Oldalak

2009-05-25

Lyuksógor

Kezdek magamhoz térni. Sokat segít kedvenc torrentoldalam. Hasonszőrű agyament népekkel hülyéskedünk a fórumban. Múltkor sajnálkoztam a DC halálán, hogy oda a közösség, de azért nem reménytelen a helyzet. Na szóval, a cím. Szóláncban azzal szivatom a népet, hogy 'ly'-nal végződő szavakat írok. Nagyjából már végignyomták a lyuk összes ragozott alakját. Nem vész, mert ugye vannak még az összetett szavak. Mint például a ... lyuksógor.
Frajd Zsiga bácsi mondott érdekes dolgokat a tudatalattiról, és tényleg. Belegondolva bátyám és én lyuksógorok vagyunk. (Gy.k. u.azt a nőt döngetjük.) Majd mondom neki. Biztos örül, hogy szorosabbra fűzzük a rokoni szálakat. (Na, ez rosszmájú volt.) Szegény azért kicsit még zavarban van. Meglógtunk a Hídivásárból és találkoztunk. Érdeklődtem a gyerekcsinálásról. Hogy milyen volt. Kata élvezte? Tesóm megkérdezte, hogy biztosan akarom-e tudni a piszkos részleteket. Nevettem, és mondtam, hogy sokkal kíváncsibb vagyok, mint féltékeny. Egyébként is családban marad. Nem szép dolog, de kibeszéltük a nőt. A végén egymásra licitálva utánoztuk, hogyan veszi a levegőt, milyen hangokat ad, amikor élvez. Szemét dolog, de nagyon jól szórakoztunk.
Egyébként Katával is rendeződni látszanak a dolgok. Tegnap, amíg Fecó a gyerekmisén volt az unokatesókkal, ágybavittük a desszertet, és egymás mellbimbójáról ettük a csokipudingot. Ez koránt sem olyan erotikus, mint amilyennek hangzik. Mulatságosabb volt, mint izgató, így jókat nevettünk közben. Ez valahogy oldotta a hangulatot. Ma már úgy veszekedett velem, mint ha mi sem történt volna. Én kását akartam vacsorára, ő meg krumlipaprikást. Kívánós a szentem, így hát azt főztem, amit ő akart. Egyébként is állapotos nővel nem vitatkozunk. Bátyámtól hallottam: "Mi a különbség a terhes nők és a terroristák között? - A terroristákkal lehet tárgyalni." Ő már csak tudja, hisz mint elmondta, a felesége is gyereket vár.

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Hááát... jól megbonyolítottátok a helyzetet.
Örülök viszont, hogy jobb a kedved és lassan sikerül helyére tenned a dolgokat :)

AncsaT írta...

Ebéd után telefonált Kata, hogy vérzik. Most dokinál van, én meg tövig rágom az ujjaim. Megőrülök, hogy nem tudom mi van vele. Velük.

Unknown írta...

Minden rendben van Katával és a babával?

AncsaT írta...

Nagyon nem tudom. Ultrahangon látszik, doki szerint 18 mm helyett már 20 mm méretűnek kéne lennie. Nem értek hozzá, nekem ez nem mond semmit. Sík ideg vagyok, mindenkivel összekapok. Melóban is elküldtem a fenébe egy kollégát. Jövő héten megy megint dokihoz, akkor talán többet tudunk majd.

Megjegyzés küldése