Oldalak

2010-04-20

Illatos a pi...pám

Katám egy-egy jól sikerült éjszaka után, reggelente kinyitja az ablakot szellőztetni, mondván, hogy nagyon "tömény" a légkör. Az oxigént díjazom, de azt is szeretem, ha "harapni lehet" a levegőt. Ilyenkor megesik, hogy visszahúzom az ágyba, az ölébe fúrom az arcom, és mélyeket inhalálok. Elhúzza a fejem, és kényeskedve fintorog, "fúj, hogy bírod ezt?". Én fennakadt szemekkel kábultságot játszva motyogok, "az este még te is bírtad". De állítólag "az más", meg "zuhanyzás után nem ilyen tömény". Aztán még szoktam viccelődni vele, hogy parfümöt kéne csinálni ezzel az illattal.
Nos, valaki komolyan vette a viccet. Itt a termék honlapja. És ez még semmi, van egy reklám spotjuk is. Ez még a finomabbik, - ez - itt rajzolva van és kicsit meredekebb. (Időközben videogaléria is készült az oldalukra.) Nagyon vadul hangzik, de állítólag tényleg női testnedvekből, hüvelyváladékból, vizeletből és izzadtságból párolták az illatot. A terméket nem hagyományos felhasználásra szánták, a legtöbb nő a kozmetikumokkal az ilyen szagokat elnyomni igyekszik, így nem hiszem, hogy körükben nagy keletje lenne. "Intim pillanatokhoz" ajánlják, a kézfejre kenni és szagolni. Hm... nem tudom, ők milyen "intim pillanatokra" gondolnak, de olyankor nem túl elfoglalt a kéz, hogy ráérjenek szagolgatni a felhasználók?

Ha már eufemisztikus formában idéztem Nagy Kriszta "Tereskova" dalának címét, ideteszem a számot is, hallgassátok olvasás közben:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése