Oldalak

2013-06-21

Bőségriadó

Már most nagyon nyár van, a meleg több mint durva, és túl vagyunk a bizonyítványosztáson is. Fecó kitűnő lett, bár náluk már nem ezen folyik a verseny, hanem, hogy ki, hány tárgyból kap dicséretet is a jeles mellé. (Ő lett a legjobb hat dicsérettel.) Jövő héttől már annyira nyár van, hogy nem is megyek be minden nap, és akkor is csak kilenc után. Mondjuk ezen a héten se kellett volna már korán kelnem, de rettenetes, hogy ebben a hőségben nem tudok rendesen aludni. Felébredek hajnalban. Ha Kata fent van, akkor szexelünk, de attól csak még jobban melegünk lesz. Ha alszik, akkor lemegyek, zuhanyzok, a végén hideg vízzel is letusolok, és úgy egy darabig jó. Aztán ilyenkor inkább bemegyek kicsit korábban, mikor még elviselhető a buszon, mielőtt beáll a szaunaállapot. Az emberszag olyankor nagyon "gáz".
A hőség egyébként a politikusoknak is az agyára mehetett, amennyi hülyeség elhangzott mostanában a szájukból. Egy meg nem nevezett olasz EU-s tisztviselő állítása szerint a Bilderberg-csoport összejövetelén Viviane Reding igazságügyi (!) biztos arról beszélt, hogy a jövő évi magyar választások tisztaságát hazugságok terjesztésével igyekeznek majd megkérdőjelezni, azt terjesztve, hogy a magyarok még a szavazófülkék magányában sem érzik magukat biztonságban. Szóba került Bajnai neve is, aki mostanában azzal kampányol, hogy félnek a magyar emberek. Meg az amerikai pénzből támogatott magyar civil szervezet, ami szintén beszállna a lejáratásba. Bajnai szerint persze az egésszel őt akarják csak lejáratni. Reding cáfol. Orbán meg közben szurkol a tüntetők ellen durván fellépő török kormánynak. Mondom, nagyon meleg van.
Annyira nagy a meleg, hogy a piszok drága vezetékes vízzel locsoltunk is már, mivel elfogyott a hordóba gyűjtött esővíz. Viszont a dzsungel egyre durvább a kertben. Bozótvágó kés kellett hozzá, hogy hátrajussunk a meggyfánkhoz. Viszont megérte a kalandtúra, mert igen finom a meggy, ami idén termett. hogy jól aludjunk, csak lájtos, gyümölcsökből álló vacsorát fogyasztottunk. És a kertből szedett citromfűből főztem teát. Katát valószínűleg jól lenyugtatja, fáradt is, mert neki nem volt laza hete a munkában. Én meg délután elálmosodtam, és aludtam egy órácskát. Szóval lehet, mindjárt ágyba(n) dugom, aztán, ha elaludt, visszajövök még a géphez. De a politikai híreket hanyagolni fogom.
Kicsit unalmas, hogy jobb és bal oldal egymást ekézi, egyik a másikát cáfolja. A gazdaság dübörög, a teljesítményt az EU is elismeri a túlzottdeficit-eljárás elismerésével, de az emberek nyomorognak, az iszonyatos megszorítások miatt. Rosszabbul élünk mint három éve, nagyobb az elvonás, de nem, mert a multikat adóztatjuk, a reálkeresetek nőttek, az infláció csökkent. Jön a szegénység, jön a bőség, jaj, jaj! Összeadom mindet, elosztom kettővel, és talán az átlaguk az igazság közelében járhat. Bár tudjuk, politikusnak azt sem szabad elhinni, amit kérdez. Szóval mára hanyagolni fogom a híreket, inkább megnézek egy dokumentumfilmet, a chupacabra nevű titokzatos lényről. Ez a téma sem komolytalanabb, mint a politika.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése