Oldalak

2012-10-12

Chemtrails

Szóba került a múltkor a téma, és eszembe jutott, hogy Fecóval láttunk az égen furcsa kondenzcsíkokat. Akkor nem is gondoltam rá, eszembe se jutott, hogy ilyesmiről lehet szó, csak feltűnt, hogy nem a szokott módon viselkedik a csík. A kondenzcsíkok viszonylag gyorsan eloszlanak. Mire a repülő az ég egyik feléről átér a másikra, a vége már szinte alig látszik. Néhány perc alatt szétoszlik. Fokozatosan felhígul, kicsit szétterjed, közben rohamosan halványodik. Na, amit mi láttunk, az szétterült rendesen,ötször-tízszer olyan szélesen mint általában szokásos, nem akart halványodni, és nagyon sokáig megmaradt, meg se vártuk, hogy eltűnjön, mert hamarabb bementünk, de simán több mint egy óra is lehetett. Szóval furcsa volt, nem úgy nézett ki, mint egy közönséges kondenzcsík.
Aki nem tudná miről van szó, ez napjaink egyik "divatos" összeesküvés elmélete. Madocsai András ezzel kapcsolatban levéllel fordult Dr. Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkárhoz. A levél szövegét Tudatlanka 2012. október 01. 12:09:21 hozzászólásában tudom linkelni. Az "elmélet" lényege, hogy a repülőgépek üzemanyagába adalékanyagot kevernek, ami nem a hajtómű működéséhez kell, hanem az égéstermékkel együtt akarják kijuttatni a levegőbe. Praktikus, nem kell külön permetezőjáratokat felküldeni, ha belekavarjuk a cuccot az üzemanyagba, a polgári járatok, meg a katonai gépek, automatikusan szétszórja, amerre csak jár. Az ötlet egyszerűségében zseniális.
A miértre a közkeletű magyarázat a népességszabályzás, hogy így akarják a kívánt félmilliárdra csökkenteni a Föld lakosságát. Mérget szórnak a levegőbe, hogy a felesleg jól kipusztuljon. Én imádok minden ilyen, gonosz háttérhatalom, illuminátusok, szabadkőművesek, Skull and Bones, CFR, Bilderberg-csoport, cionisták, globalista világkormány, Antarktiszon lévő náci kolónia, szürke idegenek az űrből és hasonló konteó elképzelést. De azért szoktam gondolkodni, és minimálisan feltételezem, hogy akik képesek egy ilyen nagyságrendű összeesküvést kiagyalni, összehozni és titokban tartani, azoknak van egy csöppnyi esze. És talán mielőtt nekiállnak kiirtani a bolygóról a lakosság 90%-át, végiggondolják, milyen módszerek a leginkább célravezetők.
Lássuk be, ez a "mérget permetezek a légkörbe" dolog nem a legprofibb megoldás. Ahol a legnagyobb a népszaporulat (Ázsia és Afrika elmaradott vidékei), viszonylag kevés a légijárat. Magyarországon meg végképp kár permetezni, mi fogyatkozunk minden külön erőfeszítés nélkül is. Egyébként is a mérgek drágák, és lebukás esetén ciki van. Az élelmiszerárak emelésén meg a drog- és fegyverkereskedelmen ráadásul pénzt is lehet keresni. Egy éhinség, egy polgárháború megszokott dolog. A drogtól azok hullanak, akikért "egyébként sem kár". A légköri permetezéssel nem lehet "célozni". Csak akkor használható, ha az egész emberiséget válogatás nélkül akarjuk kipusztítani. (OK, a szürkék lehet, hogy erre hajtanak.)
A Mérgező égbolt c. film megoldása hihetőbb. A történet szerint a fenyegető globális felmelegedés ellen szórnak alumíniumvegyületeket a levegőbe, hogy azok majd jól visszaverjék a napsugárzást. Hátha akkor kevésbé lesz meleg, nem olvad el a sarki jég, és az emelkedő világtengerek nem öntik majd el a part menti városokat. (Mint pl. New York.) Persze történik egy kis gikszer, a megfelelő vegyianyag kicsit drága, és a titokban megbízott cég valami olcsóbbal helyettesíti. Az is visszaveri a napsugárzást, csak belélegezve tönkre vágja az immunrendszert, ezért aztán mindenféle elképesztő betegség kezdi tizedelni a légifolyosók alatt lakó embereket. Persze a dokit aki megsejt valamit, megpróbálják kinyírni, bla-bla, a szokásos mese.
Ez már sokkal hihetőbb. Mármint a miért. Hogy jön a felmelegedés, és valamit csinálni akarnak. A széndioxid kibocsájtás csökkentése nem igazán jön össze, hát kell valami egyéb megoldás. Ez anyagilag finanszírozható, hosszú távon a hatása a reális kategóriájába esik, és a titkolózás is hihető. Egyrészt az összes környezetvédő tiltakozna, hogy egészségkárosító, "haggya abba!" és "monnyon le!", ráadásul nem kéne ijesztgetni az befektetőket, mert akkor a tengerparti metropoliszok ingatlanpiaca egy szempillantás alatt összeomlik. Szóval nem zárom ki, hogy ebben az egész dologban van valami.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Wow. Ilyenről még sosem hallottam. Jó tudni ilyenekről. :) Már, nem a szürkékről. Azok mindenütt ott vannak. :D O_O

AncsaT írta...

Oh, ez még csak a jéghegy csúcsa. Ti milyen sót esztek? :)

Megjegyzés küldése