Oldalak

2009-10-11

A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője

Ma morgós napom van. Pötyörög az eső, hideg van. Reggel még jó volt, fújt a szél, kavarta az elsárgult leveleket. Kinyitottam az ablakom és néztem, ahogy röpködnek. Néhány a párkányomon landolt, ki kellett tessékelnem őket. Aztán jött a pötyörgés. Most meg morgós hangulatom van.
Katám tegnap reggel kijelentette, hogy ebédre főz zöldséglevest és kelkáposztafőzeléket. Végül elővett egy üveg bolti lecsót és nekiállt hajában krumplit főzni hozzá. Megkérdezte, hogy hogyan kell. Nem viccelek. A hideg vízbe tegye a krumplit, vagy már a forrásban lévőbe? Mondtam, teljesen mindegy. Ebéd közben Fecó mondja, hogy nem finom a krumpli. Kóstolom, tényleg. Kérdem Katám, sót tett-e a főzővízbe. Kikelt magából, hogy miattam rossz a krumpli, mert a sót nem mondtam neki. Hát, tényleg.
Mára megfőzte a tegnapra tervezett menüt. Szólt reggel, hogy pucoljak már krumplit, répát, és vágjam össze a káposztát. Naná, hogy a krumpli, amit a szülei hoztak a tanyáról, diónyi méretű. Megpucoltam neki. Ha már ott vagyok, tegyek fel vizet fazékba és tegyem bele a zöldségeket. És tegyek bele fűszert is, hogy jó legyen. De ne menjek ki a konyhából, vigyázzak rá, ki ne fusson. A legvégén, tett rántást a főzelékbe. Ebéd közben többször megjegyezte, milyen finom lett, amit főzött. Hát, tényleg.
A múltkor fémvázas polcokat vett a melléképületbe. Nővérével fuvarozták haza, mert vett öt darabot. A pénztárnál kölcsön kellett kérjen tesójától, mert nem volt elég pénz a kártyáján. Szóval elköltötte a kosztpénzt, nem maradt egy vasa sem. Még jó, hogy van a fagyasztóban, kamrában annyi minden, hogy azzal egy egész hónapot kihúzunk, ha hozok kenyeret. De azért adjak már neki tízezer forintot, mert kell erre meg arra. Mondom rendben, de fizetéskor vissza kell adja, mert nem jövök ki a következő hónapban. Sértődés, durca, nem adtam oda a pénzt. Másnap látom ám, hogy összevásárolt mindent. Pedig nem maradt egy vasa sem. Hát, tényleg.
Ez a csaj úgy pumpol, hülyít, mint egy férjet. Tényleg nem kérdéses, hogy ki hordja a kalapot nálunk. Ha nagy a sértődés, megvonja a szexet. Mondjuk nagy kaland, nem esek kétségbe, olyankor hanyagolom, és leülök a gép elé. Akkor meg azzal szekál, hogy a netfüggésem erősebb mint a szexfüggésem. Hát, tényleg.
Azért a múlkor én is berágtam, mikor elfordult az ágyban, és bejelentette, hogy sztrájkol. Én meg közöltem, hogy sebaj, megoldom nélküle. Nekiálltam símogatni magam, és kéjesen sóhajtoztam. Ettől teljesen kiakadt. Hozzámvágta a párnát, bírkóztunk, majd fergeteges veszekedős szexet műveltünk. Már régebben is észrevettem, hogy neki a veszekedés az előjáték. Az izgatja fel. Hát, tényleg.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése