Oldalak

2010-07-05

Jesszus!

Nemangyal blogja feléledt. Valami költözéssel fenyegetőzik, de hát látunk már ilyet, legfeljebb majd nem tehetem ki őt sem az oldalsávra. Aztán nem sokáig örültem, mert egyszer csak azt látom ott oldalt, hogy Mamzel postja annyi: "ennek vége". Kattintok, nézem, hát eltűntek a belyegyzések, egy bazi nagy atomóra számol visszafelé, van még három nap, aztán mi lesz? Jézus! Aztán meg Fetisa bejegyzése: "Ennyi!" Jézus a köbön! Katt, de itt csak egy vakáció tábla fogad. Hálaadó imát rebegek.
Az ember megszokja, hogy ott van a másik, csak ki kell nyújtania a kezét, és eléri. Nem is gondol vele, szinte rutin, nap mint nap, hogy na veled mi van, ahá, az jó, tényleg, nahát. Ha meg nincs, akkor meg hiányzik. Mint a megunt és rövidre vágott haj. Vagy egy megunt házas/élettárs. Most nem tudom, hogy kitegyek-e újabbakat oda oldalra, hogy ha valaki abbahagyja, akkor jut is marad is, vagy pedig ne tegyek, mert ha több van, nő az esélye, hogy valamelyik nem lesz többé.


Azért is jó olvasni mások legbenső magán meg mindenféle dolgait, mert ha azt hittem idáig, hogy nekem milyen egy elcseszett életem van, akkor majd jól rádöbbenek, hogy baszki itt még nekem legfenékebbig a tejfel. Gondoltam, hogy egy nyári program lehetne, hogy a memoárom végre kibővítem, de hát nem tudom. Ha már magamat sem érdeklem, akkor minek.


Egy tragikus comingout. Ha túlteszed magad az informatikai szakzsargonon, akkor "nem is rossz". Ha nem kell túltedd magad, mert érted, akkor "nagyon ott van".

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

zsenialis:))
angelseyes

AncsaT írta...

Ugye? :)

A második bekezdés nagy kérdése megoldódott. Felvettelek az oldalsávomra. Nem ízlésünk azonosságának okán, hanem mert aki ontológiai kérdéseket feszeget a blogján, annak ott a helye.

AncsaT írta...

Megbolondult a blogspot. Megeszi a kommentemet. A főoldalról sem mutatja a kommentek számát, hogy szaporodna. De az oldalsávról jelzi, hogy ott van. Órás késéssel. Ugyanazt háromszor. Pedig a felesleget ki is töröltem már egyszer. Aztán csak szaporodik. Próbálok még törölni, de lehet megint csak szaporodik. Mint a levágott sárkányfej.

-------

Jaj, Angyalszem, kitöröltem az egyikedet neked is! Mondjuk még lehet, visszajön. :) A főoldalon a kommentek száma még mindig hülyeség, és akkora kommentkezelő URL-eket kapok munka közben, hogy több sorban is széltől-szélig éri a képernyőt. Valamit nagyon fejlesztenek a guglis fiúk. Mindig elfelejtem, hogy én itt nem felhasználó vagyok, hanem bétatesztelő.

Megjegyzés küldése