Oldalak

2009-05-22

Lesz ez még így se

Ugyan egyik percről a másikra felfordult az életem, de kezdem összeszedni magam. Fecó a kádban, Kata a konyhában, én meg a képernyő előtt lazítok, szóval a helyükre kerülnek a dolgok. :)
Felmásztam kedvenc torrentoldalamra. Nem a letöltések, hanem a fórum miatt. Rájöttem, hogyan lehet teljesíteni az "egyéni rang"hoz szükséges hozzászólás számot. Szójátékok vannak az OFF-topicban. Beszálltam játszani, és pillanatok alatt nyomtam vagy 50 hsz-t. Szólánc simán, településnevekkel, asszociációs lánc, történet, amihez mindenki 3 szót írhat hozzá, stb. Beszálltak többen is, és vagy négyen nyomtuk a négy topicot. Nagyon pörgős lett. De azért kicsit nehezítettem, településneveket csak indiai és japán neveket írtam. Aztán csináltam egy metajátékot magamnak. A pörgés közben az a cél, hogy adott pillanatban mindenütt az egyém legyen az utolsó szó. Ezt végig fekete ikonok jeleznék az offzóna topiclistájában. Így már elég durva lett, mert tényleg nagyon kenték a srácok. Már majdnem feladtam, de sikerült.
Ilyen hülyeségekkel próbálom meg helyreállítani a közérzetem. Vagy csak tartok az estétől, hogy felmenjek a hálóba és bebújjak Kati mellé az ágyba. Váltottunk pár mosolyt, de törékeny a hangulat. Lehet inkább megnézek egy filmet. Csak az új Underworld már megvolt. A vérfarkasok lázadása. De mindjárt lejön az Operation Petticoat. Igazi klasszikus darab. Valaki kereste a tracker fórumán, csak nem tudta a címét. De még nem találtam hozzá magyar feliratot. Itt annak kéne jönnie, hogy majd fordítok egyet, de nem akarok ilyet ígérni. Most az a korszakom van, amikor saját szöveget akarok írni, nem másét magyarítani.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése