Oldalak

2009-04-17

Gone with the Wind D130

A nyuszi megtojta az ígért MSI nettopot. Bátyám világviszonylatban is kiemelkedően jó testvér, hálás is vagyok nagyon, nem győztem összecsókolni az ajándékért. Tehát nem fanyalgok, csak a tapasztaltakat írom le.
Elsőbben is nem tudtam rögtön kipróbálni, mivel PS/2-es csati már nincs a masinán. Kellett egy USB-s billentyűzetet venni hozzá. (egerem volt) Az első bekapcsoláskor egy darabig telepítgette, állítgatta a Vista Basic-et. Ki kellett választani a nyelvi, stb. beállításokat. Kicsit sokat mojolt, mire felállt a rendszer. Viszont nem kellett serialt beírni, pláne aktiválgatni. Idáig kerültem a Vistát, XP-t használok mindenhol. Talán ezért idegen, bizonyos dolgokat nem találok, zavar, hogy másként néz ki, mindenre rákérdez. Azért úgy döntöttem, adok neki még egy kis időt, hátha megszokom.

Hátoldal: wi-fi antenna, 6 jack dugasz, 4 USB, 1 RJ45 (hálózat), 1 VGA és a külső táp bemenete.
Előlapon: Kártyaolvasó, amivel egyszerűbb lesz a fényképezőmből áthozni a képeket. 2 USB, amibe nem tudom mit teszek, mert a hátsó 4 elég lesz a billentyűnek, egérnek, nyomtatónak és a hosszabítónak aminek a vége az asztalomon van, hogy ne kelljen hajlongani a pendrájvval. Fülhallgató és mikrofon csati. Már írtam is a DVD íróval, kellően gyors. Hopp, kihagytam az USB-s szkenneremet, mégiscsak kell az előlapi +2 csati.
Én is állítva tettem az asztal mellé. Csak a fickósan meredező antennáját hajtottam le. Az előlap kerete fényes fekete műanyag, kényes az ujjlenyomatra, majd elkerülöm. A többi rész matt, bírja a strapát. Összességében szívet melengető látvány. Kata sárgult az irigységtől. De nem szólt semmit, mert úgysem fogadná el tesómtól, hiába akarna neki is adni egyet.
Majd megvárja, amíg lementem a másik gépem, újrarakom és átpasszolom neki. De az eltart egy darabig, irtó nagy rumli van a vincsiken. Több év mire rendszerezem és kiírom, ezért inkább szelektálok és letörlöm ami nem életbevágó. Nem hagyok neki rajt semmit, ne fikázza, hogy milyen hülyeségeket tartok a gépen. Meg mivel szerintem Fecó többet fogja használni, nem akarom, hogy maradjon rajt valami nem gyereknek való. Pl. szado-mazo-homo-animal pornó. Mondjuk ilyen tán éppen nincsen, de volt kannibál holokauszt film, nem tudom letöröltem-e már. Belezős horror nem igazán az a téma amiről hosszas magyarázatokba akarok bonyolódni. Szóval a letöltéseim nagy részét elfújja majd a szél. Ezért a cím.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése