Oldalak

2011-07-31

Az ideálom

A tegnapi este kissé vadabb és kölcsönös cirógatással telt, de a vége így is ugyanaz lett. Elaludt rajtam a kedves. Csak most jobban rajtam, nem csak a karomon, és úgy néztünk ki, mint egy a cickójánál összenőtt sziámi ikerpár. Mondjuk a mi adottságainkkal ez nem olyan veszedelmes dolog. Viszont azon már viccelődtünk, hogy két, szilikonnal alaposan felduzzasztott csajt milyen nehézségek elé állítana az élet. Már csókot váltaniuk sem lenne egyszerű, ha a "lökhárítóik" jóval előbb koccannának mint az ajkaik. De minket ez a veszély nem fenyeget, nincsenek ilyesfajta anatómiai korlátaink.
A tegnap esti postolás elmaradt, mert jó későn értünk haza. Az autóban a papa is morgott, hogy lekéste a Híradót. Kata beszólt neki, hogy minek akarta volna hallani, hogy a svájci frank és a benzinár újabb csúcsot dönt, Deutsch Tamás szerint meg, akinek nem tetszik amit a Twitteren ír, az ne olvassa, Szomáliában éhenhalnak, Bangladesben buszbaleset, kigyulladt, lezuhant, összedőlt, elsűllyedt, lelőtték, kirabolták, megfenyegette, belehalt sérüléseibe, a szerződést felülvizsgálják, mert milliárdok tűntek el, az elszámoltatási kormánybiztos feljelentést tesz, tiltakoznak, szerintük jogi nonszensz, továbbra is marad a hűvös és esős idő. Ezt megmondja neki ő is, ezért kár bekapcsolni a tévét. Jól meg is lepődtem, hogy milyen tájékozott a drága pedig nem is érdekli, de kiderült a kolléganői állandóan hallgatják a rádiót, és a zenék közti gyorshírekben is elmondják ezeket.
Már délelőtt elkezdtem ezt a bejegyzést, de csak most fejezem be, és jókora késéssel ebédeltünk, mert a mai volt az utolsó gyerekmentes délelőttünk, és ezért inkább bepótoltuk a tegnapelőtti estét is. Meg kell állapítsam, életem párja nem csak a világ dolgaiban tájékozott, hanem szexmániás is, akinél a szenvedély kellő kreativitással párosul. Azt se felejtsem, hogy a zöldbablevest és a párolt káposztát sült padlizsánnal még kora reggel megfőzte, amíg én az ágyban lustálkodtam. Aztán meg kimosott. Végül a szex és a kaja után még elmosogatott és kiteregetett. Most pedig elment pletykálkodni egy barátnőjével, engem meg itthon hagyott, hogy nyugodtan blogoljak, olvassak, filmezzek, amit csak akarok, majd este találkozunk, mikor kimegyünk Fecóért a vasútra. Töröm a fejem, hogy találok-e valami hiányosságot, de még sör is van a hűtőben, szóval kijelenthetem, az ideális nővel élek együtt.

8 megjegyzés:

Rosabella Sanchez írta...

Picit irigykedve olvastam végig, de örülök, hogy megtaláltad az ideálod. :) Ritkán hallani ilyet.

AncsaT írta...

Ha én ilyen dicsérően szólok valamiről, akkor abban lehet egy adag szarkazmus is. :) Állítólag a nőknek kell ezerféle dolog ahhoz, hogy boldogok legyenek, a pasiknak meg csak kettő. Kaja és szex. Na most én talán egy lehelettel összetettebb lélek vagyok, mert nekem kell még egy kis rend, nyugalom, meg szellemi színvonal is, de ez így is csak öt és nem ezer. :)

És még azon is gondolkodom, hogy ez a jutalom a tegnapi napért, hogy nagyon türelmesen elviseltem a szüleit, és segítettem a tanyán, vagy pedig átkaroló (átölelő, simogató) hadművelet, és majd holnap lerohan valami kéréssel, aminek borzasztóan nem fogok örülni, de a mai nap után szemétnek érezném magamat, ha nemet mondok rá.

Az életben azt hiszem nem úgy működik, hogy megtaláljuk az ideális párunkat, a nagy Ő-t, a lélektársat, aki nekünk rendeltetett, és onnantól kezdve boldogan élünk, amíg meg nem halunk. Inkább találunk valakit, akivel háborúságban fogjunk leélni az életünket, de úgy tűnik, hogy a harc kiegyenlített, nincs döntő fölény egyik oldalon sem, hogy az egyik fél végleg visszavonulót fújjon, vagy a másik megunja a túl könnyű, ezáltal élvezetet nem nyújtó csatákat.

Rosabella Sanchez írta...

A nők gyakran alkalmaznak efféle "praktikákat",hogy elérjék céljaikat, de nem kell mindig hátsó szándékot sejteni. :)
Egyébként én is olyan vagyok, aki állandóan agyal, töri a fejét, és mindig kutatom, hogy vajon most azért kedves, mert akar valamit,vagy csak úgy.

Az én boldogságomhoz kell társasági élet, némi magány, amikor alkothatok,vagy csak elmélkedhetek, sport, valamint nekem is szükségem van a rendezett környezetre,és hát szex-re,de elvagyok anélkül is egy darabig, ha a többi feltétel adott. :)

A nagy Ő meg ... kemény dió. Tökéletes ember nincs. Sem nő, sem férfi. De azért kell néhány olyan tényező, ami meglétével egyrészt könnyebb elviselni a másikat,másrészt meg öröm vele a létezés. Nekem szükségem van egyfajta első benyomásra. Ha az első alkalommal érzett -ebben az emberkében van valami, ami olyan jó, és holnap is akarok vele találkozni, meg holnapután is - a második, harmadik alkalommal is megmarad, akkor belekezdek egyfajta kapcsolatba. Ha nem, akkor még por sem marad utánam, olyan gyorsan lépek le. Nem egyszer szívtam meg, de nagyon, hogy langyos víz, aranyos,de... majd összeszokunk, majdcsak megszeretem alapon kezdtem kapcsolatot, és még hónapokkal később is csak feszengés, hányinger,és én ezt nem akarom. Utáltam ha hozzám ért, ha pedig meg kellett csókolnom minden bajom volt. Nekem kell az, hogy elvarázsoljon az első alkalommal ahhoz, hogy később el tudjam nézni minden hülyeségét. Persze ettől még lesznek nagy viták, kiborulások,hiszen ez a közös élet része. Csak nem mindegy, hogy kivel csatázol.

AncsaT írta...

Tökéletes ember nincs több - rajtunk kívül. Így pontosítsunk! :) Például önbizalom tekintetében is milyen jól állunk. Meg szerénységben. :) Idetettem a szmájlit, de ez csak félig vicc, mondják, ha magadat sem szereted, hogy várhatod el ezt mástól, az önbecsülés is ilyesmi.

Abban teljesen igazad van, hogy kapcsolatot nem szabad "majd csak kinövi magát" alapon kezdeni. Eleinte általában rózsaszín szemüvegen keresztül nézünk, és a másik is igyekszik a legjobb arcát mutatni. Szóval idővel csak rosszabb lesz a helyzet, tehát nem érdemes elve alacsonyról indítani. Persze idővel más dolgok válnak fontossá egy kapcsolatban, csakhogy a kapcsolatnak meg kell érnie azt az időt. És amíg, egy az elvárásaidnak meg nem felelő személlyel töltöd az időt, elvesztegeted a lehetőséget, hogy megismerkedj egy olyannal, aki igazán neked való. Ez nem a mindenáron való kompromisszumok területe! :)

Mr. Pickles írta...

Nem ügy nagy didikkel sem smacizni. Csak a melleknek mint a cipzárnak össze kell simulnia a másik résében.
EZt természetesen csak hallottam meg láttam valami régi, homályos természet filmet róla.

AncsaT írta...

Természetfilm mi? :) Jenna Jameson főszereplésével. :))

Señorita írta...

Ide álom, oda ébrenlét, mindenki színezi az életét. :)

AncsaT írta...

Már egy kicsit tiritarka, szeretnék bele szép nagy világos foltokat. Mondjuk zöldet.
Tudom, menjek ki a kertbe! :)
Fehér foltokért meg igyak valami töményet. :)

Megjegyzés küldése