Oldalak

2011-06-08

Katátlan egy hétig

Vacsoráztunk, Fecó ment fürdeni, én meg gyorsan blogolok egy kicsit. Nehogy "kikapjak", hogy nem tanulok. :) Ahogy én szoktam mondogatni neki, témazárók előtt, hogy tanulni kell, most ő "szállt rám" a vizsgám előtt. Szóval gyorsan panaszkodom kicsit, aztán tanulok tovább. Holnap vizsga, a beadandóra kaptunk egy kis halasztást.
Reggel hamar elment Kata. (Aztán felkelt, felöltözött és elutazott egy hétre kirándulni.) Jövő hét szerdáig ketten leszünk kiscsillaggal. Megbeszéltük, hogy eszünk majd mindenfélét, amit Kata miatt nem szoktunk. Például vacsorára megcsináltuk az idei év első igazi friss lecsóját. Semmi mirelit, klasszikus módon paprikából meg paradicsomból. Sok hagymával, sok pirospaprikával. És vettünk egy nagy darab sajtot. Sajtot eszünk sajttal! A fagyira nem hagytam magam rábeszélni, de lesz majd túrós tészta tejföllel, és veszünk majd tejet is. És megisszuk!
Nagyjából körvonalazódik a heti menü. Persze élnem kellett a vétójoggal, nem akartam hétszer virslit vacsorázni. Vasárnapra úgy is meghív majd minket a mama, ott esélyes a hús. Nagy nehezen kiegyeztünk a másnaponkénti kásában. Viszont most lehet rajta vastagon fahéj. Kaptunk a tanyáról erőspaprikát, azt is fel fogjuk használni. Csinálunk csilisbabot! Végre szabad nagyon fűszeresen, nagyon csípősen, lehet benne fűszerpaprika, sajt, paradicsom, gomba, csiga, kutyahús stb, nem korlátoz minket a kedves érzékeny gyomra.Ez tesóm szerint az apai örökségünk. Megehetünk mindenféle gyanús dolgot, tejet őszibarackkal, kicsit csúnya kinézetű dolgokat a hűtőből, és nem lesz tőle bajunk. Állítólag genetikailag nagyon bírja az emésztésünk. Kata meg kilóg a képből.
De most inkább kigyalogolt a képből. Lement a térképről. Még nincs egy napja oda, de hiányzik. Ment előttem az utcán egy csaj, néztem a csupasz hátát, karjait, lábikráját. Olyan jó húsosnak tűnt, olyan jó lett volna beleharapni. Gondoltam is, épp csak elment az asszony, és már ezen jár az eszem. De aztán azzal mentegettem magam, hogy ez nem erotikus, hanem gasztronómiai alapon jutott az eszembe. Mert ennek a területnek  segítségével szublimálom a libidómat. (Annyi lesz a fogyókúrámnak.)
Mondjuk a mai nap nem volt olyan veszedelmes. Tesóm beugrott, és hozott egy nagy zacskó cseresznyét. Az nem nagyon hizlal. De most, hogy mondom ezt a szex-kaja dolgot, az jutott eszembe, hogy mennyire gerjedek tesóm szagára. Mert ő egyáltalán nem büdös, akkor sem ha megizzad, nincs neki az a jellemző pasiszaga. Tudjátok az a fojtogatóan csípős verejtékszag, amitől fuldoklani kezdesz, és van, hogy inkább leszállsz a buszról. Most jöttem rá, hogy tesóm izzadtságának olyan a szaga mint a nyers tojásfehérjének. Sokkal enyhébb és kellemesebb, mint amikor Kata hazajön egy durván stresszes nap után.
El is gondolkodtam, hogy talán a bátyám nem is ember. Túl rendes, túl okos és túl jó szaga van. Mondjuk ezzel a vérfarkasság ki is van zárva. Vagy ufó lesz vagy vámpír.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

:D Hihi, milyen hedonisták vagytok. :D LEcsó, fűszeres kaja... :P Elmegy a macska, cincognak az egerek? :P

Más, a szagokról tudom, hogy írtál már, de az izzadság szaga, milyensége függ a lelkiállapottól is - mármint gondolom, ha nem tiszta ideg a Kata, illetve volt, akkor kellemes az illata. Én, pl. személy szerint még az izzadtság szagát is szeretem, ha van kedvesem, persze nem az ideges/félős szagát, hanem mondjuk pl. ha futott, vagy szeretkeztünk. Valószínűleg azért is szeretem a nyári melegtől való izzadtságot is, mert mindig a szeretkezésre asszociálok (szintén értsd kedvesnél). Oké, mondjuk mostanában mindenről a szex jut eszembe, de ezt a blogon boncolgatom majd. :D

Névtelen írta...

Én is gerjedek a párom "szagaira". Sőt.... minél erőteljesebb, én annál inkább megbolondulok. :)
répa

fetisa írta...

Ancsa, most megmentettél. Bizony előfordul erre is egy két harapnivaló példány (meglepő, hogy nőiesek, mégis gusztának tartom őket) és bizony nekem is kedvem, lenne egy-két popsit megfogni, vagy egy-egy nyakat harapni...bűnös gondolatok ezek, de most rájöttem, hogy tök normális, hogy vannak :-D Kösz!

Señorita írta...

Láttam a címet és mellette a képet. Fogalmam nem volt arról, hogy fog ez összejönni. :D
Aztán a fahéjas kását nem tudtam elképzelni a tanyasi erőspaprikával, persze csak addig, míg nem olvastam tovább itt is.
Máshol jár az agyam, nagyon máshol, nem kell ehhez szag. :))
Ilyenkor szoktam gépelési hibákat elkövetni, most is sikerült, de javítottam a leggyakoribbat, ami mellet sohasem tudok mosolygás nélkül elmenni.

AncsaT írta...

Uhh, kicsit vizsgázgatok, aztán közben tömegével gyűlnek a megválaszolatlan kommentek. :) De majd most egyben.

Kata gyomra egy ideje nem bír bizonyos dolgokat. Tervezi a nyárra valami lébőjtkúra megejtését, amivel kitakarítaná a szervezetét, reményei szerint utána jobban tolerálja majd az ízlésünket az ételek terén.

Írtam a stresszt, ami durvábbá teszi a szagokat. Talán ez tesóm "titka", hogy nem idegeskedik. Egyébként ha Kata úgy jön haza, hogy "ne gyere a közelembe, mert elájulsz", én akkor is a hóna alá dugom az orrom, és szimatolok veszettül, ő fintorog, hogy "hogy bírod ezt, én mindjárt rosszul leszek", de azért látom rajta, hogy jobban esik neki, mintha öklendezni kezdenék a közelében. Ez is az ő szaga, a testi közelségét idézi fel bennem, akkor is, ha van belőle jobb verzió is. :) Tény, hogy így sem nélkülöz minden erotikát a helyzet, különösen, hogy ilyenkor sebesen vetkőzni kezd. :) Megesett már, hogy Fecó nem volt itthon, és valahogy mindketten a kádban kötöttünk ki. Jókora sarokkád, nem kétszemélyes, de van benne hely, illetve van egy nagyon praktikus könyöklője, ülőkének használható, és pont a megfelelő helyen és magasságban van, a többit találjátok ki. :)

Jézus szerint "már az is vétkezik, aki szívében bűnös vággyal asszonyra néz", szóval a heteró csajok megint jól jártak, mert ezek szerint pasira szabad, bár ha úgy nézem, akkor lányra is, vagy ha a vágyam nem bűnös, vagy ha bűnös, de nem a szívemben érzem bizseregni, hanem két arasszal lejjebb... Na mindegy, ilyenért csak belém szokott csípni a drága, de ajtócsapkodás nincs belőle. A népi bölcsesség szerint mindegy hol csinálnak neked étvágyat, amíg enni hazamégy. :)

A kép és a cím most nem célzatosan került össze, hogy megdöbbentő asszociációkat keltsen, illetve a pasira gerjedés az létezik, csak speciálisan egyetlen személyre irányítva, és akkor már az incesztus érdekesebb mint a nemi hovatartozás. :)

A kásába tényleg nem szoktunk erőspaprikát, de most elgondolkodtam, megkérdem Fecót, kipróbáljuk-e? :) A helyesírási hibás dolgot nem fogtam, de mondjuk két éjszaka csökkentett alvásmennyiség mellett ezen nem kell csodálkozni. :)

Megjegyzés küldése