Oldalak

2011-04-07

A pénisz mérete

Manélánál találtam egy bejegyzést, ami elgondolkodtatott. Amikor a nők a partner kicsi farkára panaszkodnak, vajon minden esetben a méretről van szó? Miss Freud azt mondja bennem, hogy többnyire nem, hanem sokkal inkább a csalódottságról. De vajon azt a méret okozza-e? Olyat mondani, hogy "jaj istenem, figyelmetlen volt, önző, nem törődött velem, meg ügyetlen volt", kevesen fogunk, nem beszélve az "elbénáztuk, nem voltam ráhangolódva, igazából nem is erre/őrá lett volna szükségem" verziókról. Az utóbbiakban a felelősség egy része egyértelműen minket terhelne a csalódásért, de az előbbieknél is mondhatná valaki, hogy mellényúltunk, és úgy kell nekünk, minek feküdtünk le vele. A "kicsi volt a farka" az remek kifogás, mert ugye azt előre nem tudhattuk, mert hát nem vonalzóval jár ismerkedni az ember lánya, és a problémát egyértelműen a másikra háríthatjuk, úgy, hogy közben még majdnem rendesek is vagyunk, hisz ez adottság, nem tehet róla szegény.
De térjünk vissza a pénisz méretéhez! Mondhatjátok, hogy mit akarok, nem vagyok kompetens a témában, és igazatok is lesz. Ahány pénisszel találkoztam, az statisztikai mintának elenyésző, szóval a mondandómat nem saját élményekre fogom építeni, bár azt megjegyezném, hogy tapasztalataim alapján, olyan partnerrel, akinek 0,0 cm a pénisze, isteni a szex. :) És ez egy olyan alsó korlát, amit egyetlen pasi sem tud alulmúlni. De foglalkozzunk komolyan a mérettel! Alapvetően két szélsőséges nézet létezik. Az egyik szerint "a méret nem számít", a másik szerint meg csak az számít. Az elsővel szexuális felvilágosító kiadványokban és férfiaknak szóló önbizalom-növelő szövegekben találkozhatunk, míg a másikkal pornófilmek szereplőválogatásán.
Ádámnál és Évánál nem tudjuk kezdeni (bár talán az asszonyt kísértő gonosz nem véletlen egy bazinagy kígyó képében jelent meg), de nézzük, mit mondtak erről az ókori görögök? A szobraikat nézegetve egyértelmű a véleményük. Kigyúrt test, szálkás izmok, kocka has és kicsi fütyi.A testek többi vonását elnézve bizton állíthatjuk, ez volt az idealizált (és favorizált) méret. Miért? Mert úgy tartották, hogy a nagy pénisz azt jelzi, hogy a tulajdonosa ösztönlény, az indulatai uralják, állatias a viselkedése. Olyan magas szinten állt a szexuális kultúrájuk, hogy az élvezetet tekintve, kizárólag a technika és az egymásra hangoltság fontosságát ismerték el, a méretnek nem tulajdonítottak jelentőséget. Illetve annyit, hogy nagyfarkú pasival kúrni az olyan, mintha valaki kecskebakkal vagy szamárcsődőrrel csinálná. Volt ezekre is példa, de a többség ízlésétől távol esett.
Vegyünk elő még egy ókori forrást. Igen, az óind kultúra gyöngyszemét, a Káma-szútrát. Amiben egyébként nem kizárólag a kefélésről van szó, sőt, ez a műnek csak kisebbik részét teszi ki, és a könyv megérne egy külön bejegyzést, de most a méretekről szóló szakaszt akarom csak emlegetni. A nőket őzsuta, kanca elefánttehén kategóriákba sorolja a méretek alapján, a pasikat meg nyúl, bika, csődör csoportokba. Azt írja, a legélvezetesebb az egyenlők egyesülése, mikor az őzsuta nő nyúl férfival, a kanca nő bika férfival vagy elefánttehén nő csődör férfival szeretkezik. Ha egy fokozat az eltérés (magas vagy alacsony egyesülésnek hívja), az kevésbé jó, és ahol két fokozat a különbség (nagyon magas illetve nagyon alacsony egyesülés), az legkevésbé jó. Hernádi Gyula alaposan benézte a "Drakula" c. regényében, ahol azt írta, egy nagyon magas egyesülés (őzsuta-csődör) milyen csodás volt.
Tehát a Káma-szútra kiemelt fontosságot tulajdonít a méretnek. De nem a minél nagyobb faroknak, hanem annak, hogy a férfi és a nő szervei méretben egyformák legyenek, illeszkedjenek. És azt is hozzá kell tegyük, nem azt írja, hogy méretbeli eltérés esetén reménytelen a dolog. Az egyes testhelyzetek leírásánál kitér rá, hogy azok hogyan viszonyulnak a méretekhez. A "szélesre tárt" pozíciónál elmondja, hogy az még nagyon magas egyesülés esetén is biztosítja mindkét fél gyönyörét, illetve valami "szorító" pozíció nagyon alacsony egyesülés esetén is kielégítő. Tehát igazából a méretbeli egyezés is csak azért érdekes, mert bővebb a pár számára szeretkezésre ajánlható pozíciók köre. Ha akarják, a méret nem lehet akadály, megtalálhatják a nekik megfelelő testhelyzetet.
Szerintem többen meg fogják erősíteni abbéli véleményemet, hogy a nagy pénisz, sőt egyáltalán a pénisz, nem elengedhetetlen kelléke egy jó szeretkezésnek. Persze növeli a variációs lehetőségek számát, így a változatosságnak jót tesz. Ezért használhat két lány felcsatolható műfütyit, bár van egy gyanúm, hogy a szerepjátékban több hasznát venni, mint a tényleges gyönyörszerzésben. Erről aztán semmit nem tudok, de kíváncsi lennék, mekkora pótszerszámot kedvelnek, akik használnak ilyet. Ez perdöntő lehet, abból a szempontból, hogy egy darab műanyag lelkének érzékenységére még tudat alatt sem szokott tekintettel lenni az ember.
Összefoglalásul: ha a szeretkezés helyett a közösülésre szűkítjük a figyelmünket, akkor azt mondhatjuk, a méretnek igenis van jelentősége, bár azt többnyire eltúlozzák vagy eljelentéktelenítik. Ha passzol a férfi és a nő, az kifejezetten előnyös. Ha eltérés van köztük, akkor szükséges némi kreativitás az életre szóló élmény eléréséhez. Ha nagyon nagy a különbség, mert a férfi hímtagja túlméretes vagy apró, akkor az zavaró lehet. (Bár a méretbeli változatosság kisebb, említsük meg azt az eshetőséget is, hogy a nő hüvelye nagyon szűk, vagy túlságosan kitágult [szülés után előfordulhat, nem a sok szextől van], mivel a dolog relatív, tehát lehet, hogy nem a pénisz túl kicsi vagy túl nagy, hanem a vagina nem átlagos.) Ha pedig egyszerre extrém mindkét fél mérete, csak az ellenkező véglet irányában, akkor az szinte reménytelen.

38 megjegyzés:

Tyúk írta...

Van az a méretbeli különbség, amit a szexuális intelligencia és kulturáltság, tapasztalat nem képes áthidalni.
Apropó, arró szól valami elemzés, hogy miért övezi a fekete pasik farokméretét az a hihetetlen mondavilág ami?

AncsaT írta...

Persze van. Mert, hogy úgy mondjam, nincs az a kutyapóz, amiben a "dán dog" és a "tacskó" románca sikeres lehetne. :) De ez nem hiszem, hogy túl gyakori eset volna.

Olyan adatot ismerek, hogy az európai átlagpénisz 13-14 cm hosszú. A japán átlag 2-3 centivel kisebb, az afrikai meg ugyanennyivel nagyobb.
Talán mert japánban nagyon merevek voltak a szabályok, és egymás szájában, zsúfoltan laktak, hogy nem igen volt alkalom házasságtörni, az maradt, ami jutott. Afrikában meg szanaszét mászkáltak a szavannán, nem lehetett ellenőrizni az asszonyokat, ráadásul az ágyékkötő alól kivillogott a lompos, és ha látvány alapján válogattak a nők, a méretnek szelekciós előnye lehetett.

Manéla írta...

Szóval erre ihletett a blogbejegyzésem. (elszállt a kommentem, most írhatom újra)

Nem igaz, hogy csak az a két verzió van, amit írsz, hogy valakinek nem számít a méret, valakinek meg csak az számít. Én mondjuk a kettő között vagyok, és számít a méret, de önmagában nem mérvadó.

