Oldalak

2010-03-13

Méreg

Katám belekezdett egy méregtelenítő kúrába. Mindenféle löttyöket iszik, és cudar hangulata van. Biztos a sok méreg jön ki belőle. Egész nap nagyon mérges volt. Ezért ma sokáig fenn maradok, nem bújok mellé, nehogy megint belém vájja a méregfogait. Én meg mérgelődöm. Mert ma, ahogy azt már beígértem, a feminizmusról akartam írni. De mire összeszedhetném az anyagot hozzá, bealszom. Addig azonban még nyavalygok kicsit, hogy milyen vacak napom volt.
Először is, a múlt héten három kommentet is kaptam, plusz két e-mailt. Ezen a héten senki nem reagált az írásaimra. Pedig volt film, zene, festészet, szex, kinek mi tetszik. Írjak olyat, amivel felbosszantom az olvasóim, hogy ne állják meg szó nélkül? Azért sem lesz szó politikáról! Illetve lehet, hogy lesz, csak nem ezért. Ahogy halad majd a kampány, biztos nem bírom ki.
Tesóm meg leszúrt, hogy mit rágódom mások blogjain. Krumplit hasonlítok össze körtével. Az, hogy blog, az egy forma, nem műfaj. 4-5 bekezdésben, az adott napon engem foglalkoztató témákról írok. Más, meg 1-2 mondatban megfesti napjának jellemző hangulatát, legmarkánsabb érzését, vagy egy furcsa gondolatát. Platón ír jobban, vagy Szapphó? Persze, nézegessem, figyeljem meg, milyen az, amikor jól csinálják, és milyen, amikor rosszul! De ne akarjam egyiket sem utánozni! Csináljam a magam módján! Irgum-burgum! ( Tényleg odaírta a végére, hogy irgum-burgum. :-) Imádlak bátyus! )
Még egy dologért vagyok mérges. Leszedtem a House 6. évad 1. epizódját. Azt gondoltam, ezt a sorozatot hanyagolni fogom, már uncsi a dilinyós doki. Nem érdekel, hogy milyen frankó orvos a baromságai ellenére. Erre ebben az évadban bedugták egy diliházba, hol most ő a páciens. Illetve sok minden csak nem az. (Paciens latinul annyit tesz, aki tűr, azaz türelmes.) Nagyot újítottak, érdekel, mi lesz a nyomorulttal. Kénytelen leszek nézni a további epizódokat is. Viszont nem nézhetek százféle folytatásost. Valamivel le kell álljak. Azt hiszem a Cupido lesz a vesztes. A pszichológus csaj nem valami szexi azzal a bamba szájával, de ami ennél is nagyobb baj, a mese túl kiszámítható, előre lehet tudni, mi fog történni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése