Oldalak

2010-03-09

Leszbikus műveletlenségem

Tele van a rádió a közelgő választással, de azért se írok politikáról. Mostanában nem az merül fel, miről írjak, hanem, hogy miről ne. Akartam a feminizmusról, de némi kutatást igényel. Elkezdtem és belefutottam a leszbi kultúra kifejezéseibe. Ez is megérne egy bejegyzést, de utána kell néznem. Vicces, lassan 10 éve, hogy egy csajjal alszom minden éjjel, és tök tájékozatlan vagyok ezen a téren. Persze kisbogár nevelgetése közben nem igen volt időnk leszbulikba járni, nincs is leszbi pár az ismerősök közt, akikkel összejárunk. Az összes műveltségemet az "L. Word", meg a "Queer as Folks" sorozatokból szereztem.
Holnap nem tudom lesz-e időm bejegyzést írni, mert megyünk Katával Budapestre, koncertre. Sajnos nem rockkoncert, hanem komolyzenei. Nem mehetek farmerdzsekiben, hanem fel kell venni a kosztümöt, blúzt. Előre vigyorgok Katámon. A ruháján nincs zseb, de van egy tenyérnyi kistáskája, amiben lesz majd 50 db papírzsebkendő, a fele használt, egy kulcscsomó, legalább 15 kulccsal, mindenfajta igazolvány, bankkártya, törzsvásárlói kártya, könyvtárjegy, töménytelen aprópénz, három golyóstoll és két töltőceruza, sebtapaszok, körömvágó kisolló, szárnyasbetét, kis üveg víz, budapesttérkép, mobiltelefon és még ki tudja micsoda. Kézzel kell tartania, hogy nehogy leszakadjon a pántja, és ha valamit keres benne, akkor a felét ki kell pakolja, különben sose találja meg. Ehhez képest nekem van két zsebem. Az egyik a zsepiknek és a mobilnak, a másik meg a három kulcsnak és a kis lapos tárcámnak személyivel, bankkártyával, némi pénzzel. Úgy vélem, hogy túl lehet élni egy színházi estét anélkül is, hogy szerszámosládát, mentődobozt, iránytűt és bozótvágó kést cipelnénk magunkkal.
Raihan nagyon lelkes. Kaptam tőle vagy tíz üzenetet ma. Nekem ez kicsit sok, különösen az én angolságommal. Ezért most önkéntest keresek, aki szeretné csiszolni a nyelvtudását, és szívesen levelezne egy 19 éves, nyitott gondolkodású, érzékeny, kedves bangladesi főiskolás sráccal, angolul (vagy hindi, bengáli esetleg urdu nyelven). Az üzeneteket e-mailen várom. (Hátha akkor írtok ide megjegyzést.)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése