Oldalak

2010-06-21

Csakazértis foci

Nézem az aloldalt, és látom, hogy a tegnapelőtti postomat nem linkeli. Biztos labdarúgás bojkott van. Amivel egyébként még egyet is tudok érteni, no de én Afrikáról írtam, nem a hülye sportról! Most aztán jól felmérgeltem magam, és csakazértis foci lesz a téma. Nagyon nem értek hozzá, ezért képeket teszek be. Színtiszta futball lesz a fotókon, és semmi más.





Forrás: funatiq



7 megjegyzés:

fetisa írta...

Ancsa, te nagyon te :-D

sliver írta...

és még ez se elég ahhoz, hogy különösebb vágyat érezzek a foci után. durva.

AncsaT írta...

Fetisa: Hát, mit tegyünk, ez vagyok én. :)
Sliver: A macsó pasik sem éreznek különösebb vágyat a jégtánc iránt, viszont megnézik, mert mikor a jégtáncosnő emelgeti a lábát, az a falatka kis szoknyácska mindenfelé repked, és az izmos combtő látványa feledteti Csajkovszkij zenéjét is. :)

Gyűjtőknek: találtam még két képet, a post végéhez csapom, mert kommentbe nem engedi az IMG tag-et.

Névtelen írta...

az aloldal technikai gonddal küzd, ami nem csak a te blogodat érinti és nincs bojkott. a problémát orvosoljuk hamarosan.
bármi ilyen legközelebb előfordul, akkor az aloldalas email címen, akár a blogomon látható email címen jelezhető/panaszolandó. a mérgelődések elkerülése érdekében.
köszönöm!
-fran-

AncsaT írta...

Fran!

Jaj, ne haragudj! Már megint előbb járt a szám, mint az eszem. Nem akartam és kritizálni az aloldalt, sem a szerkesztőket. Ügyetlenül ironizálni próbáltam, de nem a benneteket, hanem a labdarúgást célba véve. Szégyellem, hogy hajnali háromkor az én hülyeségemmel kell foglalkoznod. Bocsánat!

Úgysajnálom: Ancsa

Névtelen írta...

a bocsánatkérést elfogadom. nincsen gond.
az oldalt kritizálni lehet, a fentebb nevezett kommunikációs csatornákon. az aloldalas bloggerekért létezik, és a kíváncsiskodó másokért. az a lényeg, hogy nekik/nektek/neked/nekem mindenkinek jó legyen. mi magunk írjuk, de leginkább ti, bloggerek.

-fran-

AncsaT írta...

Fran!

Kedves vagy, hogy nem haragudtál meg. Némi késéssel rájöttem, hogy az egyszerű hibajelzés is elég lett volna, és nem kellett volna cenzúrával poénkodni. Nekem csak vicc, de téged, mint szerkesztőt, megbánthat a feltételezés.

Megjegyzés küldése