Oldalak

2012-01-30

Csalódáskeltő csalók

Van egy kis alkalmazás a böngészőmben, ami pittyeg és figyelmeztet, ha levelet kapok a gmail fiókomba. Most vagy ez, vagy a postaládám megzizzent, mert az app szerint van egy olvasatlan levelem, amit nem találok sehol. Mondjuk a fészbuk is megbolondult, mert az meg simán elnyelte a megosztásomat, mintha meg sem írtam volna. Nekem van vírusom, vagy tényleg dili van a neten? De nem erről akartam írni, hanem arról, hogy az olvasatlan levél utáni kutakodásban benéztem a postafiókom minden mappájába. A levélszemét közt máskor is szoktak lenni izgalmas dolgok, de most különösen jól szórakoztam. Az egyik magyar nyelvű volt, az alábbi subjecttel: "Szia! Ildi lefeküdne veled! És te vele?"
Aztán volt egy facebox meghívóm is. Hogy az mi, nem tudom, de hasonlít a neve a facebookra, és Annácska21 küldte. Nagyon népszerű lettem! Hirtelen nem tudtam, honnan ismerhetnek ennyien, de az angol nyelvű levelekben a többiek megírták ezt is: "I enjoy your profile" meg "I like your page" Hogy melyiket, az még mindig nem tiszta, mert ugye van két blogom is, meg pár napja a WordPressre elkezdtem feltöltögetni az írásaimat. De azért egészen megmelegedett a szívem. Ugyanis a feladók, Patricia, Corabelle, Bonnie, Lotte, Shelbi, Claudette és Thea fényképet is küldtek magukról. Az csupán egészen apró szépséghiba, hogy mindannyian ugyanazt a képet.
Igen, ezt látjátok a bejegyzés mellett. Hát nem szívhez szóló? Már nem a popsi, ilyet láthatok itthon is, elég ha bemegyek este a fürdőbe, mikor Kata fürödni megy, és lehajol, hogy a levetett ruháját begyömöszölje a mosógépbe. Sőt, ha fehéret mos, a bugyiját is berakja, és az még izgalmasabb látvány. Én arra gondolok, hogy a spammerek ennyire figyelmesek, hogy utánajárnak az ember ízlésének, és szép női seggeket küldözgetnek levélben. Aztán kicsit zavarba jöttem, mert Kirk, Leonidas és Adam is küldött ugyanilyen levelet, ugyanezzel a fotóval.
Végül komoly csalódás ért, mert megtaláltam azokat a leveleket is, melyekben megosztják velem a titkot, hogyan tudom a péniszem méretét megnövelni két hüvelykkel (kb. 5 cm). Most őszintén, mihez kezdenék én egy ötcentis fütyivel? Állva így is tudok pisilni, másra meg nem nagyon jó. Mondjuk talán le tudnám írni olvashatóan is a nevemet a hóba. De azért ez olyan nagyon nem hiányzik, hogy költsek is rá.

2 megjegyzés:

fetisa írta...

Juuuuuj, én is tudok állva pisilni. Igaz, utána vagy ruhacsere, vagy takarítás következik. :-D

AncsaT írta...

Gyakorolj a kádban! :) Ha meg "élesben" akarod kipróbálni, akkor nadrág helyett szoknyát érdemes viselned. Mondjuk annyira nem élvezet, hogy direkt ennek a kedvéért én hajlandó legyek szoknyát húzni. De ha véletlen összejön, hogy pont szoknyában vagy, és kellő mennyiségű alkoholt fogyasztottál, akkor nem semmi élmény. Csak vigyázni kell, mert egy pasit nagyon frusztrál, ha mellé állsz, és nő létedre messzebbre pisilsz, mint ő. :))

Megjegyzés küldése