A csalódottságomat kiváltó tegnapi esetet tekintve garantálom neked, hogy mindenféle praktikát bevetettem a hiányérzetem kiküszöbölésére. Ismerek több olyan pózt, mely péniszérzet-növelő hatású, emellett elég kifinomult szexuális kultúrával rendelkezem, azaz igencsak tudom élvezni és élveztetni a dugáson kívüli egyéb örömszerzési módokat. Partnerem által el is jutottam kézi ténykedésének köszönhetően az orgazmusig. Csakhogy ez önmagában szinte semmi. A teljes kielégüléshez nekem szükségem van a komplexitásra. Hogy érezzem magamban a férfit, a simogatás, ölelgetés, csókok, nyalakodás mellett.

Felveted a tág punci lehetőségét. Nem tágultam ki a szülések után. TEljesen normál 13 centis farokkal remekül elvan a puncim. De egy 8 centist nem érzek már sajnos, és ezt nem tudja pótolni a keze, nyelve, szája, simogatása, semmi. Egyszerűen szükségem van férfi partnernél az érzésre, hogy bennem van. Szerintem ezt nem kellene kigúnyolni. És önmagában nem örülök a nagyobb méretnek, mert a komplexitáshoz kellenek a fentebb felsoroltak. Most pl. elővettem a hatalmas méretű műfaszt, és hiába dugtam fel magamnak, abszolút semmi. A férfi, az élő, forró férfi, a férfi illata, bőre, ölelése hiányzott a végéről.

Szóval kritikus megjegyzéseid dacára sem érzem az én szexuális kultúrám kudarcának, hogy kielégítetlen maradtam a 8 centis farokkal.

AncsaT írta...

Jaj Manéla kedves, most aztán bajban vagyok. Próbálhatom kimagyarázni, hogy mit meg miért, de a lényeg, hogy ne haragudj rám, nem akartalak megbántani, és a bejegyzést te ihletted, de nem rólad írtam. Azért is nem hivatkoztalak, hogy nem arról szól. De majd mindjárt gyomlálok a szövegen, és teszek linket hozzád.

Az első bekezdésben tényleg bűnös vagyok, egyértelműen kiderül belőle a hülyeségem, hogy mostanában folyton pszichologizálok, mindenben mögöttes jelentést keresek. (Gyakorlatilag analízisben vagyok, és ez mintegy mellékhatás nálam.)

A továbbiakban tényleg nem a konkrét esetedet akartam körbejárni, hanem általánosan tárgyalni a jelenséget. Azért kezdtem Ádámnál és Évánál, meg írtam is, hogy a kompetenciám megkérdőjelezhető a témában. Ez kifejezetten egy elméleti megközelítésű írás akart lenni.

Az is biztos, hogy a rövid bejegyzésedet olvasva lényeges tényekről lemaradtam, és jobb lett volna, ha előbb kommentben érdeklődöm. (Köszönöm szépen, hogy megosztottad ezeket a részleteket, így jobban értem, miről írtál.)

A tág (és szűk) punci is kizárólag a szimmetria kedvéért került a szövegbe, hogy ne csak a férfiakról legyen szó. Ha azt a zárójeles részt kiveszem, úgy hangzik, mintha az egész a pasik hibája lehetne csak, hogy az ő berendezésük nem megfelelő méretű, mikor azt akartam kifejteni, hogy nincs megfelelő méret, mert a dolog relatív, hanem csak valakik számára kölcsönösen megfelelő méretek léteznek.

Az utolsó bekezdésben összefoglalva a véleményem, azt írtam, hogy a méretnek (egész pontosan a méretbeli eltérésnek) bizonyos határokon belül nincs túl nagy jelentősége, de ezeket a határokat átlépve gond adódik. Amiről te írsz, az az átlagméretnek kb. a fele, tehát ez utóbbi kategóriába esik.

Nagyon rosszul érzem magam, hogy úgy érezted, kigúnyollak, kritizállak. Kérlek bocsáss meg érte. Nem kérdőjelezem meg a szexuális kultúrádat, sőt állítom, hogy pasi témában mérvadó és hiteles forrás vagy a számomra.

Tyúk írta...

Aha, mint a sörény az oroszlánoknál. Világos, logikus.
Szerintem ez pont olyan, mint hogy kinek hányas a lába, oszt kész. Van, aki erőlteti, hallottam már mindhalálig boldogtalan emberpárról, akik nem akarták megadni magukat annak, hogy nem illenek össze biológiailag.
Szerintem ez ugyanolyan választási szempont, mint hogy tetszünk-e egymásnak vagy sem. Nem? Gőzöm sincs. Nekem sose vót elég kicsi egy se.

Manéla írta...

Lehet, hogy én reagáltam túl, de nagyon rosszulesett. De már jobb, hogy írtál :)

AncsaT írta...

Manéla: Aranyos vagy, kicsit megkönnyebbültem. :) Jellemző, hogy jártatom a nagy pofámat, és nem gondolok bele, másoknak hogy esik. És köszönöm, hogy szóltál, nem magadban utáltál érte, így lehetőséget kaptam kimosakodni.

Tyúk: "Sose vót elég kicsi egyik se." :D

miki rivers írta...

úgy akartam kezdeni, hogy majd mesélek én is a méretekről, meg ilyenek, de vágülis nem kell, mert ez a szimmetriás dolog ez kurvajó, ha nem írod le, sose tudom meg, hogy ezt így, namindegy. szal így jobban értem a dolgot.

jajésmég, tudom, hogy önző kis faszfej vagyok, de a nyolc centinél rendesen megnyugodtam. én gyakorlatilag teljesen rendben vagyoknak tekinthetem magam. ezt is köszi.

Névtelen írta...

Ezen a blogon tényleg erről megy a téma? :)
Osztom Manéla véleményét, de kiegészíteném annyival, hogy a pénisz mérete, alakja, formája egy hetero (vagy biszex) nőnél esztétikai jelentéssel is bír.
Ugyanúgy, ahogy Ti megláttok egy kívánatos nőt meztelenül és megkívánjátok mert szépek az idomai stb, ha mi meglátunk egy szép, méretes adottságokkal bíró férfit ugyanígy érzünk. Összefut a nyál a szánkban, és rákívánkozunk hiszen nálunk elsősorban a pénisz jelképezi a testi gyönyöröket- hiszen annak segítségével éljük át.
Ezért nyilvánvaló, hogy már előre táncot járnak a hormonjaink ahogy egy ígéretes példánnyal találjuk szembe magunkat és kicsit elszomorodunk, netalán csalódunk ha egy kicsi, töppedttel találjuk szembe magunkat.
Pontosan olyan ez, hogy meglátsz egy tetszetős nőt, megkívánod, kihámozod a szerkójából és akkor szembesülsz azzal, hogy a ruha nem is azt takarja amit Te elképzeltél, mert ki van tömve a melltartója, csipő vagy fenékformáló harisnya van rajta és még sorolhatnám.
Így már érted, mért van az hogy részben igenis számít a pénisz? :)
répa

fetisa írta...

Répa@, bocsibocsi, de az utolsó bekezdésed mellett nem tudok elmenni. Először is a kitömött melltartót jó részünk kilométerekről kiszúrja, a kívánatos nő pedig nem attól az, hogy mennyire szoros a harisnyája. Ha már kihámoztam a cuccából, akkor az egyetlen dolog, ami elriszthat...a rossz illat, a mosdatlanság, vagy a konkrét kóros nedvek folyása...szóval ez a hasonlat (tapasztalat híján) nem állja meg a helyét.

Ancsa@igazán remek kis írás, ahhóvalóképest, hogy azt hiszem soha nem voltál hetero :-D

AncsaT írta...

Miki: Nem biztos, hogy értem, mire gondoltál a szimmetriás dologgal kapcsolatban.
A méretekről szívesen venném, ha írnél, mert szerintem egy olyan nézőpontot adhatnál, ami nekem eszembe se jutott. És tényleg, meleg srácoknál hogy van ez a péniszméret dolog? Mert OK, jól néz ki a nagy, de szerintem életveszélyes is lehet. :)

Répa: Eggyel korábban írtam, hogy tágítani akarom az érdeklődési körömet. :)

Ez a "méret, alak, forma" dolog revelációként ért, és nem is tudom, miért gondoltam, hogy ha annyiféle különböző punci van, akkor a fütyivel miért lenne másként. A farok az farok volt nekem, és nem nagyon foglalkoztam vele, hogy néz ki.

AncsaT írta...

Fetisa, örülök, hogy érdekesnek találtad.

Nem tudom, hogy voltam-e hetero, vagy hogy hogyan történik amikor az ember átváltozik heteróból leszbivé, mert nem voltak varázslatos fények, meg zeneszó, szóval lehet nem is változtam meg, és számszerűleg több heteró kapcsolatom volt, mint leszbikus, bár egyik szám sem alkalmas statisztikai mintának. :)

Névtelen írta...

Fetisa: osztom, valóban igazad vagyon a hasonlatot lehet nem találtam el, de valahogy el kellett képzelnem és mivel én gyakorlat híján rohadtul nem venném észre az ilyen "mű" dolgokat így kézenfekvő volt hogy ezt a példát dobom. :)

A meleg pasik péniszről alkotott véleménye engem is érdekelne,bár a kapcsolataim közt fellelhető két meglévő érintett véleménye eddig ennyi: legyen hatalmas! :))
Csak gyanítom ez nem fedi le tökéletesen a nagy többség véleményét... :))))
répa

miki rivers írta...

a szimmetriás dolognál arra gondoltam, amit a kámaszutráról írtál, hogy a nagydarab nő jobban passzol a nagydarab ficzkó, nagydarab dickjéhez, mint egy ötvenkilós, kifutószépség. ugye.

a melegfiúknál hogyisvanez.
szerintem tök általános, hogy akinek nem vágták a fejéhez legalább háromszor, hogy teddtönkreanyád egy félresikerült szexközben, az mindenki csak nagyobbat akar, pedig nem biztos, hogy kéne.
a másik tök általános dolog szerintem ugyanúgy a melegfiúknál, mint a heteró nőknél, hogy aki nem találkozott igazán monster cockal, az mindig azt mondja, hogy neki igenis nagy fasz kell, biztos vannak kivételek, de most nem ez a lényeg.

a lényeg, hogy a monster cockot különbözőképpen lehet nézni.
van az ameik hosszú és vékony. ez átlagosan merev, kellemesen befér ide-oda, mármint szélességben és van még annyira hajlékony, hogy ne tegye tönkre az embert:D ha elég ügyesek a fiúk, mert beszéljek fiúkról, akkor ezzel remekül el lehet lenni, mondom mégegyszer kell gyakorlat hozzá.
aztán van a hosszú és vastag dick. ez általában puhábban merev, ha beteszi kinevegye, feltéve, ha beteszi, érzed, hogy mozog, érzed, hogy mélyen, de valahogy nemazigazi. márakinek. a legnagyobb előnye a hosszú és vastag faroknak az hogy baromi szép.
aztán ottvan az igazán monster monstercock, a nemolyantúlhosszú, viszont nagyonvastag farok. na ez sehova nem akar beférni, legalábbis elsőre, borzasztó keményen merev, a mélytorok olyan álom marad, mint a cicciolina államfősége, szerintem ide kell a legtöbb türelem.

most nem jövök a "tapasztalatból mondom" közhellyel, de az átlag méret a legjobb. szerintem. a se nem túl hosszú, se nem túl vastag, tapasztalt, ügyes fiú. azalegjobb.

AncsaT írta...

Köszönjük szépen, Miki, ez nagyon érdekes és (nekem legalább is) meglepő volt. Vastag és kemény nem jó, hosszú és hajlékony igen, ha rövid és puha gondolom nem, illetve attól is függ, mire és hogyan használja a gazdája, és azért érdekes az is, hogy szemre mit mutat, de ide is illik, mint ahogy arra mondják, aki túl sokat szedett a tányérjára, hogy nagyobb volt a szeme, mint a szája, és gondolom a póz sem mindegy, és...
Ez az egész kezd hasonlítani egy bonyolult kirakósjátékhoz. A "fiúk a klubból" mintha egyszerűbben ábrázolta volna. De amit írtál, a lényegeként azt vettem le belőle, hogy kell hozzá nem kevés gyakorlat, tapasztalat, meg gondolom, az sem árt, ha a páros kicsit összeszokottabb és ismerik egymást. (Mégis mindenhol azzal találkozni, hogy a meleg kapcsolatok a srácok közt ritkán tartanak sokáig.)

miki rivers írta...

én csak azt mondom, hogy ha valaki nagy sunggal veri a mellét, hogy neki igazán hatalmas farok kell az, akármijébe és azt egyszer hirtelen tényleg megkapná, akkor nem biztos, hogy első nekifutásra minden olyan flottul menne, valószínűbb, hogy a én-ezt-nem-így-képzeltem-el szitu futna végig a történeten.
de mondom, szerintem.

AncsaT írta...

Anyám, nem ilyen "lovat" akartam! :)

Tényleg úgy van, hogy a meleg társkereső oldalakon a srácok nem testmagasság/testsúly hanem hossz/átmérő adatokat adnak meg magukról? :)

Tyúk írta...

Az "Én csak a nagy farkat csípem." kitétel italok és nasi mellett szokásos, hálás mondat, amiről egyes lányok/fiúk tudnak beszélgetni.
Aztán meglát egy lófarkas példányt, és felsikít: "Azt? Ide? Hülye vagy?"

Valamiért némely ludak azt hiszik, az igazi nő ott ismerszik meg, hogy csak a nagy farokra hajlandó ráhúzódzkodni, holott ez baromság.

AncsaT írta...

Madarat tolláról, "igazi nőt" pasijának péniszéről. :)

Két hibás lépés is van benne. Az egyik szerint a pasi értékét az határozza meg, mekkora farka (autója, háza, bankszámlája, stb.) van. A másik szerint egy nő értékét az határozza meg, milyen értékes pasija van.

Névtelen írta...

Sziasztok! Férfi vagyok - és hetero. Akinek nem inge(blúza..)ne vegye magára. Szerintem, és tapasztalataim szerint a szépen egyenesen felfelé álló jó 21-22cm-es és 5,5-6cm vastag(átmérö) nagy makkú egészséges kökemény farok optikailag is "számit"( az enyém "ez" a méret,jól felizgatva..) - kétségtelenül a magyar nök majdnem felében inkább enyhe ijedtséget okozott..vagy "ne rakd be egészen"-szerü szövegeket. A számos - más helyen is megjelent - hozzászólás nök részéröl is ezt tanúsitja. Ugyanakkor Franciaországban,Belgiumban a megkérdezett nök több mint 75%-a a legalább 18centist szeret(né)i. Saját ( 6 francia nö..) tapasztalatom: "ohlala",finom érzéki mosollyal, nyafogás nélkül.
Mindamellett én is azt vallom, hogy ha egy nö a pasiját akarja, szereti, kivánja, nem elsösorban a méret számit.( A kis mellel ellentétben,mely ugy is jól ingerelhetö, azért a nagyon kicsi farok ( 10centinél kisebb) talán nem tud minden nöre úgy hatni.Ha egy nönek inkább a kis-közepes méret jön be, talál magának eleget.Nagyobb méret úgy is ritkább.
Laci g.f.l@gmx.de

AncsaT írta...

Jézus! A megadott méretek alapján egy normál méretű tekebábu jelent meg a szemeim előtt. Talán nem szaladnék el egy ilyet látva, de egy kézimunkánál többet biztos, hogy nem mernék ígérni. :)

Tényleg elsősorban nem a méret számít, de hátmosó kefével mégse kényelmes fogat mosni, bárhogy is szeressük a kefe gazdáját. De biztos vagyok benne, hogy van akinek pont ez felel meg, szóval mindenkinek meg kell találni a hozzáillő párját. Aki 140 cm magas, vagy 215 cm, annak sem egyszerű. Mondjuk ott legalább nincs zsákbamacska, az rögvest látszik, és nincs csalódás.

Csóró a téren írta...

Vannak "biológiai" jegyek, amelyek alapján lehet következtetni - de ha "vaginánk" van, akkor "emberek" vagyunk, és ugye tévedni "emberi" dolog...
Egyébként a fejlődés lehetősége létező - bár nyilván, ahogy az intelligencia sem mindent tud áthidalni, (legalábbis gyakorlati) határai ennek is vannak.

AncsaT írta...

Akinek nagy az orra, nem csak az orra nagy? Kis ember nagy bottal jár? Hát, nem tudom. Talán az akinek nagyon dudorodik a slicce, annak nagyobb van. De ugye arról volt szó, az számít, hogy a férfi és a nő (egy konkrét férfi és egy konkrét nő) méretei legyenek összeillőek.

A "fejlődés lehetősége" alatt többnyire a pénisznövelést szokás érteni. És jellemzően olyanok akarják megnövelni a méretüket, akiknek nincs is nőjük, de legalábbis nincs stabil, állandó kapcsolatuk. Viszont akkor mihez képest kell növelni? Lehet, hogy az álmaik asszonyához éppen ideális méretet fogják túlságosan nagyra duzzasztani. És mi van azokkal, akiknek túl nagy van? Az összes csajuknál volt némi gond, hogy okozott kellemetlenséget, fájdalmat a méretük. Még sose hallottam róla, hogy péniszkisebbítő műtétet vállalt volna valaki. Talán sokaknál nem is a pénisz, hanem az intelligencia nagyságával lehet baj? :)

AncsaT írta...

"Névtelen"-től kaptunk egy hozzászólást 2012. február 18. 10:11-kor:

HOGYAN ÁLCÁZZUK HA MIKROPÉNISZÜNK VAN ?
http://itt.egy.kép.linkje.szerepelt.jpg
X.Y. remekül megoldotta :)

Nem sűrűn szoktam cenzúrázgatni, de most a kép miatt megtettem, elnézést is kérek érte "Névtelen"-től. A képen egy srác volt látható, valószínűleg a strandon készülhetett, fekszik a fűben, napozik, és a fürdőnadrágjában van valami, ami szerintem egy kis labdának látszik. Ez így még aranyos és vicces is lenne, csak látszik a fényképen a srác arca. A mikropénisszel meg a keresztnévvel együtt ez így szerintem bántó lehet, ezért fájó szível inkább úgy döntöttem, hogy ezt így nem kéne kitenni. Ha levágod a fejét a képről, vagy retusálással felismerhetetlenné teszed, és név nélkül linkeled, akkor nem lesz vele semmi bajom.

Névtelen írta...

aszt mondják a nöl vele hogy jo 10 16 15 centis is mint a 30 centis meg azt mondják hogy nemaza lényeg mekora ha nem hogy használod

AncsaT írta...

Ezt a mondatot (ha ugyan egyetlen mondatról van szó) elsőre nem igazán sikerült megértenem. A két "azt mondják" fordulatból úgy vélem, alapvetően két lényegi gondolatot akartál kifejteni.
1) A 10-15 cm-es "kicsi" pénisz ugyanolyan jó, mint a 30 cm-es "nagy".
2) A méretnél fontosabb a technika.

Az elsőre annyit mondanék, hogy nem ugyanolyan jó, hanem sokkal jobb. A 30 cm az kifejezetten használhatatlan méret. Nem fér be, ezért kényelmetlen. Fájdalmat és sérülést is okozhat. A 15 cm az nagyon bőven elegendő, sőt néha (bizonyos pózokban) még az is sok.

A másodikhoz meg annyit tennék hozzá, a technikánál is fontosabbak bizonyos emberi tulajdonságok. Egy rafinált szerető, ha beképzelt, idióta seggfej, kevésbé érdekelne, mint egy kedves, aranyos, de tapasztalatlan valaki. Ugyanis a szexet könnyebb megtanulni, mint a beteges személyiséget megváltoztatni.

Névtelen írta...

az enyém ilyen de vonalzó melet nem a teljes méret vélményt szeretnék kérni szerinetetek milyen ??

http://kepkezelo.com/images/l5w2zl3h3qmksvs3f9qb.jpg

http://kepkezelo.com/images/3baq7vf948cydobk0w6q.jpg

http://kepkezelo.com/images/zsnmf6wy27i13aloaxd5.jpg

http://kepkezelo.com/images/u0v28kabm3a41aarg56y.jpg


http://kepkezelo.com/images/0fsi9he00lv9cip2klzp.jpg


http://kepkezelo.com/images/7p0yy3gtfdn6rgm7na1c.jpg

http://kepkezelo.com/images/753759vu6scadi6h1jp.jpg

előre is köszi
































AncsaT írta...

Ember! Az olvasóim többsége leszbikus csajokból áll. Biztos vagy benne, hogy a legjobb helyen kérdezgeted, hogy milyen a farkad? :)

Komoly dilemma volt, hogy töröljem-e a kommentedet, de szerencsére a képek nem látszanak direktben, nem lobog senkinek az arcába a micsodád. :) Pusztán a házigazda udvariasságával megnyitottam a képeket (elég lett volna 1 db is bőven),és azt kell mondjam, én ugyan egyáltalán nem tartom szakértőnek magam a témában, szóval nem sokat számít a véleményem, de ez egy teljesen normális, átlagos pénisznek tűnik számomra. Amire való, arra a célra tökéletesen használható, nem kell izgulnod miatta. :D

Névtelen írta...

leszbikus azt nem néztem de biztos van olyan aki nem az köszi a véleményed Anne C Oakwood

Névtelen írta...

Uhhh! Azért ez...inkább nem kommentálnám!

AncsaT írta...

Van aki azt kérdezgeti, hogy áll az új ruhája, van aki azt, hogy hogy áll a... :)
Csak annyit kell mondanunk: "Csodásan áll neked!", és szereztünk nekik egy jó napot. :)

Névtelen írta...

kommentálni nyugottan lehet azért raktam fel a képeket XD

Névtelen írta...

Sziasztok
Én mint férfi azt tudom mondani, hogy elsősorban nem a méret a lényeg. Érzésből és egy kor után kellő tapasztalattal és nyitottsággal lehet minden alkalommal végtelenségig élvezetes a szexuális kapcsolat párunkkal. De ez után jön az, hogy a magasabb szintet hozza a jobb méret, no és az, hogy a tulajdonosa tudja, hogy is kell bánni vele. Például a hüvelyben a nőknek a g-pont zónáján túl egy bizonyos "mélység" után van még egy olyan pont amit más esetben nem is éreznek. Másrészt nem a hossz a fő egy szint felett, hanem hogy mennyire "feszít" a legtágabb és legsíkosabb helyzetben is.
A mostani párom az igaz szerelmem és ez önmagában elég a jó szexhez, de az ő szavaival élve, pont olyan az adottságom amellyel minden irányba minden érzésfajtát végig tud tapasztalni és nem mellékesen (eddigi minden partnerem ezt mondta) gyönyörűvel rendelkezek. Így hát nem mellékes az esztétika is, csakúgy mint a női testrészeknél.
Saját méretekről nem beszélek, mert úriember ilyenről nem beszél, de tapasztalataim alapján kellő tudással használva 15-18cm hosszú és 14+cm kerületű pénisz maximálisan meg tud adni mindent amit bent kell és bármely pozitúrában bármilyen adottságú partnernek. :)

Névtelen írta...

Elnézést, a névtelen lehetőség gyorsabb volt, de hogy ne olvadjanak az írások egybe, az utolsót én írtam, Christoferus vagyok. :)

Névtelen írta...

Kinek van gondja a m etekel.d

AncsaT írta...

Nekem a betűkkel van gondom, nem igazán értem mit írtál. :)

Névtelen írta...

14+ kerületben? Az adja
Aa legmegfelelőbb érzetet?
Na és alatta már ceruzának számít?
😲

AncsaT írta...

Lassan egy évtizede került ki ide ez a poszt, de még mindig generál hozzászólásokat, ami nem csoda, ez a blog legolvasottabb bejegyzése. Valamire nagyon rátapinthattam. Lassan szétesik körülöttünk a világ, jön a klímakatasztrófa, tramputyinorbán, jajuristen, mindmeghalunk, és az emberiség fele a péniszének a méretével van elfoglalva.
A kedvükért a lényeg: a legjobb az átlagos méret, mert az az esetek 99,9%-ában nagyjából passzolni fog a partneredhez. Minél nagyobb az eltérés az átlagtól, annál esélyesebb, hogyha a partnered sem átlagos, és az igénye az átlagtól a másik irányban tér el, akkor lehetnek gondok. Ilyenkor két eset van, vagy ragaszkodtok egymáshoz, és megoldjátok / túlteszitek magatokat rajta, vagy búcsút intetek egymásnak, és próbálkoztok mással. Minél nagyobb az eltérésed az átlagtól, annál valószínűbb, hogy nehezen találsz kompatibilis párt magadnak. Nem, nem mondok centiket. Egyrészt fogalmam sincs, másrészt meg a mérés módja nem sztenderd, így lehet, hogy semmi baj veled, csak rosszul használod a colostokot. Az esetek 99,9%-ában az égvilágon semmi baj sincs veled, csak túlaggódod. Inkább gyúrjál kedvességre meg házimunkára, műveltségre, helyesírásra, humorérzékre stb. ezekkel esélyesebb bevágódni a csajoknál. Ha meg komolyan aggódsz, hogy a 0,1%-ba tartozol, akkor menj vele orvoshoz, a doki majd lecsekkolja neked, és megmondja a tutit.

Megjegyzés küldése