Oldalak

2010-03-15

Fel is út, le is út

Szeretem az angolt. Olyan kifinomult nyelv. Elegánsan lehet rajta gorombaságokat vagdosni valakihez, anélkül, hogy a jólneveltség határait átlépnénk. Szegény Raihant elküldtem melegebb éghajlatra. Vagyis nem küldtem sehová, csak megírtam neki, hogy többet nem írok, illetve leveszem a MyOpera barátok listájáról. Egyébként ez utóbbi volt a lényegesebb. Szerintem a lista miatt az egyik ismerőse, vagy ismerősének az ismerőse rám kattintott, aztán  írt nekem, hogy a blogom mocskos (dirty). Na, őt viszont, az elemi udvariasság keretei közt tényleg elküldtem jó messzire. A paraszt nem is tud magyarul, de beszól.
Maximum a postok melletti képeket tudta megnézni. Átnéztem őket, hogy mit találhatott kifogásolhatónak. A leg-"durvább" képen két csaj, akiken van ruha, csókolózik. Szerintem ízléses a kép. Persze ízlések és pofonok. De egy vadidegennek nem esek neki az eltérő ízlés okán, különösen nem, ha én toltam oda a képem az ő oldalára. Ha nem támadtak meg vele, nem szólítottak meg a bántó dologgal, csak valami nem tetszik, akkor fogom magam, és tovább állok. Egyébként, ha úgy érzem, ellenem is irányul, feltehetőleg akkor is tojok rá. Mit gondolt, mert írt nekem, majd lecserélem az összes képet turbános, imádkozó fazonokra, meg csadoros csajszikra? Nektek mi a véleményetek a képekről? Szavazzatok!
Na, jól felb...tam magam agyilag, mire a másik nagyeszű írt vissza a Bölcs Náthános levelemre, hogy nem olvasta el, de szerinte én kritizálni akarom. Hogy mi? Ki sz...rt be? Ha nem olvasta, akkor honnan veszi? Na, itt eldurrantam végleg. Kell az nekem, hogy egy nap tíz üzenetet küldözgessen nekem egy suttyó, amikre igazából nem vagyok kíváncsi? Akarok én naponta udvariasságból levelet írogatni valakinek, aki maga mellőzi az udvariasságot? Szemforgató, nyálasszájú, büdöslábú pasik! Na, most kellően feminista hangulatban vagyok, hogy összeszedjem az anyagot az ígérgetett posthoz.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése