Oldalak

2010-03-06

Péniszirigység

Dolgos hétköznapok után dolgos hétvége. Reggeltől csinosítgattam a blogom. A régi bejegyzésekhez mindhez tettem kis képet, és beállítottam a szöveg előnézetet, ami a főoldalon látszik. Kata iskolában, a természetgyógyászatot elsajátítandó, Fecó a Skyland c. rajzfilmsorozat epizódjait nézi. Reggel magyar nyelvtanra gyúrtam, ebéd után meg olvasgattam a bátyámtól kapott angol anyagot. Kinyomtattam az elejét papírra, mert az ágyban heverve a monitor nyomná a térdem, de úgy meg szótárat kell lapozgatni. Lehet, mégis jobb lesz képernyőn.
Ébredéskor jól indult a nap. Katámnak peteérése van, amit onnan lehet tudni, hogy megduzzadtak a cickói. Ilyenkor felszínre tör a "romantikus" énje. A torokkapirgálásom miatt a puszilkodást kénytelenek vagyunk mellőzni. Hozzám bújt, én átkaroltam és végigsimogattam a hálóinge alatt mindenütt. Épp a bugyit kezdtem volna levarázsolni róla, mikor Fecó bevágódott a hálóba egy könyvvel. Más hétvégén, ha korábban ébred, mint mi felkelnénk, lemegy rajzfilmet nézni a nappaliba.  De ha a könyvet választja a képernyő helyett, annak csak örülök.
Kata nekiállt olvasni, én meg levonultam zuhanyozni. Tesómmal kitárgyaltuk már, hogy az apukáknak ez sem olyan egyszerű. Ha nem akarnak meredező szerszámmal kiugrani az ágyból, és a gyermek kíváncsi kérdéseire válaszokat keresgélni. És pisilés közben szabad maradt mindkét kezem, így lapozgatni tudtam Kata odakészített újságjait. Szóval üzenem Dr. Freudnak, hogy a péniszirigység marhaság.
Zuhany után, még póló-bugyiban a gép előtt ülve reszelgettem a blogot. Beraktam egy képet, aztán igazítgattam. Kata csinált reggelire zabpehely-kását, almadarabokkal és ribizliszörppel ízesítve. Behozta nekem és látta, hogy blogolok. Ajakbiggyesztve kérdezte, hogy tán csak nem megint feminista leszbi propagandát folytatok. Tegnapelőtt, a vállam felett belepislogott a szövegbe. Fent van a neten, de el nem olvasná, csak mondatokat ragad ki és ítélkezik. Hát feminista vagyok én? Most mondjátok meg!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése