Oldalak

2010-11-29

Fekete bárány

Kata kitalálta, hogy elmegy szűrővizsgálatokra. Volt már vérvételen, meg nőgyógyásznál. Ez utóbbira készülvén birkanyírást tartott. Kissé fazonírozta a "fekete bárányt". Mondtam is, hogy egy pasi miatt többet tesz ezen a téren, mint az én kedvemért. :) Ezzel jól elviccelődtünk, utána meg mondta, hogy egy új, fiatal doki van, akinek nagyon ügyes a keze, elmehetnék, kipróbálhatnám én is. Nem is tudom, vigyázni kell a nőgyógyásszal, kész lebukás lehet a dolog. Azt mesélte Kata, hogy a doki rákérdezett, hogy ugye nem szed fogamzásgátló tablettát. Mondta, hogy nem hát, de miért? A válasz az volt, hogy látszik a nyálkahártyán, és ez meglehetősen ritka látvány.
Ennyiben is maradtak, nem kérdezett tovább a doki. De azért megbeszéltük, hogy szükség esetén az ember lánya hivatkozhat a vallási előírásokra. Ugyanis katolikusként a fogamzásgátlás tiltólistán van. Pontosabban - amint azt Interdi is megírta - a pápa prostituáltak számára engedi. Bár nem tudom mi számít nagyobb cikinek a nőgyogyó előtt, ha kiderül, hogy leszbi vagyok, vagy ha szélsőségesen bigott vérkatolikusnak gondol. Ez utóbbitól a dokik ki szoktak bukni. Például hallottam olyan sztorit, hogy mélyen hívő pár orvoshoz fordult, mert nem jött össze a baba. A doki spermamintát kért a férjtől, és itt rögtön megakadt a dolog. Ugyanis, ha simán beleveri egy pohárkába, ahogy az szokásos, máris elkövette Onán bűnét, ami nem kicsi, hisz azt halállal sújtotta érte az Úr. Na most ezt egy kicsit meg kell világítani közelebbről, mert nem a masztizás a bűn lényege. Sőt Onán nem is önkielégítést végzett, hanem coitus interruptus-t. De inkább elmesélem az egészet, mert jó sztori.
Szóval volt ennek az Onánnak egy fivére, aki meghalt, anélkül, hogy fiúgyermeke, azaz örököse született volna. A szabályok szerint, ilyenkor a vagyonát a fiútestvére örökölné. Ám, hogy az özvegy meg az esetleges lánygyermekek ne jussanak koldusbotra, azt írta elő a törvény, hogy az életben maradott fivérnek együtt kell hálnia az özveggyel, amíg annak fiúgyermeket nem nemz. Ekkor a fiút úgy kell tekinteni, mintha az elhunytnak a gyermeke lenne, és ő örököl. No, ez az Onán tudta, hogy a gyerekcsinálást nem ússza meg, illetve az ingyennumera gondolom nem volt ellenére, ezért esténként szorgalmasan látogatta elhunyt testvére sátrát. Csakhogy nem volt ő hülyegyerek, esetleg sok pornófilmet nézett, és eltanulta a módit. Mikor a csúcsra ért, kirántotta a lompost, és alattomban a földre csorgatta a mézet. Így sógornője méhe terméketlen maradt, ő meg megtarthatta a vagyont.
Tehát a szörnyű bűn nem abban gyökerezett, hogy kéjenc mód élvezkedett, hanem, hogy egy oly magasztos képességet, ami szinte az Istennel emelte egy sorba, amivel képes lett volna embert teremteni, szóval ezt a szent dolgot meggyalázta azzal, hogy haszontalanul elpocsékolta. Mintha valaki a szent ostyát - Krisztus testét - a sárba taposná. Nem csoda, ha igazi hívő ember nem hajlandó mintát adni pohárba. A doki nem értette a lényeget, mert azt javasolta a férjnek, hogy húzzon óvszert, és dugjon az asszonnyal, akkor nem kell "saját kezűleg" intéznie a mintavételt.
De megmagyarázták neki, hogy a lényegen ez mit sem változtat, mert ezzel kizárnák a megtermékenyülés lehetőségét, tehát kénytelen lesz az asszonyból spermamintát venni. Erre a doki ingatta a fejét, hogy az nem jó, mert a hüvely nem a legbarátságosabb közeg egy spermiumnak, ezért így hamis eredményt kaphatnak. Végül valami rabbi lehetett, aki megoldotta a kérdést, igencsak csavaros észre valló módon. Fogjanak egy tűt, és szúrják ki a gumit. Így az, mint fogamzásgátló eszköz nem működik, mert a lehetőséget (elviekben) nem zárja ki. Tehát az erkölcsi aggály mint akadály elhárul a használata elől, ugyanakkor épségben megőrzi a mintát.

