Oldalak

2010-08-03

Műsorszünet

Értesítjük a T. Olvasókat, hogy blogunk szabadságolás miatt nyári üzemszünetet tart. Természetesen, oldalunkon az olvasás ez idő alatt is zavartalanul üzemel, és látogatóink kommentjeit is a régi rend szerint fogadjuk. Ezen időszak alatt kizárólag az új írások közzététele marad el.
Amíg a gyermek táborozik, Katával ketten a Mátrában pihenünk. A Kedves iszonyatos mennyiségben pakolt tanulnivalót, úgy tűnik, naponta több órányi készülést tervezett be magának a természetgyógyász vizsgájára. Plusz még a nyelvtanuláshoz is kell rippeljek neki egy CD-t, amit majd a telefonjára töltök fel. Ezek alapján, valószínűleg lesz időm írni, de elpostolni nem fogom tudni a szöveget, mert internet nem lesz az erdőben. Majd mesélek az elvonási tünetekről.
Nyugodtan kommentelhettek, írhattok levelet, ha hazajöttem, majd válaszolok. Ha a falusi kocsmában lesz free hotspot, akkor hamarabb is, de mondjuk erre nem sok esélyt látok. Hiányozni fogtok. Puszi mindenkinek!

Ancsa

2 megjegyzés:

Manéla írta...

Érezzétek jól magatokat!

AncsaT írta...

Köszi, sikerült. :)

Talán piszok dolog ilyet mondani, de nagyon élveztük, hogy Fecó nélkül tölthettünk pár napot. A végére már hiányzott kicsit, egyre többet emlegettük, hogy mit szólna ehhez, vagy ahhoz, de megegyeztünk benne, hogy minden évben kéne pár nap, amit csak kettesben töltünk, valahol jó messze mindentől és mindenki mástól.

Megjegyzés küldése