Oldalak

2012-06-14

Véletlen flört

Utolsó hét. A jövő héten végig tanulni akarok az államvizsgára, nem akarok bejönni. Ezért igyekszem még ezen a héten megcsinálni amit lehet. Papírmunkák, szertár stb. A szokásosnál később járok haza. Kata pedig ma szokatlanul korán jött, még előttem hazaért. Még volt egy óránk, a gyermek érkezéséig, lehet találgatni, hogy mivel töltöttük. Ha ebből rendszert lehetne csinálni, szó nélkül túlóráznék máskor is. Persze Katáéknál minimum áramszünet kell legyen (vagy a főnök lányának esküvője), hogy ilyen korán elszabaduljanak. És a szünidőben Fecónak lesz egy csomó tábora is, mikor napokig nem lesz itthon, szóval azt hiszem, mégsem akarok túlórázni, inkább kérem a szünidőt, meg legyek túl az államvizsgán, alhassak reggel ameddig akarok. Mondjuk ez lenne hirtelen a három kívánságom, ha érdeklődne egy jó tündér.
Azért nagy panaszom nem lehet, hogy lekopogjam, köszönöm jól vagyok. Kata viszont kevésbé. Fájlalja a nyakát. Tegnapelőtt még azt mondta, hogy biztos elaludta, de ma már az a tippje, hogy huzatot kapott. Olyan helyen járt, ahol a légkondit ész nélkül feltekerték, hiába vett kardigánt, meg húzta rá az esőkabátját, a nyaka kint maradt. Tényleg nem jól van, mert a szokásos morcosságát is elhagyta, tegnap este is csak kétszer ordított rá a gyerekre, velem meg nem is morgott, mondjuk az lehet amiatt is, hogy félrevonultam egy könyvvel. Kicsit besokalltam a teendők végeláthatatlan sorától, és azt mondtam, hogy letojom. Ha napi 12 órában nem tudom elrendezni, akkor nem is akarom. Majd lesz vele valami, ha nem én, akkor megcsinálja más, ha meg nem, akkor nem is érdekel másokat, így engem miért izgasson.
Megkaptam az opponensi véleményt a szakdolgozatomról. Nagyon jókat írt, imádom a csajt. Már emlegettem, ő az aki ultraminiben, térdig érő magas sarkú csizmában tartotta az órát, és alig bírtam levenni róla a szemem. Aztán óra után megjegyezte, hogy látja érdekel a téma, mert végig élénken figyeltem. Aranyos. Szerencsémre gőze nincs az élénk érdeklődésem természetéről. Egyszer együtt szálltunk le a buszról, és húzogatta le a minijének az alját, megjegyezve, hogy talán túl rövid. Tettem valami megjegyzést, hogy akinek olyan lábai vannak mint neki, nyugodtan megengedheti magának ezt a szoknyahosszat. Elpirult mint egy elsőbálos kislány, én meg jól zavarba jöttem, hogy zavarba hoztam.
Tanítvánnyal nem flörtöl az ember, egyrészt mert többnyire alatta vannak annak a korosztálynak, aki számításba jön, ahol meg idősebbek is vannak, mint az informatikai tanfolyamokon, ott többnyire pasik, másrészt a tanítványokra vadászati tilalom van, tabu alá esnek. Iskolatárssal nem flörtöl az ember, mert nem olyan természetű a kapcsolatunk, jobbára tanulmányi dolgokról beszélgetünk, meg irtó pletykásak ezek a csajok, nem akarnám, hogy kidumáljanak. Kollégával sem flörtöl az ember, mert sokáig kell még rendszeresen egy levegőt szívni velük, nem hiányzik, hogy beszédtéma legyek a tanáriban. Saját tanárával se flörtöljön az ember, mert ha rosszul sül el, az piszok kellemetlen lehet egy vizsga alkalmával.
Véletlen beszólásoktól eltekintve, azt hiszem nem szoktam rámozdulni senkire. Talán mert az előző bekezdésben kizártam az emberek kilencvenkilenc százalékát, akikkel beszédbe szoktam elegyedni. Érdekes módon, az utcán is ritkán figyelek fel vonzó csajokra. Filmszereplőkre szoktam leginkább nyálat csorgatni. (Jut eszembe, Lip Service második évad már a gépemen csücsül, és hihetetlen erőfeszítésembe kerül, hogy ne nézzek bele, de tartok tőle, ha belepillantok, kénytelen lennék végignézni még az államvizsga előtt.) A csábítást leginkább otthon szoktam művelni, de az meg nem flört. A flört nem végződik az ágyban.

2 megjegyzés:

Szabi írta...

Reméltem is,hogy ez a cím nem a Katára vonatkozik :P
Azért néha jól esik az ilyen is.

AncsaT írta...

Ja, csak az asszony meg ne tudja, mert letöri a derekamat! :)

Szerencsére a féltékenység nem divat felénk, mondogatom magamnak, hogy azért, mert mi ennél okosabbak, értelmesebbek vagyunk, de valójában inkább azért, mert nem adunk rá okot. Úgy el vagyunk havazva, hogy abba egy harmadik már nem fér hová, van elég dolgunk anélkül is, így szerintem sajnálnánk rá az időt. :)

Megjegyzés küldése