9 megjegyzés:

majd írta...

omg. ekkoa hülyeséget se halottam még, mint ez a tűvel szúrjuk ki dolog. most én tökre úgy vagyok, hogy aki vallásos, az legyen, úgy ahogy akar, de ha annyira hithű, hogy nem veri bele egy pohárba, akkor ne is menjen orvoshoz, már bocsánat, ha isten akar nekik gyereket adni, akkor úgyis fog. ahmindegyis.
ezzel nem neked szólok be, hanem a szoriban szereplőknek, meg nem olyan komolyez, csak, na tudom, hogy érted, hogyértem.

Névtelen írta...

Á, én ezt a katolicizmusnak nevezett bonyolult hiedelemrendszert sosem fogtam fel, nekem csak a jelképei kellenek.
Tyúk

AncsaT írta...

Majd:Igen, ez engem is megakaszt néha, hogy hát hol a bizalom az Úrban, nem elég, ha imádkoznak? Persze van erre egy jó történet, hogy az árvízben a pap felmászik a plébánia tetejére és imádkozik. Mikor jönnek a tűzoltók, mentik az állatokat, csak legyint, hogy ő nem megy velük. Emelkedik a víz, jönnek a katasztrófavédelmisek, de azokkal sem megy, csak imádkozik. Aztán az egyik hívő a gyülekezetből csónakázik arra, de azzal sem megy el, folytatja az imáját, végül összedől a ház, ő meg megfullad a vízben. Felmegy a menyországba, és kérdőre vonja az Úristent, hogy miért nem mentette meg, mikor akkora hittel imádkozott hozzá. Mire az Úr: "No de fiam! Én három csónakot is küldtem érted!"

Tyúk: Néha kicsit túlbonyolítják a dolgokat. Kedvencem a vita, hogy Jézus ruhái, amiket hordott, a tulajdonát képezték-e, vagy csak használta őket? A papi szegénység meg az egyházi vagyon létjogosultságáról szóló polémia megalapozásaképp tanakodtak róla. Szerintem Jézus tanítása ennél jóval egyszerűbb.

Szabi írta...

Nekem a kedvenc viccem:
Mászik az ember a sziklafalon, megcsúszik, zuhan, elkap egy kiszögelést - lóg ég és föld között. Felkiabál: -Van valaki odafönt?
Leszól egy hang: -Van.
Lógós: -Tudna kérem segíteni?
Hang: - Engedd el magad és imádkozzál.
Lógós kétségbeesetten: -Más valaki nincs ott fenn?

AncsaT írta...

:)
Igen, a bizalom az ott kezdődik, mikor a kisgyerek rád bízza magát. Feldobod a levegőbe, vagy a bokájánál fogva fejjel lefelé lógatod, lengeted. Nem visít, (max. az anyukája) hanem boldogan kacag. Mert teljes mértékig meg van győződve róla, hogy nem eshet baja, elvégre te vigyázol rá.
Hol tudunk mi így bízni a mi Mennyei Atyánkban?

Szabi írta...

Hát sehol. Aki meg véletlenül mégis azt mindenki tök hülyének nézi.

AncsaT írta...

Bezony. A "nemaggódás" mint lelkiállapot sokak szemében kóros tünet. Tyúk írta mostanában, hogy megjegyzést tettek rá, mert nem stresszeli magát napokkal előre olyan dolgokon, melyek addigra feltehetőleg megoldódnak majd.

Mióta az abnormális lett a szokásos, ha szemmel láthatóan nem vagy "idegbeteg", akkor biztos deviáns vagy. :)

GFox írta...

Tökre nem kellett itt semmit kiagyalniuk, se csavaroseszű rabbi, csak utánanézni egy kicsit. Ez az elmebeteg megoldás régesrég a katolikus egyház bevett javaslata, hétköznapi élvezti célú használatra is, még alaposabb hittankönyvekben is benne van.

AncsaT írta...

Uhh, most aztán jól lebuktam, hogy a hittankönyvek mennyire nem képezik integráns részét az olvasottságomnak. :))

Megjegyzés küldése