Oldalak

2010-11-20

Nők mindenütt

Eddig is ott voltak mindenütt, csak mostanában jobban észreveszem őket. Például láttam egy idős nénit, őszhajút, aki rettentő elegánsan öltözött, és a fején cuki kis kalap volt. Olyan marcipános sütire emlékeztető apró izé, hogy jajistenem mindjárt leesik. De nem, pedig sikkesen féloldalt volt csapva, szóval tuti, hogy kalaptűvel volt megtűzve, ami nekem az elegancia csúcsa. Mint a harisnyatartó. Ezek számomra elképzelhetetlen dolgok. Harisnyát, meg kalapot sem hordok, de azokat még el tudom képzelni magamon. Pontosabban ezeket is el tudom képzelni, de csak ha valami értelmes funkciót találok ki nekik. Mondjuk a harisnyatartóba rejtem a pisztolyomat, és egy kalaptűvel döföm szíven - a Traviáta nagyáriája alatt - a kémhálózatot vezénylő követségi titkárt.
Jó idő volt, sütött a nap, de a szemei nem a fényben hanem a dühtől szikráztak. - Micsoda egy rohadék vagy! - sziszegte a pasinak, és sarkon fordult, hogy magassarkújában eltipegjen a park kijárata felé. A fickó megragadta a könyökét, hogy visszatartsa, de a csaj az arca felé vágott a kistáskájával és kirántotta a karját, majd dühösen kopogó sarkakon elvágtatott. Feszült a szoknya a fenekén, lobogott a lófarokba fogott haja. Kissé szétállt a két könyöke ahogy megfeszült a válla, felszegte a fejét. Csak úgy sütött belőle a büszkeség és az indulat. Elképzeltem, hogy az ürgében kicsit több a temperamentum, és utánalép a csajnak. A hajánál fogva visszarántja, megperdíti, egy mozdulattal letépi a fél blúzát. Reccsen a szövet, röpködnek a gombok, miközben berántja a fa mögé. Durván magához szorítja, és dagadtra csókolja az ajkait, majd a bokrok közé zuhanva fergeteges szexelés közepette kibékülnek.  De a fickóban tizedannyi tűz sem volt, mint a lányban.
Reggel volt, az üzletben nem volt más vevő, mikor beléptem. A teltkeblű, szőke lány kicsit álmosan nézett rám a pult mögül. Mondtam mit kérek, mondta, hogy mindjárt keres egyet. A hangokra egy kicsit vékonyabb és magasabb barna lépett elő a raktárból. A másik lány mellé lépett. Az pont akkor guggolt le, hogy a pult polcain nézzen szét. Arca egy vonalba került a barna ölével. Az automatikusan nyúlt, hogy a szőke hajába túrjon az ujjaival, majd megtört a mozdulat, és csak gyengéden megsimogatta a fejét. Nagyon figyelmesen néztem a pénztárcámat, végig amíg fizettem. Csak az utcára lépve kezdtem felszabadultan vigyorogni.
Bejött a terembe az előadó. Olyan harmincvalahánynak néz ki, de a tudományos rangja, munkássága alapján inkább negyvenvalahány lehet. Térdig érő tűsarkú csizma volt rajta, meg arasznyi mini, szegycsontig kigombolt blúzzal. A szünetben megjegyezte, hogy látja, érdekel a téma, mert olyan nagy figyelemmel követtem egész idő alatt. Ettől majdnem olyan zavarba jöttem, mint amilyen zavarban ő lett volna, ha rájön miért nézem annyira.

12 megjegyzés:

fetisa írta...

Az üzletes részre tudnék ebből reagálni.
benzinkút, Kedves tankol, jómagam a pontgyűjtővel felvértezve megyek fizetni.
-(Bájos mosoly,) szia jó reggelt!
-Szia, a négyes lesz?
-Igen...asszem, várj! Az!
-Aha. Amúgy ti hol jöttetek össze? A...kon?
-???
(Vidéken a helyzet változatlan!) :-)

AncsaT írta...

Hát igen, van, hogy nagyon látszik. Különösen, ha együtt van az ember a párjával. Bár szerintem a bigottabja, akinek az agya nem veszi be az ilyesmit, vak a jelekre. Illetve nem vak, hanem "megmagyarázza" magának, hogy "biztos testvérek", vagy valami. Csak, hogy ne kerüljön a kognitív disszonancia állapotába.

factsoflife írta...

... Budai Várban spanyol lovas bemutató. Fekete hajú, huncut szemű lány, feszesen ült fekete lován,gyönyörű volt. Amikor elhaladt mellettem rám mosolygott. A melettem álló idős pár észrevette ezt, szemükkel ölni tudtak volna, de én ettől csak mégjobban vigyorogtam...

AncsaT írta...

Rosszalló tekintetek. Gonosz irigység.
Pedig az ilyen pillanatok teszik teljessé az életet.

Névtelen írta...

Mondják, hogy több a buzi, mint gondolnánk...
Ty.

AncsaT írta...

Talán mert még mindig, mint a normálistól való eltérésre, devianciára gondolunk rá. Pedig az a normális, hogy 100 emberből 5 meleg. Mégis, ha bemegyek egy évfolyam-előadásra, ahol van 100 csaj, alapból, ha nem látok rajta bazi nagy labrisz alakú fülbevalót, vagy két összefonódó Vénusz-szimbólumot tetoválva a vállára, azt gondolom, hogy mind a 100 hetero. Ahelyett, hogy körülnéznék, melyik az az 5 leszbi, aki tutira és biztosan itt van a teremben.

Névtelen írta...

Szörnyű, hogy megdöbbenten örülök egy-egy leszbinek, ha beleütközöm valahol, komolyan.
Ty

AncsaT írta...

Nem szörnyű, teljesen természetes. Már a rómaiak is megmondták, hogy: "Similis simili gaudet."

Mivel sokan nem verik nagydobra, az ember hajlamos azt hinni, hogy ha nincs is egyedül, de ritkább a fehér hollónál. Örömteli dolog látni, hogy nem így van.

Tyúk írta...

...azért egy labrisz alakú fülbevaló az kéne...

AncsaT írta...

Talán csak házilag készül ilyen. A google képkereső nem ad róla találatot "labrisz fülbevaló" és "earrings labris" keresésekre sem. Sőt, megdöbbentő a képek alacsony száma ezekre a keresőszó párokra. Még megdöbbentőbb, hogy az egyik kép Agnus bloggerina, aki szerintem nem hord ilyen fülbevalót. :))

Tyúk írta...

Remek ötvöst ismerek, mindent megvalósít. A takarítónénink kicsifia.
Egyébként anno Krétáról hoztam aranymedált, labriszt, dehát ott ugye alapvető jelkép, viszont elveszítettem az usziban.

AncsaT írta...

Hát ja, nem érdemes a medencébe ilyesmit vinni. Hacsak nincs bent valaki, akinek látnia kell rajtunk. :) Reménykedj, hogy olyan csaj találta meg, aki tudja mi ez, és isteni útmutatásnak tartotta, és azóta is hordja.

Megjegyzés küldése