Oldalak

2009-05-06

Kösz jól vagyok

Nos az aszkorbinsav és a sósvizes orrmosás hasznosnak bizonyult. 2 napig tartott a takony. Így bizonyosan nem sertés... pardon újfajta influenza fertőzésem volt. Viszont most Kata nyögdécsel. Nem jól alszik éjszakánként, és fáj a feje (időnként a dereka is). Valami női izé lehet rajta, mondtam igyon cickafark teát. Neki szokott fájni az utolső napokban a feje máskor is. Viszont ennyit nem késik. Szóval küldöm nődokihoz, de nem valami lelkes. Persze megértem, én is úgy megyek oda, mint a fogorvoshoz. Illetve még úgy se. Azt is utálom, ha a számban turkálnak, de hogy a ... Még jó, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim. Órát lehet hozzám igazítani, és a PMS-t csak hírből ismerem. Persze én fiatalabb vagyok majd egy évtizeddel.
Kaptunk egy kanapét Kati egyik volt iskolatársáéktól. Szét lehet hajtogatni dupla fekhellyé. Praktikus és viszonylag jó állapotban van. Tegnap átcuccoltuk egy közeli utcából. Szerencsére szét lehetett szedni több részre. A fő darabot segített elhozni a csajszi férje. Rendes volt a srác, látta, hogy egyedül nem boldogulnék. Katám persze fájlalta a derekát, nem tudott cipekedni. A kisebb darabokat egyedül cuccoltam át, vagy 2 óra alatt. Ha nem figyelek, akkora bicepszeim lesznek, hogy megijednek a gyerekek. :-)
Lehet, hogy rágja Katámat a bűntudat, mert most a konyhában szorgoskodik. Meleg vacsora lesz. Valami főzelék, gabonafasirttal. Mondjuk ide a rozsdás bökőt, hogy a fasirtokat nekem kell majd kisütnöm. Az olaj sercegésétől irtózik a drága. Fecó rajzfilmet néz (valamelyik Aladdin mese), átnéztük a leckéjét, most már lazíthat. Én is lazítgatok, rendezgetem a régi gépem. Sose fogok ilyen tempóban átköltözni a Windre. :-(

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése