Oldalak

2010-03-02

Témázgatás

Lezárult a szavazás, hogy a megjelölt témák közül miben szeretnétek inkább hozzászólásokat. Az eredmény nagyjából használhatatlan. Ennyi adatból statisztikailag következtetést levonni merész dolog lenne, ráadásul különösebb trend sem látszik. De ha nagyon erőlködöm, akkor így fordíthatom le szavakra a számokat: Siránkozzak kicsit kevesebbet a világ állapotán, egyébként meg vegyesen jöhet minden. Kíváncsiak vagytok a szivárvány összes színére.

Ezek voltak a konkrét számok:
borzasztó   2 (33%)
család      5 (83%)
film        5 (83%)
otthon      4 (66%)
xxx         4 (66%)
más         1 (16%)
Mai nap kaptam egy e-mailt is, (naná, hogy nem megjegyzést,) miszerint a témák össze-visszasága nem baj. Így jó, hogy vegyesen írok mindenféléről, kár volna szűkíteni a kört. Néha egy-egy dologra kíváncsi lenne a levélíró, de akkor sem ír be a blogra. Valahogy nehezebb nyilvánosan írni mint privátba. Elhiszem. Amiért mégis örülnék neki, az az, hogy egy megjegyzésre lehet utalni, reagálni, linkkkel mutatni, és rendben van. Egy privát levélből nem illik nyílvánosan idézni. Pedig kapok kérdéseket, melyekre szívesen adok nyílvános válaszokat. Lehet, hogy mások is megkérdeznék ugyanezt, de ha nem, akkor is biztosan lesz egy olvasóm, akit érdekelni fog az adott bejegyzés.
Aztán megtudtam a levélből azt is, hogy néha megemlítek dolgokat, melyeknek utána kell nézni a weben. Már elkezdtem egy statikus oldalt, ahol linkek lesznek egyes témákhoz, de igyekszem majd a bejegyzéseket is ellátni hivatkozásokkal. Egy tanár számára nagy öröm, hogy felkeltette az érdeklődést valami iránt. Kaptam a levélben kérdéseket is, ezekről majd máskor írok, mert leragadnak a szemeim. És továbbra is szívesen fogadok észrevételeket, javaslatokat, kívánságokat, kérdéseket. Kommentben és levélben is.

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Részemről nagyon örülök, hogy szinte naponta olvashatlak és drukkolok, hogy a bátyád továbbra is ilyen szigorú legyen veled :)
Engem elég sok minden érdekel és nagyon szívesen olvasok, viszont be kell valljam, hogy elég lusta vagyok írni... szal nem ígérem, hogy a jövőben sokkal sűrűbben fogom tenni, mint eddig.
Részemről nyugodtan siránkozhatsz a világ állapotán, szívesen olvasnék a tájcsiról és a jógáról. Írhatnál többet bonyolult kapcsolatodról bátyáddal, a feleségével, Katával és a többiekkel kapcsolatban, mert még elég sok minden kusza. Leírhatnád hogyan élitek meg Katával az örökös titkolózást, ezekből milyen kellemetlenségek adódtak. Jöhetnek írások a mindennapjaidról, Fecóról, munkádról, színházról, filmről - bár én magam részéről a horrort nem kedvelem.
Apropi, a memoárod (http://ancsat.uuuq.com/doku.php)mikor folytatod?
Hmmm, asszem ennyi tellett tőlem.

Kitartás! Várom a következő írást! :))

AncsaT írta...

Krisztácska kedves, köszönöm a kommentet. (Többieknek tessék példát venni! :-) ) Bőven megteszi egy-egy mondat, ha véleményed, vagy kérdésed van. A megjegyzések fontosak számomra. Most például megerősítettél, hogy nem baj az eklektikus egyveleg a témák terén, és írnivaló ötletekkel is elláttál. (Azért várom a leveled is, ha Veled történik valami!)

Névtelen írta...

Részemről megmaradnék passzív közönségnek, nem nekem való az írás. Hajrá a könyvhöz.
Flat

AncsaT írta...

Szia Flat! Ha időnként írsz így két mondatot, az már engem boldoggá tesz. :-)

Megjegyzés küldése