Oldalak

2009-06-19

Szép kis nap

Megígértem, hogy írok a tegnapról. Irtó késő van, tuti nem fogom befejezni, de legalább elkezdem. Szóval a csütörtök. Tanévzáró, ünnepélyes. Igazgatóasszonyunk már hétfőn célzást tett rá, hogy valami ünneplőt kéne felvegyek. Kérdeztem, olyan népviselet szerű jó lesz-e. Ha nem egy lepedőt tekerek magamra indiai száriként, akkor jó, kaptam a választ. Affene, ez a nő kezd kiismerni! Persze lehet csak okult a farsangból, amikor arra kért, erőltessem meg magam, hagyjam a férfiingeket és öltözzek valami nőiesen dögös cuccba. A szűk farmerom elég szolíd volt, de fölül egy ismerős csajszi BDSM bőrcuccait viseltem. Csatos fűzőt, könyékig érő kesztyűt és egy szöges nyakörvet. Nem voltam hajlandó feketére rúzsozni a szám, de így is elég ütős lett a jelmezem.
Tegnap rozsdavörös, hímzett hosszú szoknyát vettem, igazi alsószoknyával, nem csak holmi csipkeszegéllyel. Hozzá habos-babos, buggyos ujjú ingvállat. Hajamat kétoldalt, coffba fontam, végén piros szalaggal. Mint egy debil óvodás. Hogy nagylányosabb legyek, a buggyokat kétoldalt lehúztam, hogy kint legyenek a vállaim. Csak ettől elmélyült a dekoltázsom is. Mikor beléptem a tanáriba, a kávéfőzőnél a földrajzos kolléga az asztal mellé tette a cukortartót, így inkább visszahúzkodtam a vállaimra a rucit. Jópofiztam a kollégákkal, a szülőkkel, segítettem átadni a jutalomkönyveket a strébereknek. Toporogtam, alig vártam az ünnep végét. A tornateremben büdös volt. Valakinek az az ötlete támadt, hogy a szag ellen kinyitja az ablakokat. Így mamarosan büdös ÉS meleg lett. A kölykök edzettek, bírták, de láttam szülőt sápadni meg zöldülni, illetve az egyik kolléganő megingott, és rátámaszkodott a földrajzos kollégára. Persze lehet, csak a saját dekoltázsára akarta irányítani a figyelmét.
Szerencsére nekem nincs osztályom, nem kellett bizonyítványt osztanom. Gyorsan leléptem, és rettenetes fokozatba kapcsoltam, hogy odaérjek Fecó tanévzárójára. Az ő sulijuk előnyösebb adottságokkal rendelkezik, így az árnyékos udvaron tartották az ünnepséget. Persze a gyerekek is puhányabbak. Kettőt időben leültettek, de a harmadik kislány eldőlt, hogy öröm volt nézni. Nézte is mindenki, én ugrottam oda, összekanalazni a földről. Persze aztán jött az ofő, meg a papa és elvitték. Én meg, ha már úgy is bejutottam a küzdőtérre, jobb pozíciót foglaltam az arénában, ahonnan rálátásom volt Fecóra, mikor átvette az ajándékkönyvét. Már épp keseregtem volna, hogy ő is stréber, de aztán láttam, ahogy a könyvvel fejbevágja az egyik kiscsajt. Legalább a nőkkel tud bánni.
Innen a mamáékhoz mentünk. Ünnepi vacsora, Fecó sztárolása, papa büszkélkedett, hogy az ő okosságát örökölte a gyermek. Ráhagytam, de este mélt váltottunk tesómmal, és egyetértettünk benne, hogy az esze biztos a mi águnkról való. Vacsi után Katával mi mentünk haza, Fecó meg maradt, a mamáéknál aludt. Előtte nap a színház miatt, most meg mert az unokatesók is itt aludtak. Kata nővérééknek is volt programja. De nem lett romantikus esténk, mert Katám pár régi iskolatársnőjével találkozott. Én korán ágyba kerültem, és hamar elaludtam. Viszont úgy belejöttek a pizsi-partiba a gyerekek, hogy a hétvégére meg az unokatesókhoz szerveztek ottalvós bulit. Szóval a romantika nem esett végképp kútba. Reménykedem benne, ha túlélem Kata szüleinél a hétvégi befőző maratont, akkor estére összejöhet egy kicsit szenvedélyesebb szex is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése