Oldalak

2010-11-13

Össze-vissza

Teljesen szétesett a mai napom. Kezdett azzal, hogy későn keltünk fel. Pedig Katának egy barátnője jött hozzánk, gyerekestül, látogatóba. Reggel kilencre. Ez olyan korai időpont, hogy szerintem az illetlenséggel határos. Kata rendrakásba, takarításba kezdett, én meg csináltam kását, hogy legyen reggelink, meg tudjuk mivel megkínálni a vendégeket. Fecót is piszkáltuk, hogy csináljon rendet a szobájában, de ugye nála ez annyit jelent, hogy beül a padlón szétszórt játékok közepébe, és a pakolásról két másodperc alatt elfeledkezik, de legalább csöndben elvan.
Miután a kötelező udvariassági csevegést kipipáltam, nekiálltam megfőzni az ebédet. Még jó, hogy Kata rákérdezett, hogy ugye szeretik a zöldséglevest. Kiderült, hogy igen, csak répa ne legyen benne. Tiszta hamupipőke voltam, ahogy a gyorsfagyasztott franciasaláta keverékből a répadarabokat válogattam. Közben halkan anyáztam magam elé. Mire kész lett, teát kértek, aztán kistányért a sütinek, amit szeleteljek is fel, ha már ott vagyok. Kata anyukája nagyon kedves, hogy süt, de csomagolhatná szeletelve az almást. Amiből egyedül én nem szoktam enni. Talán pont ezért kell nekem szeletelnem. Mert én nem dézsmálom meg tálalás közben.
A délelőttöt nagyjából megette az ördög. De ebéd után komolyan elhatároztam, hogy tanulni fogok. Nekiállok a kötelező feladataimnak. Ehhez képest DVD-t írtam a barátnőnek, meg a szintetizátort dugdostam össze a számítógéppel a gyerekeknek, aztán uzsonnát készítettem. Mindeközben megpróbáltam leülni a gépem elé, de folyton félbeszakítottak. Ráadásul a freeblog is gyengélkedik, mert lassú lett mint egy leszedált csiga. Azért elkommentelgettem, még bejegyzést is írtam, szóval minden volt, csak amivel haladni akartam, az nem.
A saját dolgommal egy lépést nem jutottam előrébb, pedig nekiálltam a feladatoknak. Tesóméval kezdtem. Irodalomjegyzéket állítok neki össze egy témához. Naná, hogy "leszbikus szubkultúrával" akar foglalkozni. Azt mondta, ez az egyetlen téma, amit én egész biztos nem fogok választani. Ez mondjuk igaz, de szerintem csak azt akarta, hogy kellően motivált legyek az ő feladatán dolgozni.
Hogy jó dolgokat is mondjak, gyönyörű volt az idő, sütött a nap ezerrel. És Katám túl van a vizsgáján. Ez sokat lendített a hangulatán és a szexuális életünkön is. Szóval az egész felfordult nap miatt ugyan morgok, de azért az ablakon nem akarom kivetni magam. Mindjárt kijön a fürdőből, és elmegyek zuhanyozni én is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése