Oldalak

2011-01-23

Vagymi

Olyan semmilyen hangulatom van. Csak ténfergek, olvasni sincs kedvem, filmet nézni se, a sétához meg hideg van. Fecóval csocsózom, de ma elpáholt rendesen, pedig három napja még majdnem sírva fakadt, annyira lealáztam. Valahogy feléledtek a régi kocsmajárós időkben elsajátított trükkök, mozdulatok, és pik-pakk bevarrtam a kapuba a golyót. De most megint nem megy, illetve nem érdekel a játék. Folyton enni akarok, pedig jóga előtt 3-4 órával már nem lehet, mert ahhoz üres gyomor kell. Ezért csorog a nyálam, alig állom. Majdnem sírhatnékom van. Gondoltam, beteg vagyok. Vagy terhes. Vagy mi. Esetleg a PMS. Ez utóbbinak lenne esélye, bár nem jellemző rám. Tanácstalan voltam, de aztán rájöttem.
Tavaszi fáradtság! Az az én bajom. Hogy ez hülyeség? Januárban legfeljebb téli fáradtság lehet, és nincs itt az ideje? Miért ne? Ha hóvirág viríthat a tél közepén az udvaron. Sőt, ma fogtam egy szúnyogot is. Szúnyogot! Januárban! Augusztusban mit fogok majd? Púpostevét? Szóval tavaszi fáradtság. Ez magyarázza a bágyadtságomat, a mimóza érzékenységemet, a kedvetlenségemet. Azt, hogy elkezdtem írni három bejegyzést is, aztán félbehagytam. Hogy hülyeség, úgyse érdekel senkit. Még engem se. De majd most mindjárt megyek és eszem valami vitamint. Meg teát főzök ginszenggyökérből, meg mézet eszem.
És szépen leülök, és befejezem a postjaimat. A vámpíros filmről, a filmszínésznők kategorizálásáról, a boldog élet ötödik szabályáról, a boszorkányok családi problémáiról, meg még ami eszembe jut. Diszkótragédiát nem, mert azt annyian kitárgyalták már, és nem is tudok mit hozzátenni, politikát is hanyagolom mostanában, érdektelen lettem, bár az jobban hangzik, hogy az EU elnökség indulásakor nem akarom rögtön támadni a kormányt, van elég gondjuk.
Az is lehet, végre rendet rakok. A tanulnivalóimat már összeraktam. Az első félévest. Az órai jegyzetek és a fénymásolatok két vastag iratpapucsot töltöttek meg. Plusz a tankönyvek, amiket el kellett olvasni. Ijesztő mennyiség. Most elhatároztam, hogy a következő félévben majd előre fogok tanulni, nem hagyom a vizsgaidőszakra, a konzultációk után előszedem az anyagot, olvasom, tanulom, de hát az ember fogadkozik, aztán mi lesz belőle. De legalább vannak terveim. Ez is valami

3 megjegyzés:

Señorita írta...

Szúnyogok erre, az északi országrészben is kikeltek, fene a pofájukat. Én is csak lestem értelmes fejjel, mikor vakarattam magam, mert megcsíptek.
A filmszínésznős bejegyzést várom. :)

sliver írta...

nem baj, majd megint hideg lesz, és mind megdöglenek, aztán nyáron már nem lesznek (szép álmok)

AncsaT írta...

Ó, ha megdöglenek az itteniek, majd jönnek helyettük újak délről. Malária meg álomkór kórokozókat terjesztve.

Megjegyzés küldése