Oldalak

2010-03-31

Nárcisz-tikus


Reggel majdnem elkéstem melóból. Olyan jó sikerült az esti program, hogy ébredéskor ráadást tartottunk belőle.  De nem panaszkodom, igyekszem kihasználni a konjunktúra adta lehetőségeket. Ki tudja, mikor találja ki a drágám, hogy a kéjelgés túl sok időt elvisz az életből, és hogy mennyi egyéb fontos teendője is van neki. Persze nagyon akkor sem fogok majd panaszkodni, legfeljebb majd másra koncentrálom az energiáim. Szublimálom a libidóm, ahogy Freud Zsiga bácsi mondaná. De egyelőre alávetjük magunkat, a tavasz bolydította hormonok uralmának. Ezért gyorsan írok, mert mindjárt végez a kedves a fürdéssel, én is zuhanyzom, és megtámadjuk az ágyat.
Tesóm felhívta rá a figyelmem, hogy attól még nem leszek "lipstick", ha ismerem a virágokat. Na jó, beismerem, hogy tudom a "kék meg sárga bigyók" nevét. Nefelejcs és nárcisz. De nem rajongok értük. A kertben elmennek, de vázában nem szeretnék virágot látni a szobámban. Egyébként meg nem tartom gáznak, hogy nőies legyek. Hajtok is rá. Például nem nyomok naponta, csak 20 db fekvőtámaszt, mert nem akarom, hogy bivaly karjaim legyenek.
Holnap pedig felveszem a fodros fehér blúzomat. A Húsvét tiszteletére. Vagyis a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap tiszteletére. Adjuk meg a módját, ha olyan nyúlfarknyi is az a szünet. Szerdán már megint megyünk. Ráadásul tesómmal sem fogok találkozni. Meglátogatja őket az anyukája, és nem fog tudni elszabadulni. Ezért ma csíptem el, hogy köszöntsem és megajándékozzam. Kapott egy müzliszeletet és de Mello atya egyik könyvét, ami még hiányzott neki.
A rövid szünet azért többet ér a semminél. Van két filmem, amiket szeretnék nyugodtan végignézni. Az estéim mostanában túl elfoglaltak ehhez, így majd a jó hosszú hétvégén fogok sort keríteni rájuk. És talán írok is róluk. Most megyek, végzett Katám a fürdőben. Jó éjt nektek is!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése