Oldalak

2010-06-11

Jelek

Katáék tegnap este későn jöttek haza. Ingerült volt, rászólt Fecóra, hogy gyorsan húzzon fürödni. Mert ő is menne mielőbb, rettentően álmos meg fáradt. Mivel a gyermek nem ugrott első szóra, megemelte a hangját. Aztán én is kaptam, hogy miért nincs kiteregetve, (ha már leáll a mosógép mire hazaérek, tök csöndben van, miből találjam ki, hogy mosott,) miért nincs a leves a hűtőben, (mert még nem hűlt ki,) miért nincs elmosogatva, (azé' bazmeg). Na mondom, itt a PMS, hurrá. Ezen az estén különprogramot szervezhetek. Egyszer végre meghallgatom a "Melegedő"-t, mindjárt kezdődik.
Végigveti magát a kanapén, elkezdi mondani a napját. Leülök hozzá, a karfára. Meséli, milyen görény kolléganői vannak. Az egyik így, a másik úgy, mit csinálhatott volna? Tessék, mondjam meg, én mit csináltam volna? Naná, hogy nem mondom meg. Tesóm elmagyarázta, hogy az ilyen beugratós kérdésre jobb nem válaszolni. Inkább mondom, hogy a büdös ribancok, meg hogy aztán végül mit csináltál? Mondja. Most kezdődhet az adás. Felállok, indulnék, de a lábaival ollóba fogja a lábszáram. Nocsak. Megsimogatom, de eltolja a kezem. Kiszabadítom a lábam, és megyek a géphez. Keresem az online adót.
Mire megtalálom, már megy a műsor. Felteszem a fülhallgatót. Egyszer csak bejön. Leveszem a fülhallgatót. Kérdez valami feleslegeset. Megválaszolom, és felteszem a fülhallgatót. Mellém áll. Átkarolom a derekát, mire ellép és kimegy. Jön Fecó, felkísérem, betakarom. Kata már fürdik, vissza az adáshoz. Megszakadt. Mire visszacsalogatom, vége a szövegnek, zene szól. Donna Summer. Bejön Kata. Aki máskor legszívesebben még a kádban, a víz alatt belebújna a hálóingbe, most teljesen pucér. "I love to love you baby" Ráteszem a kezem, kisiklik alóla. Kimegy. Valamiről beszélnek, de nem tudom követni, mert azon tűnődöm, minek is jött be.
Visszajön. Háttal áll mellém, telihold a feneke. Azt mondja, lecsupaszította magát. Odanyúlok, a bozótos a régi. "Nem ott te hülye, hanem a lábamon!" Aha, kánikula, a térdnadrág szezonja. Megtapogatom a vádliját, és tényleg. Simább, mint az enyém. Felállok, hátulról átkarolom. Mondom gyorsan zuhanyzom és megyek én is. Felesleges, mert nagyon álmos, aludni akar. Három perc alatt lezuhanyzom, még ébren van. Megfogom a kezét. Hátat fordít, aludjunk! De nekem nyomja a fenekét, és még mindig mezítelen. Hagyjam, mert álmos. De azért a simogató kezeim előtt széttárja a combjait. És kis idő múlva rámfekszik. Naná, számítottam rá, hisz egyértelmű jeleket küldött. Egyértelműen jelezte, hogy fogalma sincs, mit akar. Én viszont pontosan tudtam, hogy mit akarok. Őt. És ennek, valljuk be, nehéz ellenállni.

3 megjegyzés:

Zzev írta...

:) jaj de jó ezt olvasni, arra lennék kíváncsi, hogy nálatok is van e olyan, hogy fél/teljesen pucéran rohangál a szobában és te nagyon nagy kedvel nézegeted. Erre rád szól, hogy ne kukucskálj, stirőld stb. Mert a kérdés az, hogy akkor miért rohangál így ha nem azt akarja, hogy bámuld.

suzy q írta...

aha, szóval akkor nem hallgattál minket:)

AncsaT írta...

Na, csessze meg, a köcsög blogspot benyelte a kommentemet. Pedig részletekben és sokat írtam, nem szülöm újra az egészet, a lényeget ismétlem.

Pick: Azt akarják, hogy érezhessék milyen szexik, de ne érezzék, hogy szexuális tárgyak. És imádják, ha bámulják őket, de az illem azt követeli, hogy felháborodjanak rajta. Ne próbáld ki, hogy egyszer is ne kukucskálj és ne stírölj! Csúnya veszekedés lenne belőle. :-D

Suzy: Hallgattam én, csak fél füllel. Ne kérdezd, miről szólt a beszélgetés, inkább csak benyomásaim vannak róla. Pl. egy pasiról, aki kissé feleslegesnek érezte magát. Meg hülyeségeket kérdezett, pl. miért nem járnak perverz nyálcsorgató pasihordák egy leszbikus oldalra. Apukám, nem kattintottál műsor előtt, különben tudnád, hogy ez nem pornóoldal, hanem tematikus kulturális magazin, egész más célközönséggel. Meg volt valami titkolózás a jövőbeli tervekkel kapcsolatban, de nem nagyon vettem le a lényeget, mert akkor mászkált a kedves. Annyi maradt meg, milyen oldottan beszélgettek egy élő adásban. Engem a frász kerülgetne, hogy ha valami hülyeséget mondok, nem tudok kattintani egy ceruza ikonra és kijavítani a szöveget, mint egy postnál. És kellemes a hangod. :)

Megjegyzés küldése