Oldalak

2010-06-15

Meztelen ebéd

Sajnos a pszichedelikus irodalmat már feltalálta más. Ha úttörő nem is lehetek ezen a téren, azért élvezet volt kíváncsisággal vegyes érdeklődéssel olvasni magamat. Más ezzel nem feltétlen lesz így, a saját gyerekkorukról szóló anekdotákat is egyedül az amnéziások tudják élvezni. A történtetek számukra izgalmasak, mert végül is róluk szólnak, és egyáltalán nem kínos hallgatni őket, hisz emlékeik szerint nem is velük estek meg. A cím egyébként nem csak a könyvre utal. A hőség miatt, mikor hazaértem, pucéran fogyasztottam el a kelkáposztafőzeléket.
Egyébként másnapos nem voltam ma reggel, csak álmos. Majdnem el is késtem. Vajon hatvan évesen is folyton szaladok majd, hogy elérjem a buszt? A tétel ma is igazolást nyert, hogy a siető lányok ugráló cickóját tolakodóan megbámulják a pasik. De ezért nem tudom elítélni őket. Azokat a vétkeket, melyeket magunk is gyakran elkövetünk, hajlamosak vagyunk bocsánatosnak tartani másoknál is.
Felkerült az i-re a pont. Illetve a V az AKÁCIÓ elejére. Persze be kell még járni, csomó papírmunka van, meg szertár, meg minden, de holnap elég lesz 9-re beérni. A mai munkanap a kölcsönös kompromisszumok jegyében telt. Ha nem hangoskodtak, azt csináltak, amit akartak. (Persze, a szex az emberáldozat és a szalonnasütés kivételével.) Beszélgettünk a nyári tervekről, a jövő évi tananyagról, az időjárásról, a globális felmelegedésről, a Mexikói-öbölben történt kőolajszennyezésről. És vámpíros filmekről. Állítólag nem sokára Eclipse bemutató, és Anita Blake is filmre kerül.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tik.
Emberáldozat kivételével? :)))))

AncsaT írta...

Ja, a takarítónők marhán utálják a vért, a kormot, meg az emberi maradványokat.

Megjegyzés küldése