Oldalak

2010-04-25

Várható volt

Kata panaszkodott, hogy fáj a torka és érzi a fejét. Fecó is tüsszentett kettő gyanúsat. Természetesen én fertőztem le őket. Annak ellenére, hogy Kata tegnap éjszakára leköltözött a nappaliba, nehogy alvás közben egy levegőt szívjon velem. Fecó az unokatesóknál, Kata a kertben volt délelőtt. Délután meg a mamánál voltak. Tehát biztosan én adtam rájuk a fertőzést.
Mondjuk, valószínűleg ez lenne a jobbik lehetőség, mivel más fertővel feltehetőleg rosszabbul járnának. Én már köszönöm jól vagyok. Az aszkorbinsav, cink, konyhasó és kakukkfű használt. Lázam lement, jól vagyok, csak az orrom fújom még időnként. Nincs ürügyem, hogy ellógjam a holnapi napot. Pihenést legközelebb, majd csak a szünidő hoz. Még a májusegy is szombaton lesz. Emlékszem, mert Kata még Húsvétkor megnézte a naptárat, hogy "Hányadikára esik idén a május egy?".
Már majdnem teljes a feldolgozottság. Szinte biztosak az eredmények. Az MSZP a két angyalföldi kerületben győzött, az edelényi polgármester, a független Molnár Oszkár lett képviselő, és a többi helyen FIDESZ-es jelölt nyert. Megvan a kétharmad. Meglepetés nem született. Várjuk az új kormány megalakulását, és az első intézkedéseket. Reménykedünk, hogy jobb lesz a sorunk. Több lesz a nettó fizetésünk, csökken a banki törlesztőrészletünk, nő a munkahelyek száma, eltűnik a korrupció, javul a közbiztonság. Ámen.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése