Oldalak

2010-06-26

CH3-CH2-OH

Nem is emlékszem, mikor rúgtam be utoljára, úgy isten igazából. Amikor nem csak hülyeségeket ír az ember két sör után, hanem olyan tántorgós, érthetetlenül beszélős, zagyvaságokat kiabálós, bokor alá hányós módon. Persze ez máris nem hiányzik annyira, ha arra gondolok, mit is mondanék Fecónak, hogy miért csak négykézláb tudok közlekedni, és ha a porcelánkagyló nem a telefon kagylója, akkor két öklendezés közt miért motyogom bele, hogy halló.
Vicces, hogy az ember nosztalgiával gondoljon arra, amikor rendszeresen hülyére itta magát. Persze nem a keserűség és a kilátástalanság hiányzik, ami miatt az üveg után nyúlkáltam. Inkább a korlátmentesség, a felelősség nélküliség, a "na és akkor mi van" szabadsága. Olyan unalmasan középkorúnak érzem magam, ahogy olvasom mások duhajkodásait. Pironkodom a rendezett, statisztikai átlag életem miatt. Az emlékeimmel mentegetem magam, hogy kérem szépen én is voltam ám fiatal. Táncoltam asztal tetején, verekedtem részegen. Pisáltam a Tiszába, hánytam négykézláb állva, és voltam olyan magatehetetlenül kómás, hogy majdnem megerőszakolt három fickó.
Tessék elhinni, nem voltam mindig jó kislány. Sőt. Éjszakáztam rendőrségi fogdában. Szúrt sebbel az oldalamon. De a bicskáját elvettem és betörtem az orrát az állatnak. És nem is lett olyan nagy zűr, mert a csajnak, akivel a zárkán osztoztam, rendőr volt az apukája, sőt igazából ő záratott be minket pedagógiai célzattal. Miután a feleségével telefonáltatott anyámnak, hogy náluk alszom. Szóval miközben önpusztítottam volna, tenyerén hordozott az isten, kőbe ne üssem a lábam. Azt hiszem, hálás lehetek azért, ami nekem jutott.

12 megjegyzés:

Zzev írta...

Írtam egy tök szép lelkesítő üzenetet de amikor elküldtem leállt a wifi és meg b.szodott az egész.
De röviden: néz végig az életeden és rájössz menyire szerencsés is vagy. Mert van szerető családod, egy nő aki szeret és megosztja veled az életedet, egy szép (gondolom) házad. Teljes életed van, inni mindenki tud de azt elérni amit te elértél, az nem mindenkinek sikerül.

AncsaT írta...

Köszönöm szépen, ezt én is így gondolom. Csak néha mégis jó volna. Kecskét is meg káposztát is enni.

Tyúk írta...

A google-ban 5. találat az ethanolra a blogod. :)

Vigasztaló olvasni, hogy mindenkinek van múltja. Anélkül ugye nem tudnánk értékelni, amink van, hogy vérközhelyes legyek.

AncsaT írta...

Nagyon szeret engem a Gúgli. Mondjuk kölcsönös. :)

Mindenkinek akadnak a szekrényében csontvázak, (+ spermafoltos bugyik és lehányt nadrágok) csak így arctalanul könnyebb kirámolni a szekrény. Fel- és lemenőknek, oldalági rokonoknak, munkatársaknak nem szívesen mesél az ember ezekről a részletekről. Pedig jó elmondani, és tapasztalni, hogy akad, akik még köszön ez után is.

Zzev írta...

O.o Te nem szoktad? Én néha tőlük tudtam meg hogy milyen jó bulit hagytam ki, legalább is nem emlékszem rájuk. Pedig a képeken rajta vagyok.

Lego írta...

Szerintem várd ki, amíg Fecó abba a korba ér, hogy eljár majd bulizni és magával visz. Akkor nem kell majd magyarázkodni neki :)

suzy q írta...

én pl. örülem volna, ha nem félrészegen kell hazabicikliznem tegnap.

AncsaT írta...

Lego: Eleinte, tekintve a tapasztalatok mennyiségét, én vinném magammal őt. :) Egyébként esz a frász, hogy mi lesz majd, ha elmegy először berúgni, és nem tudja még, hogy hogyan kell, mire vigyázzon, stb. Lehet, tényleg jobb volna felügyelet mellett lerészegednie. :D

Suzy: Józanon, vagy teljesen részegen lett volna jobb? :) Meg pénteken nem azt írtad, hogy három napja "száraz" vagy? Akkor most 5-ös helyett megint csak 1-es számot írhatsz a nyakadban lévő medálra. :(

sliver írta...

az én életemből bezzeg kimaradt az ihb korszak, úgy látszik, mégiscsak maradi vagyok.. XD

AncsaT írta...

I - mint iszok, H - mint hányok, B - mint B*szok? :) Még ezt így nem hallottam.

Mondjuk a hányásért nem sírnék, de a nyugodt életem azért is lehet, mert nem hiányolom (olyan nagyon) a másik kettőt. Annak idején kivettem belőle a részem, nem érzem úgy, hogy végleg kimaradtam volna valamiből.

Névtelen írta...

Tyúk.
Iszunk, Hányunk, Belefekszünk az Íhábé. :)))

AncsaT írta...

Áhá, tanul az ember lánya új dolgokat. Köszönöm az ismeretbővítést. :)
Szégyenkezve kell majd meséljem az unokáknak, hogy ébredtem én érdekes helyeken, de a saját hányásom az kimaradt. ( Mivel ez így félreérthető, hozzátenném, hogy a másé is. :) )

Megjegyzés küldése