Oldalak

2012-03-06

Venezuelai teleregény

Hallottam egy történetet, ami bonyolult volt, nekem már átláthatatlan, a szereplők egy részét távolról ismerem, a többieket még távolról se nagyon. És mindenki mindenkivel összefügg, és csinált valamit, ami hatással volt a többiekre, és megváltoztak a viszonyok, és így minden más színben tűnik fel... és vajon ki lesz a gyilkos? Biztos már este volt hozzá nekem, és későn nem fog úgy az agyam, ahogy kell, de egyszerűen kikapcsoltam. Mint amikor a mamáéknál megy valami a tévében, amit nem rám méreteztek. Az agyam visszautasítja az információkat. Data error! Please restart the system! Ami azt jelenti, hogy aludni kell rá egyet, és mikor reggel újra bebútolok, akkor már jobban leszek. Mindjárt megyek is, de még előtte illusztrálom, hogyan hatott rám a történet. Úgy mint egy venezuelai teleregény.
Addig tudtam követni, hogy Eduardo és Pablo veszekedtek, hogy melyikük udvarolhat Carmecitának, közben Maria-Lucia, a húguk elárulta az anyjuknak Januarianak, hogy a fiúk Carlotól drogot vettek, amit beadtak Pitának a díjnyertes chihuahua kannak, a család kedvencének, aki ezért futott a biciklis postás, Juan kerekei alá, még szerencse, hogy a dottore, Paolo a szomszédjuk ott volt, és mesterségesen lélegeztette szegény állatot, de Roberto szerint, aki Maria-Luciának apja előző házasságából való féltestvére, és így Eduardonak és Pablónak nem is vérrokona, ez nem is igaz, mert Paolo Januariát lélegeztette szájból-szájba, és a viszonyuk oly régi, hogy Paolo lánya, Carmecita valójában féltestvére Eduardonak és Pablónak, de az baj volt, hogy Maria-Lucia kihallgatta őket, és sírva elszaladt otthonról, mert Carlo a díler felvette őt a kocsijába, és elvitte egy rossz hírű motelba, még szerencse, hogy Juan meglátta és követte őket, és telefonált a barátjának Robertonak, aki elővette apjának pisztolyát, és elindult, hogy megvédje a húga becsületét Carlotól, és magával vitte Pitát is, hogy segítsen Maria-Lucia nyomára bukkanni...
Na, ilyesmit nem nézek. Van egyéb vacak is, amiben legalább egyetlen apró jó dolog akad. Mint a "Kettős ügynök" című izé első évad első epizódban. Valami nagyon béna kémes sztori lesz, CIA, FBI, IRS, DIA, NSA... WTF, STB. Viszont a kémnéni az jó benne. Leszbikus diáklányként, meg a Sakáltanya kezdő csaposaként jobban bejött, ez egy hülye szerep, de olyan izgató szája van Piper Perabonak, hogy miatta hajlandó voltam végignézni több mint egy órát. Remélem, ez csak a kezdő dupla epizód volt, a többi fele ilyen hosszú lesz. Viszont a Suburgatory az tetszik (magyarul: A kondom el van vetve). Igazából Jane Levy tetszik, de a sorozat is elég jónak tűnik. Vidéki kisvárosi miliő, kissé túlzásba vitt poénok, de a hangulat az nem rossz. Fogjuk rá, hogy szatíra, és élvezzük a csajszit, hogy mennyire tündéri.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Zseniális. :)

AncsaT írta...

Nem bonyolult a recept, kell egy csomó egzotikus nevű szereplő, akik egymásnak mind rokonai, törvénytelen gyerekei, titkos szeretői, együtt ültek a börtönben, szerelmesek egymásba, régi családi vérbosszú miatt gyűlölik egymást, valaki másnak adják ki magukat, tudnak valakiről valami borzalmasat, amivel zsarolják, és ezek kombinációi. :)

Egyszer lehet írok egy szappanoperát, ami egy képzeletbeli dél-amerikai banánköztársaságban, mondjuk Vuvuzuelában játszódik. :) A főszereplő az Ezredes lánya lenne. Az Ezredes a diktátor, aki katonai puccsal került az állam élére. Monica, a lánya, lázadó tini, és nehezen viseli, hogy anyja halála után apja új nőt hoz a házhoz, Cecilia személyében, aki egy bombázó divatmodell, és egyébként csak két évvel idősebb Monicánál... Áh, azt hiszem, ez uncsi lenne, nem is érdekelne senkit. :)

Névtelen írta...

a suburgatoryból nekem az apa tetszik, mi az hogy tetszik, ő az új david boreanaz. á.
kár hogy holnap vizsgázom és nem nézhetem.
miki

AncsaT írta...

Kinek a pap, kinek a papné. :))
De tényleg jól néz ki a fickó. Nekem tetszik a bajusz + szakáll, bár lesz itt, aki majd tiltakozik, hogy fúj, az meg már milyen. :)

Megjegyzés küldése