Oldalak

2010-02-17

Közvéleménykutatás

Érdekel, hogy a kb. kettő és fél rendszeres olvasóm mi iránt érdeklődik a blogomban. Mivel úgy látom nem szeretitek a hozzászólás funkciót használni, tettem egy kérdőívet az oldalra. Csak pipálni és kattintani kell. (Meg lehet jelölni több dolgot is.) Remélem fogtok szavazni, mert kínos lesz, ha senki nem nyilvánít véleményt. Ha kiderül, hogy csak magamnak firkálgatok, áttérek a papír alapú naplóra.
A szavazás február 28-án jár le, nehogy tesóm azt gondolja, kifogytam a témákból. Egyébként tegnap is elmaradt az esedékes bejegyzés. Katám "romantikus" hangulatban volt. Fecót korán ágyba dugta, aztán kicsit később engem is. Vacsora közben is gyanús volt  már, hogy többször hozzáért a kezemhez, miközben a csészéjéért, vajért nyúlt. Esti mese után lementem fogat mosni, Kati szállt ki a kádból és törölközés közben hozzám dörgölőzött. A fülembe susogott, hogy van-e kedvem korán ágyba kerülni. Volt.
Viszont így elmaradt a blogolás. Kénytelen leszek egy nap kettőt írni, bár a King könyvvel is haladok, már túl vagyok a felén. Ahogy a februárnak is, és azért nem állok rosszul a bejegyzések számával sem. Csak szeretem bebiztosítani magam, ha valami közbejönne. Vagy valaki. Mint tegnap este. De nem aggódom, kellőképp motivált vagyok, hogy megmutassam bátyámnak, képes vagyok kitartóan írni. Csak még mindig nem tudom miről.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése