Oldalak

2010-07-29

Hogyan tovább?

A kézikönyv egyik feladata a következő: "Samnek fogalma sem volt róla, hogy csodás égi jelnek vagy baljós ómennek tartsa, amit látott, de tudta..." - legyen ez a kezdőmondat. Folytassa szabadon a történetet, írjon le mindent, ami csak az eszébe jut. Biztos a kolostori magány, de kezdek kicsit egysíkú lenni. Majdnem letöltöttem egy pornófilmet is, de sajnálnám rá az időt, mert inkább nevetséges, mint izgató, amit produkálni szoktak a lányok. Lehet fogadásokat kötni, hogy kibírom-e amíg Katám hazaér, vagy önkiszolgálom magamat.
Samnek fogalma sem volt róla, hogy csodás égi jelnek vagy baljós ómennek tartsa, amit látott, de tudta, hogy azóta a patakban fürdőzés óta, mikor tíz évesen megpillantotta az unokabátyja micsodáját, így még nem izgatta fel semmi. Maggie folyamatosan beszélt, és olyan természetességgel vetkőzött le, mintha csak egyedül lenne az otthoni fürdőszobájukban, nem pedig egy áruház ruhaosztályának öltözőfülkéjében, összezárva az egyik osztálytársnőjével.
- Samantha drágám, megtennéd, hogy hozol egy kéket is ebből a ruhából? Nem is tudom, az menne jobban a szememhez, vagy pedig ez a zöld. Te mit gondolsz? Olyan nehéz eldönteni! Ez a neonfény csalós, kint az utcán teljesen mások lesznek a színek.
Sam ment, és hozta a kéket. Aztán egy kisebb méretet, és a zöldből is egy kisebbet. Segített Maggie-nek öltözködni. Belebújni a ruhákba, felhúzni hátul a zippzárat, eligazgatni a gyűrődéseket. Ezt nagyon élvezte, mert közben megérinthette a lányt. Aztán segített levetkőzni is, és mikor a ruha eltakarta Maggie arcát, és az nem láthatta, leplezetlenül megbámulta a melleit.
Az egyenletesen barnára sült bőr bikini nélküli napozásról árulkodott. A kerek, feszes cicik a koránál érettebbnek mutatták a lány testét. Mellbimbói, a légkondicionált levegő hűvösétől peckesen felmeredtek. Samnek az az őrült gondolata támadt, hogy szívesen a szájába venné őket. Nézte a simára borotvált hónaljakat. Érezte, a kinti forróság megizzasztotta a barátnőjét. Nem volt kellemetlen, sőt, az illat kifejezetten felizgatta. A teste megbizsergett a vágytól, és össze kellett szorítsa a combjait, hogy csillapítsa a lábai közt érzett lüktetést.
Ettől kezdve egy jó hónapon át tudományos alapossággal figyelte a reakcióit. Fehérnemű katalógusokat lapozgatott, hogy a férfi vagy a női testek látványa kelt benne nagyobb érdeklődést. Romantikus filmek csókjeleneteinél megpróbálta beleélni magát mindkét szereplő helyébe, és figyelte, melyikkel tud jobban azonosulni. De a legárulkodóbb az volt, mikor a barátaival, iskolatársaival találkozott. Ahogy látta őket, hallotta a hangjukat, véletlenül hozzáértek, vagy összeütköztek a folyosói tolongásban. Habár az esze még habozott, a teste egyértelmű jeleket küldött, hogy melyik irányba húz.

2 megjegyzés:

sliver írta...

nekem valami ennél sokkal misztikusabb folytatás jutott volna eszembe XD

AncsaT írta...

Mondtam, egysíkú lettem. :) De ma már hazajönnek.

Megjegyzés küldése