Oldalak

2010-02-22

Pofozkodó ribancok

Ma a King könyvről akartam írni. De nem jutottam még a végére. Közbejött egy Grindhouse műfajú film, a "Bitch Slap". Nem lehetett nem végignézni. Vér és szex mega dózisban. Talán az aktuális vámpíros divatot is ez a recept viszi sikerre. De itt vámpírok nem voltak, így a sok vér pocsékba ment. Viszont volt erőszak, kegyetlenség, fájdalom, halál, vonagló testek, rezgő keblek, riszáló seggek, begerjedt pasik és egymásra gerjedő csajok. A folytonos flashback-ek mindig csavartak egyet a történeten. Kár, hogy a végső nagy csavart borítékoltam a 20. percben.
Persze, ha tudomásul vesszük a műfajt, sajátosságaival egyetemben, akkor már nem zavarnak a kiszámítható fordulatok, a hatásvadász jelenetek, a tocsogó vér és a nem túl emelkedett párbeszédek. Ahogy egy Rejtő regényt olvasva sem hiányoljuk a lírai tájleírásokat. Hát líra az itt se sok volt. Talán egy jelenet volt, ami költői szépségeket idézhetett, mikor a három csajszi a forró sivatagban, lassított felvételen vödörszám loccsantotta egymásra a vizet. Amíg rá nem bukkantak egy oszladozó hullára. Nesze neked lelki finomság.
A bruszviliszes divat nekem csajokon is bejön. A koszos és tépett ruházat, izzadtságba ragadt porral és elmaszatol vérrel dekorált, "push up" duzzasztott keblek megragadták a figyelmemet. Ez talán a film egyik, ha nem az egyetlen erőssége. Aztán amikor a csajok előbb pasikat, majd egymást kezdték péppé verni, az már kevésbé tetszett. Hogyne, "girlpower rulez", de meggyőződésem, hogy a pasikat nem pasi módra kell lenyomnunk. Nem is valami nőies, valamint egy átlag fickó mindig is nagyobb pofont fog tudni adni, mint egy átlag csaj.
Azok a jelenetek voltak a legjobbak, ahol egy csípőmozdulattal, pillantással, ajak nyalintással sikerült egy pasi agyi vérellátását összeomlasztani, alsóbb tájakra irányítva a véráramát. Amiről eszembe jut, hogy Katám mondta, a fül akupunktúrás pontjait tanulva észrevette, egy férfi agya és pénisze ugyanazon a ponton keresztül stimulálható. Talán ezért lehet, hogy nevezett két szerv közül, egyszerre csak az egyik működik megfelelően.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése