva szakad a genetikai vonaluknak, de az interneten keresztül ezek egymásra találnak, és kölcsönösen egyre vadabb fantáziákba és önálltatásba hajtják egymást, míg végül ezt gondolják, hogy létezik valamiféle nőmaffia, aminek egyetlen célja, hogy minél nyomorultabbá tegye az ő életüket. Amire a megfelelő reagálás, hogy fel kell lázadni, és akár erőszakkal is helyre kell billenteni a sarkából igazságtalanul kifordult világot. A primitívebbje szerint oly módon, hogy meg kell erőszakolni az elutasító Stacyket, esetleg csak simán le kell gyilkolni őket, a kicsit intellektuálisabb beállítottságúak szerint a társadalmat kell megreformálni, és a jövedelmek mintájára a szexet is államilag újraosztani.
A legjobb ugye az volna, ha törvény kötelezné a Stacyket, hogy az incelekkel is szexeljenek, esetleg lehetőség volna rá, hogy tetszőlegesen kiválasztott nővel szexelhessen bármelyik férfi, és mondjuk rendőri biztosítással jelenhetne meg a nő lakásán, ahol karhatalmi segítséggel, esetleg kényszerítő eszközök (bilincs, sokkoló, gumibot stb.) használatával lehetne rávenni a nőt az együttműködésre. Vagy ha ez egyelőre még túl radikálisnak tűnik a többség számára, akkor beérnék a pénzbeli kompenzációval, hiszen mint tudjuk, a Stacyk amúgy is a gazdag pasikkal szexelnek (tkp. minden nő kurva), tehát az anyagilag megtámogatott incelek, megvásárolhatnák maguknak a szexet.
Valószínűleg nem kerül be ez a hülyeség a köztudatba, ha nem egy közgazdász dobja be a témát. Így azonban a kelleténél komolyabban vették. Persze kapásból szétszedték, hogy ilyen alapon pénzbeli kompenzáció járhatna azért is, mert valaki alacsony, kopasz, pattanásos stb. és amennyi energiát ezeknek a baromságoknak a kiagyalásába, terjesztésébe fektettek, azzal simán kigyúrhatták volna magukat, és elvégezhettek volna valami személyiségformáló tréninget, amiktől egyrészt sokkal jobban éreznék magukat a saját bőrükben, másrészt meg sokkal vonzóbbak lennének a nők szemében.
Nem is foglalkoztam volna ezzel az elmebeteg hülyeséggel, ha nem lenne kimondottan destruktív ideológia, és nem lennének már halálos áldozatai. És szándékosan kerülni igyekeztem a téma feminista megközelítését, de az áldozatok elsősorban nők. Mert még véletlenül sem a Chadeket kell kinyírni, hiszen az kockázatos, egy Chad izmos, erős, gyors és veszélyes, a nő meg gyenge és védtelen, ezért is különösen felháborító, hogy mégis ő van nyeregben az incellel szemben. A szexualitás Marxista megközelítése alapján teljességgel igazságtalan, hogy a világon a pina egyenlőtlenül van elosztva, és 100%-ban a nők birtokolják.

4 megjegyzés:

Szabi írta...

Ha csak pina kell nekik, miért nem vesznek maguknak? Nem hallottak még a szexuális segédeszközökről? Akkor legalább nem a női maffiát támogatnák a pénzükkel. Ugyanis a kígyó rendesen a farkába harap, amikor azért vonulnak ki egy kapcsolatból, hogy ne kelljen a nőt anyagilag támogatni, és ne kelljen túl sokat dolgozni, aztán meg fizetni is hajlandók lennének egy numeráért.
"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos."
Einstein

hobelevanc írta...

De pont ez mutatja, hogy nem a pina kell nekik, hanem egy nö legyürése. Ezért nem jó nekik a prosti vagy a szexrobot.
Köszi, hogy àrnyaltad ismereteimet, pl hogy ezeknek a fogalmaknak neve is van. pl. Stacey :)

hobelevanc írta...

Ha a nyári szünetben nagyon unatkozol, itt egy jó hosszú cikk :)
AMikor a nullás években, azaz 200 és 2009 között elöször olvasztam az index.hu fórumain erröl olvastama frusztrált nögyülölöktöl, hogy a "szarpasinak", a kockaladás bétának nem jut nö, és ez mennyire igazságtalan, azt hittem, csak néhány kósza idegbajos ordibál és az egészet nem kell komolyan venni. De most látom, hogy kanadai egyetemi tanárok is ezt követelik, hogy a nö ne dönthessen szabadon, kivel szexel, hanem kényszerithessék monogámiára a "szarpasival", mert az különben emberek öl halomra a frusztrációtól.

https://www.thestar.com/opinion/2018/05/25/i-was-jordan-petersons-strongest-supporter-now-i-think-hes-dangerous.html

AncsaT írta...

Valamiért nem kaptam meg a kommentekről az email értesítést, csak most olvasom őket.

Azt hiszem, logikát kár volna keresni az incel ideológiában. Sokat elárul az is, ha összehasonlítjuk a feminizmussal. (Megtehetjük, mert mindkettő nemi alapon történő diszkriminációról, elnyomásról beszél, az ellenkező nem tagjai részéről.) A feminizmus az összes nő érdekében szólal fel, és a "sikeres" nők (Stacyk) szempontjából is sérelmesnek tartja, hogy a testükre redukálják őket. Az incel elméletben a Chadek csupán irigység tárgyai, sőt, ellenérdekelt felek, a nőért, mint korlátozott mennyiségben hozzáférhető élvezeti cikkért való küzdelemben.

Megnéztem a cikket, hasonló lehet a két történetben, hogy kicsavarják, félreértelmezik a szabadságjogokat. Néhány idióta fejében az a téves kép él, hogy a szabadságjogok abszolút érvényesek és korlát nélkül alkalmazandók. Persze csak addig gondolják így, amíg nem az ő kárukra történik az ilyesfajta jogérvényesítés.
Az incelek szerint teljesen normális, hogy nekik joguk van annyit és azzal szexelni, amennyit és akivel akarnak. A nőkre viszont ez nem érvényes. A kanadai fickó talán a szólásszabadságát akarja arra használni, hogy másoknak ugyanezt a jogát korlátozza, vagy talán valamiféle mentális problémával küszködik.

Megjegyzés küldése